shecky wrote:ps Turija po tvojoj logici onda postojanje kluba ce se svoditi samo na prodaju igraca ,sto u prevodu znaci da nam to dodje isto ko kad bi otisli ispred neke radnje i poceli da navijamo tako ..ako me kontas
Ako ovo što sam napisao znači da smo neka radnja, onda se sigurno nismo razumeli.
Turija wrote: kao što to radi npr Mamić (za 5-10 miliona svakog, umesto njih trojicu- četvoricu za po 2-3 miliona ).A to može jedino ako budemo strpljivi i pametno forsirali SVOJE talente, pa napravimo sa njima neki zapažen evropski rezultat.E onda sledi prodaja po punoj ceni i možemo sa tim parama da mirno čekamo neku godinu i nove mlade fudbalske bisere iz FCVB.
Ako bi mi napravili tim, sa našom najtalentovanijom decom i doselekcijom sa strane, pa u Evropi postigli zapažen rezultat, sigurno bi napravili rezultat i u domaćem prvenstvu (pošto bi imali kvalitet), a to što bi prodali nekog od njih nije tragedija, već nužnost za novu doselekciju i novi solidan aktuelni sastav.
Shecky, ako pak, ti misliš da bi ta deca, kao formirani igrači evropskog formata želeli da do kraja svoje karijere ostanu u Voši, to je čista utopija (jer i oni treba da unovče svoj kvalitet).Te pare oni nikad ne mogu zaraditi u Voši, niti Voša može kvalitetno funkcionisati bez razumne prodaje svog iznedrenog blaga.
Sve druge zrele igrače, koje mi kupimo na tržištu, teško da možemo prodati za neke značajne pare, tako da je prodaja naših cena koju moramo da platimo kao Klub iz ,,malog mesta", u odnosu na bogate klubove.Međutim, takvi bi onda imali značajan rejtig i u evropskim okvirima, pa možda bi taj Čelzi došao na proslavu 100 godina FK Vojvodine (i bez Delača, jer bi ih ovde imao nekoliko).