Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

Bravo! Drug moj uradio istu stvar...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

torrente wrote:ne znam gde da postavim ovo pitanje,ali...
Jutros me je zvao prijatelj iz Surčina koji bi hteo da kupi Vojvodinin dres,ali ne crveno beli nego onaj kada smo izmasakrirali zvezdu .Tj onaj zlatni za kosim crveno belim prugama?!e sad da li mi iko moze pomoci... :?:
Taj dres je bio samo za tu sezonu. Teško će to naći negde, jedino na nekim naiijevim lagerima.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
torrente

Post by torrente »

Hvala na odgovorima... Mislim da cu ga ubediti da uzme ovaj sadasnji dres,ili ko zna neka saceka... Mozda nam sponzor bude "Puma", pa konačno dobijemo dresove kakve i zasluzujemo, tj. najbolje :D
Pozdrav!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
car jovan

Post by car jovan »

Ja сам јуче прешао на ВИП
Nevernik

Post by Nevernik »

I sta je na kraju bilo na toj konferenciji?

Koliko vidim na Napred Vosa pricalo se samo o saradnji sa RTV. Pri cemu nista konkretno nije receno kako ce ta saradnja da izgleda.
Nisam video da su pominjani reflektori, muzeji, prodavnice...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nevernik wrote:I sta je na kraju bilo na toj konferenciji?

Koliko vidim na Napred Vosa pricalo se samo o saradnji sa RTV. Pri cemu nista konkretno nije receno kako ce ta saradnja da izgleda.
Nisam video da su pominjani reflektori, muzeji, prodavnice...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-DE6SrV ... ture=feedu[/youtube]
Image
Nevernik

Post by Nevernik »

Zahvaljujem.
Cim vidim Rabrena padne mi mrak na oci ali sam nekako uspeo da odgledam do kraja.
Uvek me fasciniraju nasi novinari. Nijedno pitanje :roll:

Ajde, bolje ista nego nista. Posto RTV program izgleda ocajno nemam neka velika ocekivanja u pogledu ovog ugovora.
Ali, mozda me i pozitivno iznenade.
King

Post by King »

Meni je RTV omiljena televizija,ima odlican program i zaista dobre emisije,sad ako ti preferiras pink :-D Upravo su delili karte za sutrasnju utakmicu,i dali nam dobrih 15 minuta,gostovao i Brka u studiju.Eto sta donose dobri rezultati:reflektore,stadion,veci prostor u medijima itd.,da smo peti na tabeli verovatno ne bi bilo nista od ovog.
car jovan

Post by car jovan »

РТВ уопште нема лош програм,е сад што су укинули Ноћну смену :D незнам.
Nevernik

Post by Nevernik »

Po meni sve nase televizije imaju ocajan program, tako da ih redovno izbegavam.
Priznajem da sam mozda usled tog izbegavanja propustio da primetim porast kvaliteta RTV.
Ovim putem se izvinjavam doticnoj ustanovi :D

Mada, mi sada potpisujemo ugovor sa njima da oni rade ono sto im je glavna delatnost. Obavestavanje javnosti o tome sta se desava u gradu i pokrajini.
To bi trebala da im bude duznost i bez ugovora.
Ali dobro, ipak je ovo Srbija.
Necu vise da mracim. Bice sve dobro :)
Turija

Post by Turija »

King wrote:Meni je RTV omiljena televizija,ima odlican program i zaista dobre emisije,sad ako ti preferiras pink :-D
Apsolutno se slažem, a moram dodati da im je i Radio odličan.Jedino im ne valjaju sportske redakcije.Ne da ne valjaju, nego su UŽASNE :oops:
Prosto da čovek ne poveruje da se radi o istoj medijskoj kući :?: Da paradoks bude još veći, meni se čini da je, baš od svih redakcija, najlakše formirati kvalitetnu sportsku.Međutim, nemamo je ni na Televiziji, ni na Radiju, već gotovo 30 godina.
Gde se pogrešilo?Meni se čini u samom startu, jer se sportska redakcija smatrala najmanje bitnom (samo je treba popuniti pro forme, bez ikakvih kriterijuma i ugurati neke persone preko veze) a posle, ne može ispraviti grešku, dok, dotični, ne odu u penziju ( pošto ne trebaju nijednoj drugoj redakciji, da ih premeste ili, pak, sklone iza kamere i mikrofona, gde su još neupotrebljiviji i nekorisniji).Dok su bili Čekić i Jergić, na nešto je i ličilo.
I šta je onda Lazi da, danas, bude najbolji?Mačiji kašalj :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
car jovan

Post by car jovan »

Слажем се у Турија,само спортске емисије су подједнако лоше и на радију и на тв.А највише ме изнервира кад на Радију НС у спортској емисији кажу:Идемо прво до стадиона партизана или идемо на наш највећи стадион.Па нису они из Новог Сада.А што се тиче ових што преносе утакмице на РТВ-у можда су они заиста добри новинари,али сваки пут кад не гледам Вошу на стадиону него на ТВ-у имам утисак као да присуствујем преношењу сахране.
:)

Post by :) »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_AqHY5si ... re=related[/youtube]

jel se secate dramskih pauza

:D
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Kako mi se samo smučila reklama za "Mts" sa karticama i blizancima, odlučio sam da odem u sedište te firme u Novom Sadu, jel još uvek u centru? Vratiću im karticu, iako sam pripejd i koristim je već skoro 10 godina i zahtevati da mi isključe broj. Rećiću da mi je ispod časti da budem njihov korisnik zbog ove akcije sa blizancima. :evil:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

Zeljafcv wrote:Kako mi se samo smučila reklama za "Mts" sa karticama i blizancima, odlučio sam da odem u sedište te firme u Novom Sadu, jel još uvek u centru? Vratiću im karticu, iako sam pripejd i koristim je već skoro 10 godina i zahtevati da mi isključe broj. Rećiću da mi je ispod časti da budem njihov korisnik zbog ove akcije sa blizancima. :evil:
Skoro 10 godina :o lep period...U svakom slučaju trebao bi da odes kod čoveka koji je zadužen za marketing u mts-u i da mu lepo objasnis situaciju..Ako uopšte imaš toliko slobodonog vremena.
10 godina nije malo tako da mislim da bi ih to spotalko na razmišlanje da li je to što rade toliko dobar potez..
Post Reply