Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

Junior wrote:U sredu je i definitivno besplatan ulaz!
Ovo mi se u opste ne svidja. Zar nisu ljudi zasluzili pune tribine i bez besplatnog ulaza. Sad ce doci i kurta i murta umesto da dodji oni koji zaista vole nasu Vojvodinu.
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Како се узме, лоше је што ће доћи и неко ко можда не би да се плаћа, али са друге стране тај неко ако буде имао шта да види, можда дође и против Рада кад се буде плаћао улаз. Прави ће свакако бити ту!
Turija

Post by Turija »

Mislim da je besplatan ulaz, ipak, dobar potez.
Nama je, trenutno, najvažniji pun stadion na ovoj utakmici (posle priznatog nam uključenja u trku za Titulu) tj da što više ljudi vidi ovu ekipu.Da igrači, najzad, vide pune novosadske tribine, da li sa plaćenom ulaznicom, ili bez nje, manje je bitno.
Besplatan ulaz neće puno značiti, ako se on markentiški ne plasira u javnost.Skoro apsurdno izgleda da se trebaju reklamirati otvorene kapije stadiona, ali kako je naša svakodnevnica scena mnogih apsurda, tako nije ništa čudno da i za besplatan ulaz treba platiti reklamu :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mi cesto padamo nakon ovako bitnih pobeda. Plasi me pomalo da ne bude jos jedna anti-propaganda Vojvodine pred solidno popunjenim Karadjordjem, ali ne marim za igru u sredu samo da mi pobedimo Hajduka makar 1:0. U ovoj fazi samo se rezultat gleda, leprsava igra je u drugom planu!
Milan

Post by Milan »

Odličan potez uprave! Po meni, trebalo bi otvoriti kapije na svakoj utakmici do zvezde! Ne verujem da se klupska kasa značajno puni od prodatih karata, a opet, uz pravu promociju, taj potez može doprineti značajnijem punjenju tribina Karađorđa.
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice

Post by ice »

Ljudi, od nas sve zavisi!
Napravimo Kuli pakao na stadionu i dajmo krila našim momcima.Pa vidite da su istakli da im je i na jugoslovenskom stadionu naša podrška itekako značila i odmah su trčali do nas.
Nema pesimizma, Kuljanima moramo da torpedujemo mrežu tako da će im biti neophodni teretni vozovi da se vrate kući sa gomilom primljenih lakih komada.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Tako je, mi pravi cemo biti tu u svakom slucaju i davati ton podrsci, a ovi "prijatelji fudbala" neka predstavljaju dekor.
Vuke

Post by Vuke »

Dobronamerna kritika za Marketing sluzbu, odlican je potez sa otvaranjem kapija, ali to se mora agresivno najaviti preko sto vise medija! Nama, redovnim, to uopste nije vazno i ne stavljamo poseban akcenat na to, ali ima dosta mladih koji nisu redovni i koje ce besplatan ulaz privuci i mozda kasnije napraviti redovnog! :wink:

Ne moze samo Firma raditi klupski marketing, vreme je da se aktiviraju na najvisem nivou svi klupski delovi!
TomaNS

Post by TomaNS »

Bice agresivno i u agresivnom mediju :D a, sto se tice marketing sluzbe, mislim da jako gresite, ljudi stvarno rade, kopaju na sve strane, bore se, samo, to verujte, nije ni malo lako...I ovo sto su do sada uradili vise je od objektivnih mogucnosti, imajuci u vidu tretman koji Vojvodina nezasluzeno ima. Polako, bice tu rezultata dugorocno!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Severozapad piše:
Ćiribu ćiriba

http://www.youtube.com/watch?v=ALFhqptEt3A

Molim one koji imaju bilo kakav dodir sa klubom da ovo ubace na razglas na Karadjordju pre tekme i na poluvremenu.. Nezvanična himna sezone..
Molim Vas da poslušate reči i da mi kažete je l sam ja lud što povezujem sve do jedne reči sa Našom pričom (nije baš da nemamo ni štuke ni soma a imamo i jednog šeširdžiju ali hvala im svima a meni milo...
garavi sokak-milan tarot

Ćiribu, ćiriba,
Voša igra k'o Barsa,
Pobede redom niže,
titula sve je bliže,
Dugo je, dugo čekam ja!

Još bolje!!! Danas se na poziv Kluba (ljudi iz Marketinga) odazvao sam Bane Krstić koji će ovo OTPEVATI i PRIPREMITI (ipak se taj Gospodin extremno razume u muziku), tj doterati (da ne napiše čovek i celu pesmu za sve nas?), tako da ćemo imati FUL VERZIJU za Stadion, a takođe pristao je da pozove (video klipom) navijače i na Finale Kupa!!!

Bane LEGENDO!!!
. Još jednom si pokazao kako si VELIKI navijač "Stare dame"!!!

Naravno - od srca mu želim da uspešno okonča koncert u SNP u sredu, pa da se ovo uradi kako treba!!! Tj, kod Baneta drugačije i NE MOŽE!!!
ice

Post by ice »

Svaka čast za Baneta!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ispravka u drugom stihu:

Ćiribu, ćiriba,
Igra Voša k'o Barsa,
Pobede redom niže,
titula sve je bliže,
Dugo je, dugo čekam ja!

A šta ćemo sa drugom strofom :lol:
kinik

Post by kinik »

Odlicna vest, svaka cast Banetu i unapred veliko hvala!
Pojavilo se vec nekoliko strofa, jedna ide: Ciri bu ciri ba, je'o Abu stojketa...
dalje ne bih :D
1966...1989...201x
Milan

Post by Milan »

Dosta je prva strofa. Druga je već vulgarnija, pa baš i nije za puštanje sa razglasa...

Bravo za Baneta!!! Mi smo imali ideju i da mu odnesemo parolu "Svi u bg 11. maja" na koncert, pa da je on na bini raširi... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Jedva cekam ! konacno da imamo neku vrstu himne koju bi ceo stadion trebao da peva :) Hej hej vojvodino je ipak odbojkaska :)
Post Reply