Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
BOKI

Re: Transferi

Post by BOKI »

:deal: http://1.bp.blogspot.com/-dgnJWLf9aw8/U ... ekovic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :deal:
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

BOKI wrote::deal: http://1.bp.blogspot.com/-dgnJWLf9aw8/U ... ekovic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :deal:
BOKI, šta ti znači ova slika Lekovića koju si postavio?
Možda sam glup, ali ne razumem...
Potpis u najavi, potpisao, neće potpisati...? Šta?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
BOKI

Post by BOKI »

trelos gia fcv wrote:
BOKI wrote::deal: http://1.bp.blogspot.com/-dgnJWLf9aw8/U ... ekovic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :deal:
BOKI, šta ti znači ova slika Lekovića koju si postavio?
Možda sam glup, ali ne razumem...
Potpis u najavi, potpisao, neće potpisati...? Šta?
Na početku prelaznog roka, na spisku potencijalnih pojačanja Vojvodine za novu sezonu nalazio se i Nikola Leković iz Rada.

Predstvanici dva kluba imali su razgovore na ovu temu, ali do sporazuma nije došlo jer je zapelo oko uslova za realizaciju transfera, odnosno pevisokog novčanog zahteva „građevinara“.

Kako se nezvanično saznaje, Novosađani ipak nisu defintivno odustali od Lekovića, posebno zbog igračkog deficita na poziciji levog beka, pa nije nemoguće da narednih dana Vojvodina i Rad ponovo obnove pregovore i možda postignu dogovor.

Izvor: Zurnal.rs
Share this post :
:deal:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Posto sad imamo visak napadaca, dati Skuletica i pare(procenat) za Lekovica.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Mora se priznati da je Barić odigrao korektnu utakmicu protiv Hoveda, ali opet očigledan je problem to što čovek ne igra na svojoj poziciji i to sa sobom nosi značajan rizik. Loša stvar je što je Nastić suspendovan pa će Barić morati da igra u Pešti, ostaje da se nadamo da to neće izazvati neke loše posledice. Još lošije je to što nije isključeno da Nastić dobije i dve utakmice suspenzije, tako da bi idealno bilo da se transfer Lekovića obavi što pre i da on može da bude u kombinaciji za potencijalni meč s Bursom.
Helm

Post by Helm »

Levi bek nam treba po svaku cenu, i to dobar. Realno gledano, Paja je bio sasvim korektan, dok je Baric prvu utakmicu odigrao slabo, a drugu nista posebno. Pritom, nije mu pozicija levi bek vec desni. Od Nastica se ne moze ocekivati da bude glavno resenje, a u slucaju da dodje Lekovic, mozda bi najbolje bilo pozajmiti ga Proleteru.

S druge strane, ako Vule ode Baric prelazi na svoju prirodnu poziciju. Tada vise nema nikakvih izgovora i mora pokazati kvalitet. Ja licno nisam optimista u njegovom slucaju, mozda ne bi bilo lose angazovati i tog Milosevica. Da li zna neko od insajdera, da li je i on ukljucen u pregovore ili je samo Lekovic u pitanju?
Boske87

Post by Boske87 »

Nadam se da ćemo dovesti Lekovića pre eventualnog dvomeča sa Bursom. Takođe mislim da je Barić tanak igrač koji može samo da odigra "ne loše" u najboljem slučaju kao protiv Honveda. Nastić je veliki potencijal ali nije za startnih 11, njemu bi ove sezone trebali postepeno dozirati minutažu. Nisam optimista po pitanju Vulićevića, teško ćemo njega prodati, on zimus kao slobodan igrač nije mogao naći klub. Mislim da bi za sve bilo najbolje kada bi produžio ugovor na duži period, on i Alivodić čine odličan tandem po toj desnoj strani. Sa dolaskom Lekovića i dobrog štopera mi bi zatvorili ovaj prelazni rok, imali bi dovoljan broj igrača. Štopera bi mogli gledati i u inostranstvu je nemamo previše stranaca pa ne treba pretplaćivati ove naše dunstere, nadam se da Trajko odlazi jer mu ističe ugovor za godinu dana a nama očajnički trebaju pare. Ako Abu ode ne treba nam zamena. Imam utisak da će Denković biti veliko pojačanje, pozitivno iznenađenje za sve jer se savršeno uklapa u profil naše ekipe, mladi talentovani, sportski drski igrači koji žele da napreduju. Nikolić će to lepo skockati, u njega najviše verujem, gledaćemo lep fudbal na Karađorđu ove sezone :cheers: .
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

Evo Lane izjavio na SOSu da voli Vojvodinu i da navija za Vojvodinu ,da mu deca zive u NS itd itd ..
Dal je iskren ili ne ko ce ga znati, ali ocigledno ga niko ne tera da izjavljuje takve stvari.
Ali ocigledno ono sto meni izvire iz njegovih reci je to da on ustvari zeli da igra tamo gde dobije vise para,iako je reko da mu pare nisu vise prioritet.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

ma lane je objasnio sve kako i jeste.sam je rekao ja sam pre svega profesionalac pa onda navijac.ide gde mora da prehrani decu.obezbedi im zivot .a kasnije pred kraj kraj kraj karijere kad mu novac ne bude bio bitan,vratice se.gde.mozda i u donji srem.ko zna...
laki

Post by laki »

Nastu u Proleter na pozajmicu?! Sta pricas, bre, covece, decko je vrhunski odigrao onih 20tak min, start nije ni u snu bio za crveni. Neki igrac sa dobrom reputaciom bi bio samo usmeno opomenut, mogu da se opkladim u to! Decko je isao jednom nogom sa strane, znaci ne sa ledja!! Ej, prvi faul na utakmici malo jaceg intenziteta i sudija vadi direktan crveni?! Pa Murinjo bi za tako nesto cetvrtom sudiji skinuo skalp!
A sto ne Naste tice, do tada je imao ako se ne varam samo 1 ili 2 netacna pasa a nekoliko odlicnih zatvaranja, odlicna postavljanja, fenomenalan klizeci na nasoj polovini, u fazi napada odlican... Meni je Nasta ladno za prvu postavu od ove godine, kontam da bi Nikolic od njega za 2 godine napravio brutalnu bekcinu!
Image
Helm

Post by Helm »

Pa da, u pravu si laki, kada nas Rad odere za obeštećenje i Leković za platu, taman ćemo dobiti jednog dobrog rezervistu. Može odigrati prve 2 utakmice u kupu, i da uleti u prvenstvu kada mali skupi kartone pred kraj sezone. :frown:

Ne znam ni da li si se meni obraćao pošto nisam uspeo da povežem tvoju priču o crvenom i njegovoj igri do tog momenta sa mojim postom o pozajmici. Ali ipak sam odgovorio jer nam se mišljenja dijametralno razlikuju.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Grin, po svemu sudeci, pred potpisom za Modenu
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

bravo laki!potpisujem svaku njegovu!
the Gari

Post by the Gari »

laki wrote:Pa Murinjo bi za tako nesto cetvrtom sudiji skinuo skalp!
Teško! Četvrti sudija tera frizuru istu kao naš i njin trener: triplo golo! :mrgreen:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nastic mora da ostane kao alternativa Lekovicu (mozda cak i obrnuto).

A bogami i Skule. Ovo sto pruza je mnogo bolje od onog sto smo videli kad je dosao. Pogotovo ako Abu ode!
Post Reply