Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Boske87

Re: Transferi

Post by Boske87 »

trelos gia fcv wrote:-Mijat (ne moze izneti celo prvenstvo)
-Denkovic (iz razloga sto je nepoznanica)
Mislim da njih dvojica mogu odgovoriti zahtevima te pozicije, ako smo izneli prošlu sezonu sa K69 :mrgreen: . Siguran sam da Denković "nije loš" za JSL čim je Nikolić insistirao na njegovom dovođenju a i Mijat će sigurno dobiti dosta minuta. I jedan i drugi mogu da odigraju na desnom krilu u slučaju povrede ili ne daj Bože odlaska Alivodića.

Po prvi put nakon dugo vremena imamo dosta dobro popunjen tim, imamo možda čak i previše igrača koji konkurišu za prvi tim. Jedino nakon odlaska Trajkovića treba dovesti još jednog štopera i to je to.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Stexman

Post by Stexman »

trelos gia fcv wrote:Jedno pitanje, a trazim pametan odgovor.
Ko je nama levo krilo kada ode Abu???
Ne prihvatam sledece odgovore:
-Skuletic
-Bilbija
-Mijat (ne moze izneti celo prvenstvo)

Dakle?
Kontra pitanje :) Ko je nama levo krilo kada je Abu u timu a igra centarfora?
Ja bih radije gledao Bilbiju na krilu nego Skuletica na bilo kojoj poziciji...
Helm

Post by Helm »

-Skuletic
-Bilbija

Dakle?
Nesto mi se javlja Babovic kao levo krilo. :deal:
Mada ne znam zasto si tako olako iskljucio Denkovica, on je doveden kao pojacanje uz "blagoslov" Nikolica. A i ima dosta iskustva u izraelskoj premijer ligi, koja je pristojno jaca od nase superlige.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:
-Skuletic
-Bilbija

Dakle?
Kontra pitanje :) Ko je nama levo krilo kada je Abu u timu a igra centarfora?
Ja bih radije gledao Bilbiju na krilu nego Skuletica na bilo kojoj poziciji...
Kontra kontra pitanje - ko je nama centarfor kad Abu igra levo krilo? ;)
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:Kontra kontra pitanje - ko je nama centarfor kad Abu igra levo krilo? ;)
Pa, ako nastavi da se trudi kao protiv Burse, ne vidim zasto Kaludjer to ne bi bio. Ne mogu da mu dajem 'svoj glas' na osnovu 20ak minuta, ali kod mene ima sansu da pokaze sta zna. Ako su to mogli i Skuletic i Bilbija sijaset puta da dobiju, ne vidim razlog da mu se ne da prilika (igracki gledano, da ne zalazimo u karakterne osobine)...
lexa

Post by lexa »

Helm wrote:Možda sam ja u totalnoj zabludi, ali zar nije Babović levo krilo? Ja ne bih voleo da dođe iako sam svestan da je to realnost. Ne mislim da je loš fudbaler, mada ne mislim ni da će doneti ozbiljnu prevagu, al' ajde, neću ništa o tome dok ga ne vidim na terenu. Zašto ne bih voleo da dođe? Verovatno bi imao veću platu od preostala tri najplaćenija zajedno. I to nikako ne može biti dobro. Drugo, očito je da nešto ne štima kada je on faktički na probi u Vojvodini. Verovatno ne bukvalno, ali čovek trenira kod nas, nema ugovor i nije bivši igrač. Zašto uostalom nije u partizanu? Ako ne grešim, oni su bili vrlo nezadovoljni partijama koje je pružao?
U ovom slucaju novac nije problem i ja verujem da on nece igrati za neki ekstremno jak ugovor.
Babovici ne znaju kuda ce sa novcem i Stefanu one nisu prioritet, prioritet mu je da igra.
On je jedan od igraca koji ne ide za novcem, cak je kao igrac Partizana odbio bogatu ponudu iz
Koreje i tada rekao da ga novac ne zanima i da nece igrati u dalekoj Koreji.
Cuo sam cak i pricu da je njegov cale sam otkupio ugovor od Feyenoorda kako bi Stefan mogao
kao slobodan igrac preci u drugu sredinu. Toliko o tome.

Sto se tice njega kao igraca. Ne bih imao nista protiv da dodje. On jeste kod crnih imao losih epizoda,
kao sto neko rece, voli da davi loptu, uz to je i malo sporiji igrac. Medjutim, ja verujem da kod
Nikolica to nece proci i da ce Nikolic sve njegove dobre strane dovesti do maksimuma, a mane smanjiti
na najmanji moguci nivo. Dakle, jesam za njegov dolazak pre svega jer verujem da ce Nikolic sve
to sloziti najbolje sto moze. A kada neko poput Nikolica poradi i na Babovicu, ne bih se zacudio
da i taj Babovic bude bolji nego ikad.

Edit: sto se tice probe, nije to proba neko samo odrzavanje forme. ;)
Toto Riina

Post by Toto Riina »

FIJERA PRED UEFA
Eduardo Fijero Rivera (25), centarfor reprezentacije Bolivije koji je potpisao ugovor sa Vojvodinom, a čini se isto to učinio sa klubom Al Faisali iz Saudijske Arabije, moraće da položi račune pred komisijom UEFA.
- Obratili smo se UEFA, poslali žalbu i uskoro čekamo odgovor, naravno pozitivan u našu korist. Šta će s Fijerom biti, ne znam, verovatno mu sledi suspenzija - kaže Butorović.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kakve nadleznosti ima UEFA nad Fierom?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Samo borbeno !

Post by Samo borbeno ! »

Secate da sam pisao o Srdjanu Dimitrovu iz Indjije, on je presao u Rotor. A hteo sam i da pisem o svom najboljem drugu koji je isto igrao u Indjiji 90-o je godiste, ali bilo bi previse, pomislio bi neko da sam menadzer i da hocu da ih uvaljam Vosi :mrgreen:

Radi se o Bojanu Dubajicu, uglavnom presao je u Lugano za bas smesne pare, i dobio je sansu u 70min, bio penal nad njim, uzeo loptu i dao gol...
http://www.rezultati.com/utakmica/Cv0rg ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

Mnogo dobar decko, iz prave porodice, nije nikad pio i pravio gluposti i evo sad mu se sve vraca. Garantujem da ce napraviti lepu karijeru, nadam se da nisam smorio, poz :cheers:
ssnigd

Post by ssnigd »

Koliko mi se cini, ovaj Dimitrov je potpisao za Napredak.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 39208.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Samo borbeno !

Post by Samo borbeno ! »

http://www.transfermarkt.rs/sr/srdjan-d ... 26931.html" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Bilo bi odlicno da dovedemo iz Benfice Rui Fontea i napadnemo titulu :D Veliki talenat Arsenala koji nije uspeo da se dokaze na vrhunskoj sceni, relativno mlad i vrhunski tehnicar.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jgrfHU6bicg[/video]
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Spremo pozajmljen Slogi iz Petrovca na Mlavi. Igrace u PLS. Srecno, mali! :cheers:
stevan

Post by stevan »

Senzacionalne vesti, izvor transfermarkt.

AK69 vracen na spisak igraca FK Vojvodina

Da li smo nesto propustili?
Da li je resena najproblematicnija pozicija levog krila ?
Helm

Post by Helm »

Prema istom izvoru nasi clanovi su jos uvek Brankovic, Jokic i Grin. ;)
Post Reply