Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Friend

Post by Friend »

nenad69 wrote:
Dejan wrote:@ nenad69

U dva dana si napisao 9 postova u istoj temi, pri cemu ponavljas jedno te isto. Ovo nije chat, vec forum FKV! Ili si to uradio sa odredjenim ciljem, ili ako si novajlija malo vise citaj forum kako bi se sto bolje uklopio...Obrati paznju na pravopis.
Ako sam novjlija ne moram da mislim kao vi,samo hoću da kažem da sam iznenadjen podrškom za trenera koji van pokrajine nije imao neke rezultate,čini mi se da vi novosadjani sa ogradom primate trenere i igrače sa strane, sa devizom samo naše valja,za vojvodinu se navija i van novog sada i pokrajine,napred vošo
Prijatelju,shvatili smo već iz prvog tvog posta šta si hteo da kažeš i nemoj više ponavljati jedno te isto. Nismo ovde maloumni pa da ne znamo šta je pisac hteo da kaže.Ako si stvarno novajlija kao što kažeš,šta te je baš sada nateralo da počneš da pišeš ovde?Zar ti je samo jedino loše u klubu što se desilo u zadnje vreme dolazak Milana Djuričića na klupu Vojvodine?Ako nije onda se uključi i u druge rasprave na ovom forumu,kao na primer u topiku "zašto sam zavoleo Vojvodinu" itd.
Vojvodinas

Konacno

Post by Vojvodinas »

Posle niza peripetija konacno se (po 15-ti) put ulogovah na ovaj forum uz koji sam (kao clan,ali pod drugim imenom) od 2005 godine. Kao prvo raduje me da imamo sve vise clanova, da imamo daleko veci uticaj nego pre 5 godina kada smo dobijali na masovnosti ,a najvise mi je drago da sam pronasao motiv da pisem onda kada mi se bas i ne raspisuje previse...
to je valjda znak,da svoj klub mnogo volim. :arrow:

:roll:

Nasem Djumiju , dobrom coveku i treneru zelim srecan pocetak ,da konacno pokaze sta moze onako kako i zasluzuje i da ,ako nista drugo (a previse ne ocekujem od njega ) ,afirmise makar 2-3 imena od kojih cemo imati koristi u buducnosti. A setite se koga je sve djumi doveo i uveo u tim ,i kolike smo koristi od njih imali. :arrow: Slazem se da uz svaku vlast (vecinu) mora biti opozicija , medjutim ne svidja mi se nacin na koji pojedinci ,novopridoslice (sumnjivo je to u trenutku kada forum ima pa,prilicno veliku moc,recimo) , pricaju o nekim stvarima koje nemaju utemeljenje u stvarnosti i omalovazavaju ljude koji to nisu zasluzili. Kao da znaju da ovaj forum cita dosta uticajnih ljudi,pa vele, a da mi malo srusimo sliku...pa gospodo,necete uspeti.

Toliko za sada,djumiju puno srece a ja licno,iako ne zivim u ns, praticu vosu koliko god to mogu i naravno,davati podrsku djumijevim idejama.
slavko
STO SE RADI
Djumi

Post by Djumi »

Milan wrote:
ice wrote: Zamolio bih Djumija da ne napušta forum,već da koliko mu obaveze budu dozvoljavale bude ovde i podeli sa nama svoje razmišljanja.
Đumi je svojevremeno najavio kako i po eventualnom dolasku na klupu Voše neće napuštati Forum. E sad, videćemo da li u postignutom dogovoru Bate i njega stoji zabrana komuniciranja sa navijačim preko Foruma.
Ja očekujem Đumija!
Djumi nikada nece napustati ovaj forum,niti postoji covek koji to moze Djumiju da zabrani !(ruku na srce niko nije ni pokusao).Bice Djumi na Forumu ali sad prosto postoje veci prioriteti a to je utakmica sa Cukom.Imajte na umu da imam samo jednu celu nedelju za rad .Posle dolazi (subota.sreda,subota),Smederevo i blizanci.Veliki pozdrav i samo malo strpljenja.
OCEKUJEM VELIKU PODRSKU NESEM TIMU PROTIV CUKARICKOG !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Gospodine Djumi, iskreno se nadam da mozete postati nas brend.

Svesni smo obima posla koji vas ceka, zahvalni cemo biti i sa par recenica sa vremena na vreme.

Zamolio bih vas da pronadjete koji minut slobodnog vremena i ukazete ljudima u klubu na sve propuste kada je u pitanje polje marketinga.

Gospodine Djumi, ja se ne brinem jer

Mi smo jedno, to je nasa snaga!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Krle

Post by Krle »

Djumi wrote:
Milan wrote:
ice wrote: Zamolio bih Djumija da ne napušta forum,već da koliko mu obaveze budu dozvoljavale bude ovde i podeli sa nama svoje razmišljanja.
Đumi je svojevremeno najavio kako i po eventualnom dolasku na klupu Voše neće napuštati Forum. E sad, videćemo da li u postignutom dogovoru Bate i njega stoji zabrana komuniciranja sa navijačim preko Foruma.
Ja očekujem Đumija!
Djumi nikada nece napustati ovaj forum,niti postoji covek koji to moze Djumiju da zabrani !(ruku na srce niko nije ni pokusao).Bice Djumi na Forumu ali sad prosto postoje veci prioriteti a to je utakmica sa Cukom.Imajte na umu da imam samo jednu celu nedelju za rad .Posle dolazi (subota.sreda,subota),Smederevo i blizanci.Veliki pozdrav i samo malo strpljenja.
OCEKUJEM VELIKU PODRSKU NESEM TIMU PROTIV CUKARICKOG !
Podrska nikada nije i nece izostati. Sve najbolje, drzimo fige i vidimo se u nedelju.
shecky

Post by shecky »

Djumi..ko boga te molim ,ako treba neka igramo i sa 10oricom samo nemoj staviti Nestorovica u tim!
Turija

Post by Turija »

Želeo bih da posebno pozdravim aktivni povratak našeg starog forumaša Slavka, ovaj put pod novim nickom Vojvodinaš :!:
Verujem da se svi stari forumaši sećaju Slavkovih dobrih analiza i da je njegovo pisanje ovde dosta falilo.
Koliko se ja sećam, pisao si jedno vreme iz Podgorice, sada si opet bliži kući i događajima u vezi omiljenog Kluba, tako da očekujem staru aktivnost. 8)
Poz!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
igoork

Post by igoork »

shecky wrote:Djumi..ko boga te molim ,ako treba neka igramo i sa 10oricom samo nemoj staviti Nestorovica u tim!
Kad vec imamo priliku da izrazimo zelje,daj drmni te onom Mrđi koju roditeljsku ko boga vas molim. :D

Nadam se da je konacno doslo vreme kada ce igrati najbolji a ne oni koji moraju da se prodaju.
Sretno u nedelju,valjda ce i nama da krene konacno... :wink:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ako budu igrali oni koji su trenutno najbolji, lako je zakljuciti da ce kroz bolje rezultate, u sumi pozitivna razlika u njihovoj cena biti mnogo veca nego cena pojedinih igraca koji se svesno, po svaku cenu, guraju u prvi plan ne bi li se prodali za iole ozbiljnije novce.
Marcello

Post by Marcello »

Gos'n Đumi, želim Vam sve najbolje u daljem radu! Ono, što je sigurno, mi Vas bar znamo i znamo, pre svega, Vaše ljudske kvalitete, tako da, barem što se mene tiče, imate ogromnu podršku i vremena koliko mislite da Vam treba za sklapanje mozaika (eh, kao da mene neko nešto pita, no dobro...)

Ljudi, ja se osećam privilegovanim! Pa, na našem forumu piše naš šef srtučnog štaba! Ima li to, još, negde??? Koji klub to ima? :!:

Citiram:" ...Smederevo i blizanci." :!: NEPROCENJIVO
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Turija wrote:Želeo bih da posebno pozdravim aktivni povratak našeg starog forumaša Slavka, ovaj put pod novim nickom Vojvodinaš :!:
Verujem da se svi stari forumaši sećaju Slavkovih dobrih analiza i da je njegovo pisanje ovde dosta falilo.
Koliko se ja sećam, pisao si jedno vreme iz Podgorice, sada si opet bliži kući i događajima u vezi omiljenog Kluba, tako da očekujem staru aktivnost. 8)
Poz!

zahvaljujem turija,prilicno si me iznenadio ,jer se ne hvalmo po onoj staroj ja tebi vojvodo ti meni serdare, kvalitetno ili ne i ovaj put pisacu iz srca,a konacno sam bio uporan i resio te tehnicke probleme i sad mogu da kucam. tu sam blizu kuce,a vec u nedelju pravac na tekmu sa cukom
puno pozdrava za tebe!
STO SE RADI
milos

Post by milos »

Ja sam o ovom treneru cuo samo najbolje i ako ga ne poznajem dobro kao vi.Nisam iz Novog Sada ali navijam za Vosu svim srcem...Imamo odlican tim...Tadic,Bilbija,Mrdja,Brka,pa pola lige bi dusu prodalo za takve igrace. :wink: Jedino sto ja zaista mislim da nije u redu je konstantno vredjanje,sutra i trenera ako mu ne bude islo dobro i takodje averzija prema igracima koja nisu Vosina deca,a to je za veliki klub nedopustivo.Na stranu sto nam je neko antipataican neko ne ali profesionalnost i postovanje mora postojati,naravno sa obe strane....

P.S.Nadam se da ce prestati i ruzni komentari na postove koje ne odobravamo jer mi smo ipak Vojvodina.

ZAJEDNO DA UZMEMO KUP!VOJVODINA,NOVI SAD.
Marcello

Post by Marcello »

Mali off. Unapred se izvinjavam.

Miloše, ne moraš naglašavati da nisi iz Novog Sada. Ti si naš, bez obzira odakle si! Shvataš, čoveče? :!:

Kamo sreće da je više ljudi poput tebe, gde bi nam bio kraj!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Nevernik

Post by Nevernik »

milos wrote:Ja sam o ovom treneru cuo samo najbolje i ako ga ne poznajem dobro kao vi.Nisam iz Novog Sada ali navijam za Vosu svim srcem...Imamo odlican tim...Tadic,Bilbija,Mrdja,Brka,pa pola lige bi dusu prodalo za takve igrace. :wink: Jedino sto ja zaista mislim da nije u redu je konstantno vredjanje,sutra i trenera ako mu ne bude islo dobro i takodje averzija prema igracima koja nisu Vosina deca,a to je za veliki klub nedopustivo.Na stranu sto nam je neko antipataican neko ne ali profesionalnost i postovanje mora postojati,naravno sa obe strane....

P.S.Nadam se da ce prestati i ruzni komentari na postove koje ne odobravamo jer mi smo ipak Vojvodina.

ZAJEDNO DA UZMEMO KUP!VOJVODINA,NOVI SAD.
Lepo receno.
Sve glavne mane foruma si naveo.
milos

Post by milos »

Pozdrav za Marcela i Nevernika,drago mi je da smo slicnog misljenja. :lol:
Post Reply