Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Ja lično nisam siguran koliko je pametno osloniti se na Delača jer definitivno ne znam šta da očekujem. Ali jedno jesam siguran - ostvariti saradnju sa Čelsijem je fantastična stvar.

Karikirani primer: Delač se vrati sa pozajmice, Kežman proćaska sa Abramovičem i napomene mu kako ovaj i nije nešto posebno, ali da mi imamo vanserijsko talenta i u cilju uspešne saradnje spremni smo da im ga poklonimo uz simbolično obeštećenje od 5 miliona funti. :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

@Turija Slažem se da omladinska škola nije neiscprna oaza talenata, dosta zavisi od toga kakva generacija naiđe. Ali opet jedan od bitnijih elementa rada omladinske škole jeste upravo to skautiranje talenata širom zemlje i regije, dovođenje u naše redove dok su još klinci.Čini mi se da je to Bata uspeo da započne, primeri su Boske, Nastić, Gaćinović (nisam 100% siguran) itd. Ovaj Carnex kup je bio odlična prilika da se skautiraju talentovani klinci. Vojvodina mora biti pokrivena 100% teritorijalno i ne dozvoljavati više blizancima da nam odvode decu u BG, a treba posebno obratiti pažnju na BiH jer tu ima talentovanih klinaca koji igraju iz ljubavi u poluamaterskim klubovima a Vojvodina je u njihovim očima institucija gotovo u rangu blizanaca.
Minja wrote:Verujem da kada su u pitanju najveci klubovi, transfer talentovanog bosanskog golmana nije neka investicija. Garant imaju na desetine takve dece na platnom spisku. Ako mali stasa, super, ako ne, ko ga sisa, od prodaje nekom manjem klubu vratice ulozeno a mali ce imati, ni kriv ni duzan, Celsi u svom CV-u.
Slažem se u vezi te, za fudbal katastrofalne politike velikih klubova. Kupuje sve živo što pokaže i najmanji talenat u nadi da će dobiti barem jednog vrhunskog igrača, daju im solidan keš i onda šetaju po pozajmicama. Nisam ni ja uveren da je Delač dobro rešenje za prvog golmana ali samo da napomene da je njega Čelzi platio 3 miliona eura! Znači nisu ga kupili za siću :) . Naravno pre će biti da je to promašena investicija i Čelzijev Sadik Adams ali opet ne treba ga dočekati na nož. Ako nije ništa slabiji od Popovića, Žakule onda je super. Neka brani godinu dana, nas ništa ne košta (Kordić na pozajmici stiče iskustvo) + ostvarujemo saradnju sa Čelzijem i otvaramo prostor za dalji napredak.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Protiv sam dovodjenja Delaca i slanja Kordica na pozajmicu! A ako jos dovedu i malog ciganskog isprdka kaludjerovica, e onda u ..rac sve...
- Да нисам био свестан великог потенцијала који Војводина поседује, сигурно не бих ни долазио у клуб и прихватио функцију коју ми је Балша Буторовић понудио - каже Матеја Кежман.
Naravno da ne bi dolazio da nisi video $$$$$$$$$$$$$$$$
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

shecky wrote:ps Turija po tvojoj logici onda postojanje kluba ce se svoditi samo na prodaju igraca ,sto u prevodu znaci da nam to dodje isto ko kad bi otisli ispred neke radnje i poceli da navijamo tako ..ako me kontas
Ako ovo što sam napisao znači da smo neka radnja, onda se sigurno nismo razumeli.
Turija wrote: kao što to radi npr Mamić (za 5-10 miliona svakog, umesto njih trojicu- četvoricu za po 2-3 miliona ).A to može jedino ako budemo strpljivi i pametno forsirali SVOJE talente, pa napravimo sa njima neki zapažen evropski rezultat.E onda sledi prodaja po punoj ceni i možemo sa tim parama da mirno čekamo neku godinu i nove mlade fudbalske bisere iz FCVB.
Ako bi mi napravili tim, sa našom najtalentovanijom decom i doselekcijom sa strane, pa u Evropi postigli zapažen rezultat, sigurno bi napravili rezultat i u domaćem prvenstvu (pošto bi imali kvalitet), a to što bi prodali nekog od njih nije tragedija, već nužnost za novu doselekciju i novi solidan aktuelni sastav.
Shecky, ako pak, ti misliš da bi ta deca, kao formirani igrači evropskog formata želeli da do kraja svoje karijere ostanu u Voši, to je čista utopija (jer i oni treba da unovče svoj kvalitet).Te pare oni nikad ne mogu zaraditi u Voši, niti Voša može kvalitetno funkcionisati bez razumne prodaje svog iznedrenog blaga.
Sve druge zrele igrače, koje mi kupimo na tržištu, teško da možemo prodati za neke značajne pare, tako da je prodaja naših cena koju moramo da platimo kao Klub iz ,,malog mesta", u odnosu na bogate klubove.Međutim, takvi bi onda imali značajan rejtig i u evropskim okvirima, pa možda bi taj Čelzi došao na proslavu 100 godina FK Vojvodine (i bez Delača, jer bi ih ovde imao nekoliko).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare

Post by Mare »

Helm wrote: Ali jedno jesam siguran - ostvariti saradnju sa Čelsijem je fantastična stvar.
Bravo, kako to niko ne vidi, ej bre moja Voša sarađuje sa jednim Čelzijem, pa koliko samo vrata ovo može da otvori. Kako to niko ne uzme u obzir, pa mi da smo pametni mi treba da iskoristimo Kežmana a ne on nas, a inače stvarno ne verujem u priče da je ovde zbog para i da ojadi našu bogatu Vošu.
I Turija prosto ne mogu da verujem da si na osnovu skraćenog snimka gde nisu prikazani golovi, u utakmici koju mi dobijem ubedljivo 4-1, zaključio da je naš najbolji igrač golman koji je uzgred skrivio i posle odbranio penal, nekako mi neozbiljno to za tebe. Ja ne kažem da Kordić to nije bio ali na osnovu samo onog snimka donositi takav sud i to vezati sa odlukom da mladi Kordić treba da ostane kao prvi golman ili da ide na pozajlicu je ipak malo preterano čak iako takav sud dooazi od tako iskusnog forumaša kao što si ti.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Svog teras da bi kalio tudjeg.

Danijel Aleksic
Aleksandar Katai
Boske Stevanovic
Slobodan Medojevic
Igor Djuric

Svi su otisla jer su ih izanalizirali ozbiljni skaut timovi i investirane su (velike) pare u njih, a nijedan nece/nije vratiti ni mrvu ulozenog. Visina transfera ne znaci nista. Puno je primera gde se daju JEZIVE pare a dobije se sipak. Toliko o skautingu i o tome koliko ta tri miliona znace i imena klubova u kojima igraju. Da je on bio nas, pa otisao u Celzi, pa se sada vratio, nije greda, ali, da mi sada razvijamo tudjeg igraca, mislim da je jako losa politika, narocito ako znamo da klub zivi ISKLJUCIVO od prodaje mladih igraca. Kakav SOM moras da budes, da svog mladog sklanjas da bi igrao tudji?????

Sto se tice saradnje sa Celzijem, mislim kakve mi veze imamo sa njima?

Vojvodina za 100. rodjendan MORA da dovede na svoje slavlje Slaviju iz Praga i da vaskrsne nesrecni Sajkas iz Kovilja, jer su to dve najvaznije ekipe vezane za nas klub, a prezivecu ako Celzi/Milan/Real (cisto pomodarstvo) ne dodje u NS. Sta ja imam uopste sa njima. Zabole me djoka za njih.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Андрија Калуђеровић у Војводини, Оумару одлази?

8 јул, 2013
Као једно од могућих појачања Војводине у новој сезони помиње се и 26-годишњи Андрија Калуђеровић.
(ФОТО: Н. Неговановић)
Нападач који је својевремено скренуо на себе пажњу головима у дресу Црвене звезде, ОФК Београда и Рада, а који је потом једном време провео у Кини и Шпанији, могао би да буде решење у шпицу напада јер постоји отворена могућност да Камерунац Абубакар Оумару каријеру настави у иностранству.
Калуђеровић је члан Пекинга и коначан одговор је на кинеском клубу.
http://www.zurnal.rs/2013/07/08/andrija ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Igrač skromnih fudbalskih mogućnosti, nema visinu i snagu za klasičnog napadaća, kao što nema brzinu i realizaciju za povučenog napadača. Zašto bi Vojvodina oživljavala njegovu karijeru i to još na pozajmici u 100-godišnjici kluba?
AK99 PERSONA NON GRATA!
Mare

Post by Mare »

Ovo za Kaluđerovića je stvarno loše, iako sam i ja čuo da dolazi, kao i za ovog golmana, nadam se da će se ipak odustati od ovog cigojnera, mislim da je forumaš Boske spomenuo onaj momenat kad proslavlja gol u ciganskom dresu sa nekim likom sa zapada na našem stadionu. On definitivno ovde neće biti dobrodošao.
ФКВ

Post by ФКВ »

Kaludjerovic je blizu dolaska...
ssnigd

Post by ssnigd »

ФКВ wrote:Kaludjerovic je blizu dolaska...
Sto me usreci bre ovako, jos u ponedeljak ujutro.
Tacno je da nam treba napadac, ali ne ovaj mali ciganski isprdak. Mada, moguce je da ga je Nikolic trazio ako su zajedno saradjivali u Radu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Salvador

Post by Salvador »

ФКВ wrote:Kaludjerovic je blizu dolaska...
Kaludjerovic umesto Abua? Jel stvarno nisu mogli nikog drugog da dovedu?
Pa sto barem nisu pruzili Susnjaru sansu ako vec nema nikog drugog..
Boske87

Post by Boske87 »

Ljudi ne smemo dozvoliti dolazak Kaluđerovića!!! Mi navijači treba da pošaljemo jasnu poruku da je nepoželjan.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Boske87 wrote:Ljudi ne smemo dozvoliti dolazak Kaluđerovića!!! Mi navijači treba da pošaljemo jasnu poruku da je nepoželjan.
Apsolutno - neka ide gde god hoće, u FKV ne može!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Pored naseg Ranka mi dovodimo ciganskogrobarskog isprtka Kaludjerovica, koji ne zna gde je levo...
Firmson89

Post by Firmson89 »

Boske87 wrote:Ljudi ne smemo dozvoliti dolazak Kaluđerovića!!! Mi navijači treba da pošaljemo jasnu poruku da je nepoželjan.
+1

Нити има квалитет, нити желим да га гледам на Карађорђу, какав бре црни Калуђеровић!!
Post Reply