Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

mmk wrote:Naravno ukoliko je 1901. godina tacna, jer to nisam proveravao.
FK Backa iz Subotice, najstariji klub u sadasnjoj drzavi, osnovan je 1901.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Osecam da ce u nedelju protiv Spartaka ponovo doci do teske pljacke, ovaj put u nasu korist da bi posle mogli da kazu da smo isti i da bi pricu od juce relativizovali i nas gurnuli u grupu lopova.

Ako nam dosude neki nepostojeci penal, treba samo dodati golmanu loptu. Ionako nam je svejedno koji ce rezultat biti.
UPRAVA NAPOLJE!!!
simicpk

Post by simicpk »

Samo jedan komentar vezan za igru:
Ova crna defanziva sa najmanje zutih kartona u ligi je toliko zatucana:
Faul za nas Mereba izvodi, dize desnu ruku u vis, centrira, Mojsov suta gol!
Slicna situacija u roku od nekoliko minuta Mereba dize desnu ruku gore, centarsut i gol(nazalost ponisten).
Meni sada nije jasna kako smo takvoj odbrani dali samo jedan gol?
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Rabba wrote:Ne samo da se treba okupiti na finalu evropskog za mlade, nego bi bilo dobro onemoguciti odigravanje tekme, nek ide tole na svoj jna, nek se kurci tamo. Nek izbije skandal!

Mislim da nije dobro da napravimo neki skandal ulaskom na teren i prekidom u-17 finala. Moramo misliti na neka bolja fudbalska vremena, ( koja ce doci, talas je krenuo i nece stati do konacne pobede) Uefa bi urnisala nas klub u buducnosti.

Mislim da je najbolje da se okupimo na finalu u-17, moramo zapad popuniti do poslednje stolice. Takodje, od kljucnog je znacaja da se svi pojavimo sa nekim od obelezja Vose, kako nam ne bi ciganija smrdela po zapadu. Ukoliko mene pitate, majice sa ovog finala i premijernog finala (kada je u pitanju poklanjanje majica navijacima za finale kupa) bi bile pun pogodak.

Tako okupljeni, 90 minuta bez prestanka da pevamo protestne pesme. Bez incidenta, samo pesma. Ko ne uspe da udje na zapad, lepo ispred zapada peva melodiju.

Znam da je jako malo vremena, ali ako smo mogli da odemo u bg u tolikom broju, sramota bi bilo da nakon ove epske kradje ne dodjemo u mnogo vecem broju na finale ep za mlade. U nasem gradu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Mислим да је исток боље решење због ТВ преноса.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

AntonioKasano wrote:Mислим да је исток боље решење због ТВ преноса.
Da, istok zbog prenosa, ne znam sto sam bio budala , te zaboravio istok.

Zapad je od izuzetne vaznosti. Moramo napuniti zapad sa nasim obelezjima. lLjudi, pa Toletova njuska i Platini, to je sansa koja se jednom u zivotu ukazuje, ne smemo je propustiti.

Napunimo i istok i zapad :!:
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Joe

Post by Joe »

Ja sam ljudi i dalje nervozan. Voleo bih i veceras svi da idemo na trg... Ne smemo sada stati.
budababa

Post by budababa »

Treba biti ponosan na sve što smo uradili u poslednja 24 sata i niko nema pravo da baci bilo kakvu mrlju na ijedan postupak igrača, navijača i uprave Vojvodine. To što sebi takve stvari dopuštaju navijači onih klubova koji su upropastili fudbal u Srbiji, kao i pojedini prodajem-se-za-pet-ćevapa-može-i-bez-premaza novinari, ne treba uopšte da nas pogađa. Ako je došlo dotle da taj šljam deli lekcije o viteštvu i moralu... :roll: Imali smo juče nastup na terenu za ponos, izdanje na tribinama za ponos, igrače na bini kod Miletića za ponos... Juče sam osetio olakšanje, bez obzira na sve, jer smo na kraju mi ti koji smo prvi svojim postupkom, a ne rečima, ustali protiv ovog trulog sistema. Prihvatili smo se uloge vođe u ovom fudbalskom ustanku, u situaciji kada mnogi nisu smeli da urade nešto više od izdavanja saopštenja koja se zaborave za tri dana. Zadovoljan sam jer smo mi ti koji će im nabiti kost u grlo, od koje će se ugušiti. I zbog toga što je ostatak Srbije, severno i južno od Beograda, listom uz nas. Nismo uzeli trofej, ali smo digli Novi Sad i pokrajinu na noge, a to sigurno vredi i više od jednog pehara.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Bojim se samo da ne bude kao 90-ih, da utakmice odlucuju u politickom smeru, pa da se potpuno zavrsi cepanje zemlje u Srbiju i "Republiku Vojvodinu"...ma da, kako stvari stoje, i nisam bas tako siguran da je ta mogucnost daleko...samim tim sto bi mi istupili iz lige i otisli da igramo u madjarsku to bi vec dosta negativno uticalo...bolje da istupimo iz lige sa svim timovima koje svemocni tole krade godinama i osnujemo zasebnu zajednicu superlige, pa nek mu njegove zebre igraju sa filijalama..
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

DekiFirma wrote:Bojim se samo da ne bude kao 90-ih, da utakmice odlucuju u politickom smeru, pa da se potpuno zavrsi cepanje zemlje u Srbiju i "Republiku Vojvodinu"...ma da, kako stvari stoje, i nisam bas tako siguran da je ta mogucnost daleko...samim tim sto bi mi istupili iz lige i otisli da igramo u madjarsku to bi vec dosta negativno uticalo...bolje da istupimo iz lige sa svim timovima koje svemocni tole krade godinama i osnujemo zasebnu zajednicu superlige, pa nek mu njegove zebre igraju sa filijalama..
Та прича нема везе са животом и не треба је ни помињати!
BondNS

Post by BondNS »

Svaka čast momcima u crveno-belom dresu koji su juče nadigrali one.
Svaka čast i svim ljudima koji su se mrcvarili ceo dan da bi došli da ih gledaju.

Teško je opisati ovaj bes i radost koju istovremeno osećam posle jučerašnje predstave koje su nam sudije priredile i noćašnjeg dočeka igrača na trgu.

Momci, hvala vam puno za sve što ste učinili ove sezone!
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Turija

Post by Turija »

Po mome mišljenju, moramo ostati i nadalje principjelni, nedvosmisleno jasni, dostojanstveni i istrajni u nastavku (naše) borbe protiv nepravde.
Priča o kupu, za nas, sinoć je završena (a za naredni ima još mnogo vremena da se razmišlja) i ne treba se više vraćati na njega.
Sva razumna javnost je na našoj strani.Zbog toga se ne sme napraviti nijedna glupost, jer će se sve dobro, od sinoć, srušiti u času.Mislim da ne treba više da nastavljamo priču o toj utakmici, jer sve što smo imali najbolje smo rekli: sinoć na terenu.
Na terenu treba i dalje da ostanemo i borimo se za pravo na pobedu svakog boljeg (ponekad i srećnijeg) takmaca na terenu, a ne da nju kroje sudija i spoljni faktori.
I dokle god smo u pravu, i na pravom putu, nijedan paragraf nam ne može ništa.Jer, svaki zakon je samo minimum društvenog morala.
Mi u subotu treba da sportski dočekamo Spartaka, da odigramo jednu pravu i fer prvenstvenu utakmicu (naravno, kao i sve ostale do kraja).Da na svakoj od njih podsetimo javnost da smo i dalje isti oni od 11 maja 2011, isti oni od 1914. A na kraju ,,Prvenstva JSL" videti šta i kako dalje :?: Imamo izuzetno jake karte u svojim rukama i najgore bi bilo da postanemo nestrpljivi.
A dokle su stvari doterane, tj koliko je prekipelo, najbolje se vidi i u tome što su uspeli da, služeći se oholo svim sredstvima u svojim rukama, isprovociraju i nas, tradicionalno mirne Lale, da nam skroz ,,,pukne film". Da tako zalupe vrata, da gotovo i nema povratka (a još će oni nas, na kraju ,,priče", moliti da igramo, iako nas na svakom koraku godinama cinično podcenjuju i vređaju da smo mali i beznačajni provincijski klub).Mi smo samo i zlim očima ,,mali" jer nam lažni trofeji ne trebaju.Svaki naš trofej je osvojen radom, znanjem, znojem i nadčovečanskim naporom igrača na terenu, jer smo se u svakoj utakmici pošteno borili protiv jakih rivala na terenu - i još jačih ala oko njega.Tako da trofeji u našim knjigama i vitrinama blistaju punim i večnim sjajem.
Živeli! :cheers:
PS
treba uvek imati na umu jednu rečenicu, koju je ovde, nedavno, napisao GrbaNS: nikad se ne raspravljaj sa budalom, jer prvo će te spusti na njegov nivo i onda te pobediti na iskustvo.
Last edited by Turija on Thu May 12, 2011 7:15 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
postman

Post by postman »

Izvinjavam se,ali kad igramo sa Spartakom,u subotu ili nedelju ?
Nevernik

Post by Nevernik »

Turija wrote:Po mome mišljenju, moramo ostati i nadalje principjelni, nedvosmisleno jasni, dostojanstveni i istrajni u nastavku (naše) borbe protiv nepravde.
Priča o kupu, za nas, sinoć je završena (a za naredni ima još mnogo vremena da se razmišlja) i ne treba se više vraćati na njega.
Sva razumna javnost je na našoj strani.Zbog toga se ne sme napraviti nijedna glupost, jer će se sve dobro, od sinoć, srušiti u času.Mislim da ne treba više da nastavljamo priču o toj utakmici, jer sve što smo imali najbolje smo rekli: sinoć na terenu.
Na terenu treba i dalje da ostanemo i borimo se za pravo na pobedu svakog boljeg (ponekad i srečnijeg) takmaca na terenu, a ne da nju kroje sudija i spoljni faktori.
I dokle god smo u pravu, i na pravom putu, nijedan paragraf nam ne može ništa.Jer, svaki zakon je samo minimum društvenog morala.
Mi u subotu treba da sportski dočekamo Spartaka, da odigramo jednu pravu i fer prvenstvenu utakmicu (naravno, kao i sve ostale do kraja).Da na svakoj od njih podsetimo javnost da smo i dalje isti oni od 11 maja 2011, isti oni od 1914. A na kraju ,,Prvenstva JSL" videti šta i kako dalje :?: Imamo izuzetno jake karte u svojim rukama i najgore bi bilo da postanemo nestrpljivi.
A dokle su stvari doterane, tj koliko je prekipelo, najbolje se vidi i u tome što su uspeli da, služeći se oholo svim sredstvima u svojim rukama, isprovociraju i nas, tradicionalno mirne Lale, da nam skroz ,,,pukne film". Da tako zalupe vrata, da gotovo i nema povratka (a još će oni nas, na kraju ,,priče", moliti da igramo, iako nas na svakom koraku godinama cinično podcenjuju i vređaju da smo mali i beznačajni provincijski klub).Mi smo samo i zlim očima ,,mali" jer nam lažni trofeji ne trebaju.Svaki naš trofej je osvojen radom, znanjem, znojem i nadčovečanskim naporom igrača na terenu, jer smo se u svakoj utakmici pošteno borili protiv jakih rivala na terenu - i još jačih ala oko njega.Tako da trofeji u našim knjigama i vitrinama blistaju punim i večnim sjajem.
Živeli! :cheers:
PS
treba uvek imati na umu jednu rečenicu, koju je ovde, nedavno, napisao GrbaNS: nikad se ne raspravljaj sa budalom, jer prvo će te spusti na njegov nivo i onda te pobediti na iskustvo.

Ja hteo nesto da otkucam kad ono Turija sve to mnogo lepse od mene srocio :)

Ni pod razno ne treba praviti neke incidente ili prekide protiv Spartaka ili na U-17.
To bi bio veliki autogol.
Turija

Post by Turija »

postman wrote:Izvinjavam se,ali kad igramo sa Spartakom,u subotu ili nedelju ?
Izvini ako sam Te ja pokolebao u postu iznad. Nemoj uzimati za tačno, jer sam napisao ,,po inerciji" subota.Mada, što se mene tiče, može kad hoće :wink:
Last edited by Turija on Thu May 12, 2011 7:34 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked