Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Je l' samo ja vidim gresku u Ruznalu, s obzirom da je Beveren ugasen pre 3 godine?! Ili sam nesto propustio...
Zamena za Abu-a po istom receptu - Asamoa. Naravno prvo neka pogledaju da li igrac ima kvaliteta.
ФКВ wrote:Minja, od nekoga ko igra na njegovoj poziciji - spic se i ocekuje da daje puno golova.. nije to nikakav prevelik gubitak,Minja wrote:Ko god zna istoriju FKV zna da je najgluplji potez od svih glupih poteza vezanih za ovaj klub bio prodaja/odlazak/pustanje Silvestera Takaca (imao je on i svoje razloge) za vreme ucesca Vojvodine u za nas legendranoj sezoni Kupa sampiona. Silvester Takac je bio vise od pola tog tima. To su interno potvrdili mnogi (neki sada i pokojni) njegovi saigraci. Iza tog odlaska sve je otislo u materinu.
Abubakar Oumaru je covek ravan Silvesteru Takacu. Rodjeni pobednik. Strelac velikog broja odlucujucih golova. Ikona Vojvodine u prethodnih par godina, vodja i pravi razarac. Ovo je ozbiljan gubitak. Previse ozbiljan.
ako Kaludjerovic udje u formu zamenice Abua. Mogli smo da ga zardrzimo jos 6 meseci i sta onda?! Zamena za Abua mora
da se trazi sto pre..
Koliku platu moze da ima Abu u takvom klubu? Pa nije to Anderleht ili Ajaks. Koliku platu ima nas novi bek + koliku platu ce dobiti Vukcevic? Da li bi to bilo dovoljno da covek ostane?
Nije vise problem u plati.. Covek jednostavno ima sve manje i manje motiva da igram po nasim livadama!Minja wrote:ФКВ wrote:Minja, od nekoga ko igra na njegovoj poziciji - spic se i ocekuje da daje puno golova.. nije to nikakav prevelik gubitak,Minja wrote:Ko god zna istoriju FKV zna da je najgluplji potez od svih glupih poteza vezanih za ovaj klub bio prodaja/odlazak/pustanje Silvestera Takaca (imao je on i svoje razloge) za vreme ucesca Vojvodine u za nas legendranoj sezoni Kupa sampiona. Silvester Takac je bio vise od pola tog tima. To su interno potvrdili mnogi (neki sada i pokojni) njegovi saigraci. Iza tog odlaska sve je otislo u materinu.
Abubakar Oumaru je covek ravan Silvesteru Takacu. Rodjeni pobednik. Strelac velikog broja odlucujucih golova. Ikona Vojvodine u prethodnih par godina, vodja i pravi razarac. Ovo je ozbiljan gubitak. Previse ozbiljan.
ako Kaludjerovic udje u formu zamenice Abua. Mogli smo da ga zardrzimo jos 6 meseci i sta onda?! Zamena za Abua mora
da se trazi sto pre..
Koliku platu moze da ima Abu u takvom klubu? Pa nije to Anderleht ili Ajaks. Koliku platu ima nas novi bek + koliku platu ce dobiti Vukcevic? Da li bi to bilo dovoljno da covek ostane?
- Toto Riina
Novi bek kazu na forumu 5000E mesecno, a Simon ne moze imati puno preko toga. U novom klubu ne verujem da ima ispod 400 000E godisnje. U Holandiji ko ima ispod 400 000 ne moze da se se registruje kao profesionalni igrac. Mislim da je tako neka prica.
Neka mu je sva sreca ovog sveta, a nama ce itekako faliti. Kada ekipi budu islo lose, nece biti Abubakara da izvuce dan.
- Grof Žekula
- Administrator
Waasland-Beveren igra prvu ligu!!!gospodinFKV wrote:Je l' samo ja vidim gresku u Ruznalu, s obzirom da je Beveren ugasen pre 3 godine?! Ili sam nesto propustio...
Зар није уговор био потписао са Зулте-Варегемом? Или је то дошло до неких промена у међувремену?Grof Žekula wrote:Waasland-Beveren igra prvu ligu!!!gospodinFKV wrote:Je l' samo ja vidim gresku u Ruznalu, s obzirom da je Beveren ugasen pre 3 godine?! Ili sam nesto propustio...
Ljudi hajde da sačekamo zvaničnu potvrdu, ovo je samo nagađanje žurnala. Nadam se da će klub učiniti sve što je u njegovoj moći da Abu ostane za dvomeč sa Šerifom. Neka nas uvede u LE a zatim neka pali gde hoće
, zauvek će ostati u srcima svih Vojvodinaša

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio sam protiv dovođenja Kaluđerovića, ali momak je za oko 45 minuta na terenu zabeležio gol i asistenciju, samo neka nastavi tako!
I to, cisto da budemo do kraja posteni, protiv Burse. Oba poteza su bila majstorska, i gol i asistencija. Lepo je poceo, nadam se da ce tako nastaviti vec u nedelju.
Uprava mora da smogne snage da postigne dogovor sa Abuom i Beverenom da Abu odigra dvomec sa Sheriffom , mnogo bi nam znacio za taj duel, klubu bi doneo samo 1,3 mil eura za prolaz u grupu.I bez Abua imamo sanse , ali snjim mnogo vise, posebno ako bi igrao u spicu , a Simon po levom krilu,naravno ako je spreman i ako je smirio glavu.Bez euforije i borbeno .
vELIKI USPEH , CESTITAM
vELIKI USPEH , CESTITAM
- kafe bagdad
Врло лако може да се догоди да и Милан Јовановић потпише уговор уколико се пласирамо у ЛЕ с обзиром да још увек нема ангажман.
Iskreno mislim da bi nam to bilo previse.. tim je vec previse kvalitetan za nasu ligu, u ligi evrope smo jednostavno stigli do vrha ako prodjemo cetvrto kolo..kafe bagdad wrote:Врло лако може да се догоди да и Милан Јовановић потпише уговор уколико се пласирамо у ЛЕ с обзиром да још увек нема ангажман.
Vukcevic u kakvoj je formi ne znam, ali ako mene pitate ja bih pre Gacinovica pustio nego da Laneta dovodimo koji je realno raspad, da zna bilo sta vec bi ga neko davno uzeo.
On je svoje odigrao!
Radoja i Poletaovic su mnogo dobili sa ovim utakmicama i sa ovakvim iskustvom mogu biti samo bolji igraci. Nikako ne dovoditi sada istrosene matore igrace, ali ni pod razno.
On je svoje odigrao!
Radoja i Poletaovic su mnogo dobili sa ovim utakmicama i sa ovakvim iskustvom mogu biti samo bolji igraci. Nikako ne dovoditi sada istrosene matore igrace, ali ni pod razno.