Kada bolje razmislim, ovo nam je mozda i najbolji moguci zreb uz Belenenses. Mada, Belenenses je portugalski klub, pretpostavljam
da igraju jako prljavo, a uz to su sigurno tehnicki jako dobra ekipa. Minus i sto bi mi tamo imali minimalnu, skoro nikakvu podrsku.
Legiju nisam prizeljkivao. Imaju jako vruc domaci teren i sigurno bi bilo jako tesko igrati tamo. Puno teze nego u Plzenu.
Steaua, ne! Bez obzira sto bi igrali pred praznim tribinama u Bukurestu, bez obzira sto im jedan od glavnih igraca nece igrati
(crveni karton protiv Partizana), ipak mislim da su prekvalitetni da u jednoj sezoni ispadnu od dva srpska kluba.
To bi malo kome poslo za rukom

Bilbao. Previse bi bilo da u jednoj sezoni izbacimo dva kluba iz top liga. Moramo biti realni.
Plzen. Do sada je mnogo toga receno. Favoriti su, i od toga niko ne bezi. Iskusna, uigrana ekipa ali ekipa sastavljana iskljucivo od ceskih
igraca + jedan ili dva Slovaka ako se ne varam. Domaci teren im nije previse vruc, a uz to i nas klub ce imati solidnu podrsku.
Pre dve ili tri sezone, sarajevski Zeljeznicar je igrao protiv njih, odgledao sam obe utakmice.
Zelji je malo falilo da napravi iznenadjenje i izbaci favorizovani Plzen. Da su malo hrabrije odigrali tamo, mislim da bi imali jos vece sanse.
Mada, Zeljo je izbacio Sheriff kojeg mi nismo ali dobro, neka ovaj put mi izbacimo one koje oni nisu