Dobro...
Znaci posle finala kupa, oko ponoci, na Trgu Slobode nam sviraju: Garavi Sokak, Ateisti, Propelerosi, Tri poljupca hocu ja uzivo peva Snezana Savic (ili cija je vec to pesma)
Ko jos?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
novosadjanin wrote:Dobro...
Znaci posle finala kupa, oko ponoci, na Trgu Slobode nam sviraju: Garavi Sokak, Ateisti, Propelerosi, Tri poljupca hocu ja uzivo peva Snezana Savic (ili cija je vec to pesma)
Ko jos?
Bravo za Baneta! Hoce li pesma biti spremna za ovu sredu?
Bilo bi dobro, jer je euforija na vrhuncu. Bice dosta publike i bas bi bila super prilika za promociju novog hita.
Znaci posle finala kupa, oko ponoci, na Trgu Slobode nam sviraju: Garavi Sokak, Ateisti, Propelerosi, Tri poljupca hocu ja uzivo peva Snezana Savic (ili cija je vec to pesma) Ko jos?
Ko jos?
Ako će već zvanično da se snima onda je meni je glupo ovo "k'o Barsa"...
Ne zbog Barse, nego generalno šta ima mi tu da igramo kao bilo ko?
Mi smo Vojvodina i igramo kao Vojvodina!
Plus šta ako pesma zaživi, a velike su šanse za to, a Barsa za 2-3 sezone zglajza i ne bude igrala nikako?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!