Transferi
Re: Transferi
Ljudi to je samo zaobilazni put do voljene mu zvezdane za 2 godine "zivi bili pa videli " tolko sam zgovnan da ne mogu da opisem
.

KO GA JEB... BRE! Sta je on umislio? Pa bicemo 3 puta bolje bez njega, pazite sta sam vam rekao. Svaka mu cast za golove i ostalo,
ali nas klub nikad nije postovao!
ali nas klub nikad nije postovao!
Vidi se napredak u radu uprave. Uspeli su da dobiju skoro 10 puta vise nego za SuperMaria 
Treba da ponude Mamicu da prodaje igrace, i da Vojvodini od svake prodaje ostane 3%, bolja ce biti zarada.

Treba da ponude Mamicu da prodaje igrace, i da Vojvodini od svake prodaje ostane 3%, bolja ce biti zarada.
Last edited by kowalski on Sat Aug 10, 2013 5:04 pm, edited 1 time in total.

- Toto Riina
Nemam proverene info nego samo predpostavke. Misko je doveo Abua i Ibrahima Somea, kasnije salje i jednog i drugog u Belgiju. Mislim da je ovo sve zakuvao njegov menadzer. I pored svega moramo biti zahvalni Abu za sve sto je pruzio u nasem dresu!Firmson89 wrote:Јел могуће ово...?Шта је то у Белгији који к***ц, да он баш тако хоће да побегне сада када заправо играмо фудбал??
I opet ponavljam, Abu je ucinio vise da nas obraduje, nas obicne smrtnike Slaninare, nego onaj kome su naslikali fresku na tribini kod semafora.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Нисам никада имао илузије о Абубакару као "великом сланинару", и апсолутно ми није тешко да поверујем у овакве приче из клуба. С тим у вези, никада га нисам сматрао неком легендом клуба. С друге стране, човек је убедљиво најквалитетнији фудбалер (не странац, фудбалер) Војводине у последњој деценији, ако посматрамо партије пружане код нас, а не развој каријере после одласка преко. Хвала му на свему што је на терену пружио, много радости нам је донео и то му нећу заборавити, али остаје жал што на крају баладе није испао шмекер. Наравно, уз ограду звану "ако је ово што смо чули из клуба истина", али опет понављам, ја немам разлога да не верујем да јесте. Дакле, сигурно га због овог потеза нећу нешто нарочито пљувати и анатемисати за сва времена, јер је партијама и головима заслужио мало више кредита од осталих, али га нећу дизати ни у небеса. Нека му је срећно у даљој каријери.
Захвални за све што је урадио да, али овим се он управо попишао на све то! Да одбија да игра за клуб, да се мора молити (ако је то све истина, а званично је речено тако да..), да се само спакује и трчи њима без имало бриге, то није Абу којем сам ја скандирао име.. И каквих сада 100 000, ко је на то пристао?Toto Riina wrote:Nemam proverene info nego samo predpostavke. Misko je doveo Abua i Ibrahima Somea, kasnije salje i jednog i drugog u Belgiju. Mislim da je ovo sve zakuvao njegov menadzer. I pored svega moramo biti zahvalni Abu za sve sto je pruzio u nasem dresu!Firmson89 wrote:Јел могуће ово...?Шта је то у Белгији који к***ц, да он баш тако хоће да побегне сада када заправо играмо фудбал??
Ja sam jajara, i menu su usta zvalava, i nista vam ne verujem.
Abu, Abu, Abu!
Abu, Abu, Abu!
imamo informacije samo sa jedne strane tako da tesko je reci sta je istina. ako je 100000 mi to nismo morali prihvatiti. mogli smo odbiti suspendovati ga dve tri utakmice ,da se malko urazumi i da igra taman protiv serifa...ovako iskreno meni je sumljivo da nije neko pokupio razliku izmedju 700.000 i 100.000 i sad pljuje abubakara....meni se cini da tu nijedna strana nije nevina....ni nova uprava , ni misko ni abu a takodje ni bata koji je potpisao tu klauzulu od 700.000
Ti stvarno mislis da je iko imao pojma o tome?Firmson89 wrote:Захвални за све што је урадио да, али овим се он управо попишао на све то! Да одбија да игра за клуб, да се мора молити (ако је то све истина, а званично је речено тако да..), да се само спакује и трчи њима без имало бриге, то није Абу којем сам ја скандирао име.. И каквих сада 100 000, ко је на то пристао?Toto Riina wrote:Nemam proverene info nego samo predpostavke. Misko je doveo Abua i Ibrahima Somea, kasnije salje i jednog i drugog u Belgiju. Mislim da je ovo sve zakuvao njegov menadzer. I pored svega moramo biti zahvalni Abu za sve sto je pruzio u nasem dresu!Firmson89 wrote:Јел могуће ово...?Шта је то у Белгији који к***ц, да он баш тако хоће да побегне сада када заправо играмо фудбал??
Klub ne postuje svoje najvernije navijace. Na teoriju mozes odgovoriti samo teorijom, a tu se smisao onda gubi. Zasto vlasnici pretplatnih nisu dobili popust koji je obecan?mvp wrote:Jedno pitanje. Cisto teoretski, kakvo bi bilo vase misljenje da je neko iz kluba predlozio da karte za JSL budu duplo skuplje tj. 600/800din a da Abubakar odigra jos jednu sezonu ovde?
Da li uopste imaju spiskove vlasnika sezonskih karata za prethodnih 10 godina?
Ni ranije marketing nije postojao, ali sada klub ima dobre uslove, pa opet cist sipak.
Ako je njegova sudbina da ide, neka ide, puno je dao ovom klubu i tu je kraj price. SRECNO MAJSTORE!!!
Kezmane, da li ovakva prica moze da se dogodi i sa igracima koji su dosli u ovom prelaznom roku?
Puno toga je zvanicno receno zadnjih godina. Ja njima nista ne verujem, ni kad kazu koliko je sati.Firmson89 wrote:...(ако је то све истина, а званично је речено тако да..)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Potpisujem svaku reč. Bilo je vidljivo u zadnjih par utakmica i pored golova da nešta ne štima kod Abubakara, jednostavno nije bilo uobičajene radosti, srčanosti i emotivnosti na njegovom licu. Delovalo je kao da otaljava posao, mada u njegovom slučaju i otaljavanje posla znači gol ili asistencija. Ipak stranac je to a uz to još i fudbaler a njima inteligencija nije jača strana, hvala mu za sve što je uradio za Vojvodinu ali sam siguran da ga nigde neće voliti navijači kao na Karađorđu, nigde mu neće skandirati kada se spotakne na loptu i sl, mislim da je poletio pre vremena i napravio loš potez za sve umešane strane. Ne branim upravu ali je jasno da su im bile vezane ruke, ne treba previše talasati i iznositi u javnost ovu priču jer smo ipak gospodski klub i uprkos svemu Abubakar je zaslužio na terenu da se oprostimo od njega kako treba.Tancha wrote:Нисам никада имао илузије о Абубакару као "великом сланинару", и апсолутно ми није тешко да поверујем у овакве приче из клуба. С тим у вези, никада га нисам сматрао неком легендом клуба. С друге стране, човек је убедљиво најквалитетнији фудбалер (не странац, фудбалер) Војводине у последњој деценији, ако посматрамо партије пружане код нас, а не развој каријере после одласка преко. Хвала му на свему што је на терену пружио, много радости нам је донео и то му нећу заборавити, али остаје жал што на крају баладе није испао шмекер. Наравно, уз ограду звану "ако је ово што смо чули из клуба истина", али опет понављам, ја немам разлога да не верујем да јесте. Дакле, сигурно га због овог потеза нећу нешто нарочито пљувати и анатемисати за сва времена, јер је партијама и головима заслужио мало више кредита од осталих, али га нећу дизати ни у небеса. Нека му је срећно у даљој каријери.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve to treba uzeti sa rezervom... ipak alo pise tu vest. Nadam se da ce sve biti jasnije u bliskoj budunosti. Nesto ne stima u celoj prici.
Pise da Abu bio nezainteresovan na mecevima sa Honvedom, da protiv Burse nije hteo ni igrati... a za to vreme na svom facebook profilu postavljao sledece stvari:
revans sa Honvedom, koji je propustio zbog povrede:
Srecno momci uz vas Sam. Samo borbeno. Dace bog da pobedimo veceras ...FK VOJVODINA forever
srecno momci
bravo bilbija tako je.
bravo momci bravo vosa samo napred
A posle toga, pred i jednu i drugu utakmicu sa Bursom, postavljao linkove na kojima se moze gledati prenos i slicno. Meni to ne lici na Abua kakvog su tamo novinari opisali. A profil je 100% njegov. Tako da, trenutno je mnogo toga nejasno i ne poklapaju se price, pa bi sve trebalo uzeti za rezervom
Pise da Abu bio nezainteresovan na mecevima sa Honvedom, da protiv Burse nije hteo ni igrati... a za to vreme na svom facebook profilu postavljao sledece stvari:
revans sa Honvedom, koji je propustio zbog povrede:
Srecno momci uz vas Sam. Samo borbeno. Dace bog da pobedimo veceras ...FK VOJVODINA forever
srecno momci
bravo bilbija tako je.
bravo momci bravo vosa samo napred
A posle toga, pred i jednu i drugu utakmicu sa Bursom, postavljao linkove na kojima se moze gledati prenos i slicno. Meni to ne lici na Abua kakvog su tamo novinari opisali. A profil je 100% njegov. Tako da, trenutno je mnogo toga nejasno i ne poklapaju se price, pa bi sve trebalo uzeti za rezervom
Мој једини коментар!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=rT5x0Pk994c[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=rT5x0Pk994c[/video]