Helm wrote:Možda sam ja u totalnoj zabludi, ali zar nije Babović levo krilo? Ja ne bih voleo da dođe iako sam svestan da je to realnost. Ne mislim da je loš fudbaler, mada ne mislim ni da će doneti ozbiljnu prevagu, al' ajde, neću ništa o tome dok ga ne vidim na terenu. Zašto ne bih voleo da dođe? Verovatno bi imao veću platu od preostala tri najplaćenija zajedno. I to nikako ne može biti dobro. Drugo, očito je da nešto ne štima kada je on faktički na probi u Vojvodini. Verovatno ne bukvalno, ali čovek trenira kod nas, nema ugovor i nije bivši igrač. Zašto uostalom nije u partizanu? Ako ne grešim, oni su bili vrlo nezadovoljni partijama koje je pružao?
U ovom slucaju novac nije problem i ja verujem da on nece igrati za neki ekstremno jak ugovor.
Babovici ne znaju kuda ce sa novcem i Stefanu one nisu prioritet, prioritet mu je da igra.
On je jedan od igraca koji ne ide za novcem, cak je kao igrac Partizana odbio bogatu ponudu iz
Koreje i tada rekao da ga novac ne zanima i da nece igrati u dalekoj Koreji.
Cuo sam cak i pricu da je njegov cale sam otkupio ugovor od Feyenoorda kako bi Stefan mogao
kao slobodan igrac preci u drugu sredinu. Toliko o tome.
Sto se tice njega kao igraca. Ne bih imao nista protiv da dodje. On jeste kod crnih imao losih epizoda,
kao sto neko rece, voli da davi loptu, uz to je i malo sporiji igrac. Medjutim, ja verujem da kod
Nikolica to nece proci i da ce Nikolic sve njegove dobre strane dovesti do maksimuma, a mane smanjiti
na najmanji moguci nivo. Dakle, jesam za njegov dolazak pre svega jer verujem da ce Nikolic sve
to sloziti najbolje sto moze. A kada neko poput Nikolica poradi i na Babovicu, ne bih se zacudio
da i taj Babovic bude bolji nego ikad.
Edit: sto se tice probe, nije to proba neko samo odrzavanje forme.