Ovo mi se u opste ne svidja. Zar nisu ljudi zasluzili pune tribine i bez besplatnog ulaza. Sad ce doci i kurta i murta umesto da dodji oni koji zaista vole nasu Vojvodinu.Junior wrote:U sredu je i definitivno besplatan ulaz!
Marketing kluba
-
- AntonioKasano
Mislim da je besplatan ulaz, ipak, dobar potez.
Nama je, trenutno, najvažniji pun stadion na ovoj utakmici (posle priznatog nam uključenja u trku za Titulu) tj da što više ljudi vidi ovu ekipu.Da igrači, najzad, vide pune novosadske tribine, da li sa plaćenom ulaznicom, ili bez nje, manje je bitno.
Besplatan ulaz neće puno značiti, ako se on markentiški ne plasira u javnost.Skoro apsurdno izgleda da se trebaju reklamirati otvorene kapije stadiona, ali kako je naša svakodnevnica scena mnogih apsurda, tako nije ništa čudno da i za besplatan ulaz treba platiti reklamu
Nama je, trenutno, najvažniji pun stadion na ovoj utakmici (posle priznatog nam uključenja u trku za Titulu) tj da što više ljudi vidi ovu ekipu.Da igrači, najzad, vide pune novosadske tribine, da li sa plaćenom ulaznicom, ili bez nje, manje je bitno.
Besplatan ulaz neće puno značiti, ako se on markentiški ne plasira u javnost.Skoro apsurdno izgleda da se trebaju reklamirati otvorene kapije stadiona, ali kako je naša svakodnevnica scena mnogih apsurda, tako nije ništa čudno da i za besplatan ulaz treba platiti reklamu

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljudi, od nas sve zavisi!
Napravimo Kuli pakao na stadionu i dajmo krila našim momcima.Pa vidite da su istakli da im je i na jugoslovenskom stadionu naša podrška itekako značila i odmah su trčali do nas.
Nema pesimizma, Kuljanima moramo da torpedujemo mrežu tako da će im biti neophodni teretni vozovi da se vrate kući sa gomilom primljenih lakih komada.
Napravimo Kuli pakao na stadionu i dajmo krila našim momcima.Pa vidite da su istakli da im je i na jugoslovenskom stadionu naša podrška itekako značila i odmah su trčali do nas.
Nema pesimizma, Kuljanima moramo da torpedujemo mrežu tako da će im biti neophodni teretni vozovi da se vrate kući sa gomilom primljenih lakih komada.
- kafe bagdad
Dobronamerna kritika za Marketing sluzbu, odlican je potez sa otvaranjem kapija, ali to se mora agresivno najaviti preko sto vise medija! Nama, redovnim, to uopste nije vazno i ne stavljamo poseban akcenat na to, ali ima dosta mladih koji nisu redovni i koje ce besplatan ulaz privuci i mozda kasnije napraviti redovnog!
Ne moze samo Firma raditi klupski marketing, vreme je da se aktiviraju na najvisem nivou svi klupski delovi!

Ne moze samo Firma raditi klupski marketing, vreme je da se aktiviraju na najvisem nivou svi klupski delovi!
Bice agresivno i u agresivnom mediju
a, sto se tice marketing sluzbe, mislim da jako gresite, ljudi stvarno rade, kopaju na sve strane, bore se, samo, to verujte, nije ni malo lako...I ovo sto su do sada uradili vise je od objektivnih mogucnosti, imajuci u vidu tretman koji Vojvodina nezasluzeno ima. Polako, bice tu rezultata dugorocno!

- Grof Žekula
- Administrator
Severozapad piše:
Ćiribu, ćiriba,
Voša igra k'o Barsa,
Pobede redom niže,
titula sve je bliže,
Dugo je, dugo čekam ja!
Još bolje!!! Danas se na poziv Kluba (ljudi iz Marketinga) odazvao sam Bane Krstić koji će ovo OTPEVATI i PRIPREMITI (ipak se taj Gospodin extremno razume u muziku), tj doterati (da ne napiše čovek i celu pesmu za sve nas?), tako da ćemo imati FUL VERZIJU za Stadion, a takođe pristao je da pozove (video klipom) navijače i na Finale Kupa!!!
Bane LEGENDO!!!. Još jednom si pokazao kako si VELIKI navijač "Stare dame"!!!
Naravno - od srca mu želim da uspešno okonča koncert u SNP u sredu, pa da se ovo uradi kako treba!!! Tj, kod Baneta drugačije i NE MOŽE!!!
Ćiribu ćiriba
http://www.youtube.com/watch?v=ALFhqptEt3A
Molim one koji imaju bilo kakav dodir sa klubom da ovo ubace na razglas na Karadjordju pre tekme i na poluvremenu.. Nezvanična himna sezone..
Molim Vas da poslušate reči i da mi kažete je l sam ja lud što povezujem sve do jedne reči sa Našom pričom (nije baš da nemamo ni štuke ni soma a imamo i jednog šeširdžiju ali hvala im svima a meni milo...
garavi sokak-milan tarot
Ćiribu, ćiriba,
Voša igra k'o Barsa,
Pobede redom niže,
titula sve je bliže,
Dugo je, dugo čekam ja!
Još bolje!!! Danas se na poziv Kluba (ljudi iz Marketinga) odazvao sam Bane Krstić koji će ovo OTPEVATI i PRIPREMITI (ipak se taj Gospodin extremno razume u muziku), tj doterati (da ne napiše čovek i celu pesmu za sve nas?), tako da ćemo imati FUL VERZIJU za Stadion, a takođe pristao je da pozove (video klipom) navijače i na Finale Kupa!!!
Bane LEGENDO!!!. Još jednom si pokazao kako si VELIKI navijač "Stare dame"!!!
Naravno - od srca mu želim da uspešno okonča koncert u SNP u sredu, pa da se ovo uradi kako treba!!! Tj, kod Baneta drugačije i NE MOŽE!!!
- kafe bagdad
-