Uprava
Re: Uprava
Zamisli molim te, neko se bavi statikom u gradjevinarstvu.
Ja sam impresioniran.
Ja sam impresioniran.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Idealna prilika.
Stadion ostaje na istom mestu.
Tribina po tribina se ruši pa gradi nova bliža terenu bez atletske staze.
Stadion ostaje na istom mestu.
Tribina po tribina se ruši pa gradi nova bliža terenu bez atletske staze.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ovde se ne zna ko pije, a ko plaća. Ako ih je ikada i držao, Zbiljić je pogubio sve konce. Upravni odbor se svakako i ne sastaje, sve odluke donose 1 ili 2 čoveka, pare potrošene, priča se da radnoj zajednici kasni plata...
Jalovi i nesposobni. Kao i trener kog su doveli...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sram vas bilo dupeta kad obraza nemate.
Uprava napolje!
Uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Ne kasni samo radnoj zajednici već svima, i to samo zbog loših rezultata prvog tima, to im je vid kazneMilan wrote: ↑Sat Nov 23, 2024 10:16 pm Ovde se ne zna ko pije, a ko plaća. Ako ih je ikada i držao, Zbiljić je pogubio sve konce. Upravni odbor se svakako i ne sastaje, sve odluke donose 1 ili 2 čoveka, pare potrošene, priča se da radnoj zajednici kasni plata...

Neki ljudi su na vreme upozoravali, neki smo bili u zabludi i mislili da mozemo da napravimo korak unapred. Bez obzira na politicku pozadinu svega, jer ipak znamo gde zivimo.
Neki su na vreme odustali, jer su shvatili da promeniti ne mogu nista i spasili se nervoze. Neki cemo uskoro.
Zao mi je Medojevica. Kako su ga samo prevarili...
Neki su na vreme odustali, jer su shvatili da promeniti ne mogu nista i spasili se nervoze. Neki cemo uskoro.
Gojko Kacar wrote:
- Deep Purple
+1ssnigd wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 12:38 am Neki ljudi su na vreme upozoravali, neki smo bili u zabludi i mislili da mozemo da napravimo korak unapred. Bez obzira na politicku pozadinu svega, jer ipak znamo gde zivimo.
Ja sam prvi bio u zabludi, nadao se da može da se napravi neki sistem, da se to želi i da se ide u tom pravcu.
Mene nije sramota da na svoje upise podsetim i da stanem iza njih.
Ja sam branio misleći da treba još malo vremena i strpljenja ali izgleda da sam pogrešio i to neka ide meni na dušu.
Zbiljić ima trenutno samo dve opcije ili da napusti funkciju na kojoj je ili da napravi totalnu rekonstrukciju gde će promeniti najmanje 80% ljudi u klubu koji se po bilo kom pitanju pitaju.
A što se mene tiče u ovom trenutku mi je apsolutno svejedno.
Problem kod nas je što nema ljudi koji su kompetentni i finansijski jaki da mogu da preuzmu klub.
Kod nas nažalost postoji ili prva ili druga grupa ljudi.
Ja opet verujem da na kraju dana i samom Medojeviću nije žao pa sve da bude njegov oproštaj usled svega što se dešava u i oko kluba katastrofalan.
On je svoju želju ispunio i za razliku od mnogih će se igrački oprostiti od voljenog kluba u njemu, a na kraju dana u nekoj budućnosti neće se niko sećati kako je bilo u tom periodu sli će se sećati da se on vratio kod nas i pokušao da pomogne.
Najlakše mu je bilo da ostane u sunčanom Kipru, gde ga ljudi isto vole i cene da po završetku karijere preuzme neku funkciju ali on je želeo da dođe kući i proba da ostvari neki svoji san, ma kako god da se to završi lakše će i on spavati i živeti sa spoznajom tom da je probao i vratio se u voljeni klub.
Ja se samo nadam da će po završetku karijere ostati kod nas i pokušati da napravi bilo kakve pozitivne promene.
Stojim u mestu gubim vreme
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rio/497874
Ne znam gde je prigodno, ali i mi smo bili u trci za Arnautom, pretpostavljam za glavnog Scout-a.
Ne znam gde je prigodno, ali i mi smo bili u trci za Arnautom, pretpostavljam za glavnog Scout-a.
- Uvek sa tobom
Каже следеће сезоне се нећемо спуштати испод 3. места. Па где је нестао оптимизам председниче? Следеће сезоне сте рекли да узимамо титулу!VošaNS wrote: ↑Tue Nov 26, 2024 1:38 pm Sve je veći cirkus, sve je manje smešno.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/40 ... zaboraviti
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Nov 26, 2024 4:37 pmКаже следеће сезоне се нећемо спуштати испод 3. места. Па где је нестао оптимизам председниче? Следеће сезоне сте рекли да узимамо титулу!VošaNS wrote: ↑Tue Nov 26, 2024 1:38 pm Sve je veći cirkus, sve je manje smešno.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/40 ... zaboraviti
Pa ovaj je komedija. Zaista sam u nekom periodu smatrao da je ozbiljniji lik. Ovo je bukvalno da se sam spakuješ, pogledaš u ogledalo, kažeš sebi "nesposoban sam", izađeš i ugasiš svetlo.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
O tom mufljuzu, prevarantu i skupljaču sekundarni sirovina ne bih više trošio reči, dosta sam pisao još od kako je najavljena mogućnost da postane predsednik kluba. Meni su ovde mnogi postavljali pitanje: a koga drugog? E sad drugari vi vidite koga drugog ja više nisam pametan. Više nema onih njegovih botova da ovde prosipaju
po nama što smo upozoravali.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ako "Potpuno odgovorno tvrdi" onda mora da je tako. 

- slanobarac