Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Transfermarkt je nazalost nepouzdan izvor.

Sto se tice Jokica, Brankovica i Grina, nigde iz kluba nije doslo da vise nisu nasi igraci. Obzirom da se trudim da odrzavam nasu ekipu na Wikipediji, videces da su i tamo na spisku.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
N13

Post by N13 »

Rabba wrote:Transfermarkt je nazalost nepouzdan izvor.

Sto se tice Jokica, Brankovica i Grina, nigde iz kluba nije doslo da vise nisu nasi igraci. Obzirom da se trudim da odrzavam nasu ekipu na Wikipediji, videces da su i tamo na spisku.
Jokic sigurno nije nas. Za Grina je urednik zvanicnog sajta potvrdio da nije nas. Za Brankovica ne znam.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jel mozes da me uputis gde su te dve informacije? Za Jokica su odredjene novine javljale nepotvrdjene informacije, a na zvanicnom sajtu sam pitanje o ovoj trojici postavio jedno 1000 puta...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Evo ovde ima i Drakulićeva izjava još s početka priprema, čisto ako ti je potrebno nešto zvanično da bi izmenio Wikipediju:
Тренер ФК Војводина Марко Николић обавио је прву овосезонску прозивку својих пулена, а бројао је до 20. У односу на тим који је завршио минулу сезону, одрешене руке у избору нове средине добило је седам првотимаца: голман Немања Супић, затим дефанзивци Ђорђе Јокић, Горан Смиљанић, Владан Павловић и Холанђанин Грин, те нападачи Милош Делетић и Ђорђе Шушњар. На њих се више не рачуна.

- У ранијим разговорима са овим играчима, као и након консултација са тренером Николићем, закључено је да нам њих седморица нису неопходни у даљим плановима и визији игре какву желимо. Свакако да ћемо им помоћи у проналажењу нових ангажмана - рекао је спортски директор Војводине Саша Дракулић.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-p ... a-slobodni" onclick="window.open(this.href);return false;

Svi oni definitivno nisu naši igrači više, a što njihova imena možda nikad nisu pomenuta u vestima na zvaničnom sajtu - to je već stvar neprofesionalizma i lenjosti onog ko ga uređuje, tako da ti ne vredi da čekaš da se ta informacija objavi tamo, kad nije kad je trebalo - neće ni posle dva meseca. Ako ništa drugo, vidim da je spisak igrača na sajtu ažuriran, uključujući i brojeve novopridošlih igrača, pretpostavljam da bi to trebalo da bude dovoljno merodavno za uređivanje FKV wiki stranice.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ako imaju ugovore, oni jesu nasi igraci. To sto neko racuna ili ne na njih nebitna je stvar. Jedino ako su sa njima potpisani ugovori koji su istekli na kraju prethodne sezone, onda vise nisu igraci FKV. I nebitno je da li su nasli novi klub ili nisu.
ФКВ

Re: Uprava

Post by ФКВ »

Carsijska prica glasi da se jos nije potpisao ugovor sa Babovicem, posto je Benfika predlozila dolazak Kaveleiro Ivana ili kapitena i najboljeg igraca B tima Rosa Miguela na jednogodisnju pozajmicu uz odredjeni procenat Vojvodini u slucaju kasnije prodaje ovih igraca.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Minja wrote:Ako imaju ugovore, oni jesu nasi igraci.
Ugovori su raskinuti sa njima. Slicno sam pitanje i ja postavio nekoliko stranica unazad :cheers:
ogi
Administrator

Post by ogi »

ФКВ wrote:Carsijska prica glasi da se jos nije potpisao ugovor sa Babovicem, posto je Benfika predlozila dolazak Kaveleiro Ivana ili kapitena i najboljeg igraca B tima Rosa Miguela na jednogodisnju pozajmicu uz odredjeni procenat Vojvodini u slucaju kasnije prodaje ovih igraca.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Tancha

Post by Tancha »

Богами, лепа "чаршијска прича"... Све што сам успео на тјубу/гуглу да нађем о овом Кавaлеиру је позитивно. Стандардни млади репрезентативац Португала још од кадетског узраста, у пристојној португалској другој дао 12 комада прошле сезоне... Младо хитроного црнче, технички потковано и зна да да гол - ватс нот ту лајк?

Једино за овог другог пише (извор званични сајт Белененсеша) да је потписао петогодишњи уговор са овим клубом пре 2-3 дана. Нешто ми ту Војводина не игра у тој причи...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nikome nije cudno sto na spisku licenciranih igraca na sajtu nema recimo Fatica i Denkovica? Vukova 13ica je takodje ostala upraznjena...Nema Adjurua, imamo samo tri centralna defanzivca...
budababa

Post by budababa »

Prelazni rok traje do 31. avgusta i puno se toga još može promeniti. A i pitanje je koliko su u klubu ažurni što se tiče informacija na sajtu, vreme je godišnjih odmora.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Rabba wrote:Nikome nije cudno sto na spisku licenciranih igraca na sajtu nema recimo Fatica i Denkovica? Vukova 13ica je takodje ostala upraznjena...Nema Adjurua, imamo samo tri centralna defanzivca...
Fatić i Denković i nisu licencirani, rečeno je bilo još pre da oni neće biti licencirani za Bursu. Vidim da spisak licenciranih ima tačno 25 igrača, verovatno su Vuk i Ađuru otpali da bi ustupili mesto Kaluđeroviću i Tumbaseviću.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Tony, prilicno sam siguran da je ovo spisak igraca za predstojecu sezonu JSL...Spisak licenciranih igraca za LE mozes videti na sajtu UEFE.

EDIT: Slazem se za FM, ali takodje ne mozes menjati brojeve igracima izmedju dve utakmice (Kaludjerovic 26 -> 99, Lekovic 33 -> 3 ...)
Last edited by Rabba on Wed Aug 07, 2013 10:45 am, edited 1 time in total.
DUB

Post by DUB »

Ko igra FM :mrgreen: zna da je tačno propisano od strane UEFA-e kad i koliko igrača se može zameniti između dva kola evro kupova.
Ne može se u jednom kolu imati 25 licenciranih igrača, a u sledećem ih sve zameniti sa 25 novih. Mislim da je u ovim pretkolima dozvoljeno zameniti 2 igrača sa spiska posle svakog kola, a posle toga valjda tek posle grupne faze.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tony Starks wrote:
Rabba wrote:Nikome nije cudno sto na spisku licenciranih igraca na sajtu nema recimo Fatica i Denkovica? Vukova 13ica je takodje ostala upraznjena...Nema Adjurua, imamo samo tri centralna defanzivca...
Fatić i Denković i nisu licencirani, rečeno je bilo još pre da oni neće biti licencirani za Bursu. Vidim da spisak licenciranih ima tačno 25 igrača, verovatno su Vuk i Ađuru otpali da bi ustupili mesto Kaluđeroviću i Tumbaseviću.
Upravo tako. Za Fatica sam 100% siguran da je receno da nije registrovan zbog problema s papirima, a mislim da je slicna situacija i sa Denkovicem.
Post Reply