Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Brick Liman wrote:
Aj da se prestane ovde sa prozivanjem navijačke grupe Firma. Koliko gostovanja imaš u životu? Koliko dugo pratiš Vojvodinu? Koliko puta ti je slomljen nos zbog Vojvodine?
Ovo se ne odnosi samo na autora citiranog posta, nego na sve koji pišu slične postove ovde. Ovim samo stvarate zlu krv. To rade u većini slučajeva ljudi koji odlaze prestupne godine na utakmice Vojvodine.
Lako je biti hrabar za tastaturom, zna se gde se treba biti hrabar.
Siguran sam da ja lično imam puno više razloga da budem kivan na neke poteze Firme, ali NIKAD sebi neću dozvoliti da kritikujem i serem o grupi javno, reći ću šta imam ljudima koji vode grupu u lice. To svako ko je bio navijač zna da ide tako.
I molio bih da se ovde ne uzima grupa više u usta, ovo nije mesto za to.
Izvini, da te pitam...
Jel si ti navijač Vojvodine ili samo huligan koji svoju privrženost klubu meri razbijanjem noseva, zuba i svega ostalog što se može razbiti.
Ko ti daje za pravo da sudiš o nekome na osnovu onog što piše ovde na forumu?
Iz tvog posta JASNO se vidi da je tebi jedino GRUPA i bitna, a ne KLUB :!:
IDENTITET JEDNOG KLUBA GRADI SE UPRAVO OD NAVIJAČA ISTOG :!:

Samo ti nastavi da razbijaš noseve i ideš na gotovanja (pazi, a mi ostali nećemo) i neka te UOPŠTE ne interesuje stanje u klubu zbog koga drugima RAZBIJAŠ te iste noseve i zbog koga tebi drugi nos RAZBIJAJU :!:

EDIT: Ovaj put ću ti progledati kroz prste. Obrati pažnju ubuduće na pravilo broj 11) Velika slova prilikom pisanja smatraju se vikanjem, te će svi postovi koji sadrže samo velika slova biti brisani od strane moderatora i administratora.

Zeljafcv
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja ne vidim da je Igor napisao bilo sta uvredljivo, cak sta vise, ne vidim sta to u njegovom postu nije istina?

Je l' ima navijaca pri klubu? Ima.
Je l' to kocnica da se pokrene nesto? Jeste.
Je l' o tome treba cutati? NE!

Kao sto rece Vuke, moja stranka je Fk Vojvodina, ne navijacka grupa (na stadion sam gotovo uvek i iskljucivo isao zbog fudbala tj. Vose).
Firmi svaka cast za sve sto je uradila poslednjih 10 god. , ali to nije i nece biti razlog da se ne kaze istina, a sad sto je bolna to nije problem onih koji to isticu, vec onih koji su doveli do toga.
Ovde se i nije niko bavio samom Firmom, vec pre svega upravom (Batom) i eventualnom akcijom protiv te nje(ga), kao i jasnim kocnicama na tom putu, a da se ne lazemo 90% navijaca Vojvodine misli da Bata treba da ode. To sto neki cute, to je vec drugi problem.
igoork

Post by igoork »

Grba_NS wrote:Ja ne vidim da je Igor napisao bilo sta uvredljivo, cak sta vise, ne vidim sta to u njegovom postu nije istina?

Je l' ima navijaca pri klubu? Ima.
Je l' to kocnica da se pokrene nesto? Jeste.
Je l' o tome treba cutati? NE!

Kao sto rece Vuke, moja stranka je Fk Vojvodina, ne navijacka grupa (na stadion sam gotovo uvek i iskljucivo isao zbog fudbala tj. Vose).
Firmi svaka cast za sve sto je uradila poslednjih 10 god. , ali to nije i nece biti razlog da se ne kaze istina, a sad sto je bolna to nije problem onih koji to isticu, vec onih koji su doveli do toga.
Ovde se i nije niko bavio samom Firmom, vec pre svega upravom (Batom) i eventualnom akcijom protiv te nje(ga), kao i jasnim kocnicama na tom putu, a da se ne lazemo 90% navijaca Vojvodine misli da Bata treba da ode. To sto neki cute, to je vec drugi problem.
To je to :idea:

Moramo ako nista onda ljudi na zapadu da na prvoj sledecoj utakmici jasno iznesemo svoje misljenje!

UPRAVA NAPOLJE! LOPOVI LOPOVI!

Ako se to ne ucini ja zaista nevidim vise svrhu da idem na stadion.
Zelja poziva na jedinstvo i na brojnost jel jedino tako nesto mozemo promeniti.
Slazem se 100% ! Ali ako mi svi dodjemo na stadion i blejimo ko ovce i idalje verujemo da ce doci Murinjo i da ce se nesto promeniti onda je ovo sve da izvinite na izrazu zaje*avanje.

Stalno trosimo energiju na pogresne strane.
Nama je sada preokupacija ko ce biti trener? ZAR JE TO VAZNO UOPSTE?
Sada kad ste svi nadam se shvatili srz problema jel do sada nekima to izgleda nije bilo jasno.

Mi imamo lopova na celu kluba, on ne krade u fudbalu koliko kradu oni ali je kao lopov podlozan manipulaciji !

Pitanje je koliko je on direktno uopste i kriv?
Pa ja uopste neiskljucujem scenario u kome su mu bacili papir na sto i rekli:

Ili pustas ili pokrecemo optuznicu po tackama tim tim i tim.

Jednostavno ova uprava nas nigde nevodi sem korak napred pa kada je najbitnije pet unazad! :idea:

EDIT: Nema potrebe za velikim slovima da bi se naglasila važnost rečenice, koritite znak interpunkcije. 11) Velika slova prilikom pisanja smatraju se vikanjem, te će svi postovi koji sadrže samo velika slova biti brisani od strane moderatora i administratora. Zeljafcv
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Vuke wrote:
Brick Liman wrote:
Aj da se prestane ovde sa prozivanjem navijačke grupe Firma. Koliko gostovanja imaš u životu? Koliko dugo pratiš Vojvodinu? Koliko puta ti je slomljen nos zbog Vojvodine?
Ovo se ne odnosi samo na autora citiranog posta, nego na sve koji pišu slične postove ovde. Ovim samo stvarate zlu krv. To rade u većini slučajeva ljudi koji odlaze prestupne godine na utakmice Vojvodine.
Lako je biti hrabar za tastaturom, zna se gde se treba biti hrabar.
Siguran sam da ja lično imam puno više razloga da budem kivan na neke poteze Firme, ali NIKAD sebi neću dozvoliti da kritikujem i serem o grupi javno, reći ću šta imam ljudima koji vode grupu u lice. To svako ko je bio navijač zna da ide tako.
I molio bih da se ovde ne uzima grupa više u usta, ovo nije mesto za to.
Da li je i dalje nasa stranka FK Vojvodina ili se nesto u medjuvremenu promenilo?
Ja sam poslednja adresa na koju treba da uputiš ovo pitanje
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Edit: Post obrisan iz razloga sto je obrisan i post na koji su odgovorio...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
severozapad

Post by severozapad »

Mi ni na forumu ne možemo da spustimo loptu kako treba. I tu nam fali 10ka prava. :)
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

severozapad wrote:Mi ni na forumu ne možemo da spustimo loptu kako treba. I tu nam fali 10ka prava. :)
Gresis, gosn. Turija je ta 10-ka :wink:
laki

Post by laki »

Kad bi se bata izjasnio da vise nece da bude na celu kluba, ili kad bi ga smenili, ili kako god... ko u takvoj situaciji daje predlog za nove kandidate?
severozapad

Post by severozapad »

Aleksandar :)
One and only

Post by One and only »

Pre nesto vise od godinu dana, odmah posle finala sam pokrenuo glasanje na forumu o ostavci Bate (http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... sc&start=0). Zanima me kakvo je sada misljenje onih koji su glasali da Bati treba da se pruzi dodatno vreme.

Ove sezone se video ogroman napredak u odnosu na proslu i zato sam posle finala osetio konacno to jedinstvo uprave, trenera, igraca i navijaca. Cak je klupski marketing krenuo da radi kako treba, a i reflektori su poceli da se stavljaju. Sve se poklopilo kako treba i osecao sam se kao pobednik posle kradje u finalu kupa. Usledilo je izvinjenje dacicu, zajednicko saopstenje, a zatim i cestitanje Barija ciganima, veoma sumnjivo drugo poluvreme protiv zvezde i sada koncano prekid saradnje sa Zoranom Milinkovicem. Bukvalno od sjaja do tame (obrnuto od one nase pesme). Prosle sezone smo imali mnogo losiji igracki kadar, rupe u timu, promenili smo tri trenera, a obecavana nam je titula. Ova sezona je, priznacete, bila neuporedivo bolja. Ne bih da strepim kakva ce biti sledeca, a cini mi se, s obzirom na transfere koje sledi, da ce biti mnogo losija od ove.
Mi jednostavno sa Buturovicem na celu kluba, ne mozemo da napravimo veci uspeh od ovoga. To moramo da shvatimo. Takodje moramo da shvatimo da se momci na severnoj tribini tu nista ne pitaju, njohovo individualno misljenje oni ne mogu da iskazu na stadionu i oni rade kako vodjstvo grupe odluci ili ko vec. Znamo da navijaci imaju tu moc da na skupstini smene Batu. Prosle sezone na utakmici protiv rada, nas par na zapadnoj tribini je krenulo da skandira "Uprava napolje!", ali se retko ko prikljucio skandiranju. Piskaranje na forumu nista ne donosi. Zna se odakle mora da krene skandiranje da bi se bilo sta postiglo, a da li ce krenuti i kada, ostaje nam da vidimo. Mi sa zapada nemamo nikakav uticaj.

EDIT: Takodje veoma mi je sumnjivo finansijsko poslovanje kluba. Kako to da zaposlenima u hotelu Park primanja plata zavisi od prodaje igraca fudbalskog kluba Vojvodine? Kako to da klub nije u stanju da plati Borcu iz Banja Luke smesnih 40000? Da li smo mi uopste platili bilo kog igraca ili je sve kompezacija preko hotela i priprema? Od dolaska Bate klub je prodao dosta igraca i inkasirao velike pare. To ce se desiti i ovog leta, a ocekujem najvise prihoda u kasu kluba u proteklih par godina. Kako ce se te pare uloziti i u sta? Nije ovo slucaj samo u FK Vojvodini, ovo je slucaj po svim fudbalski klubovima u Srbiji. Da li uopste na celo nekog kluba moze da dodje neko cistog obraza? Ocigledno je da je najveci problem u drzavi i njenom sistemu. Naravno to ne sme biti opravdanje Bati i ja sam i dalje za njegovu ostavku.
Last edited by One and only on Thu Jun 02, 2011 2:18 pm, edited 3 times in total.
United of Vojvodina
Krle

Post by Krle »

One and only wrote: Usledilo je izvinjenje dacicu, zajednicko saopstenje, a zatim i cestitanje Barija ciganima, veoma sumnjivo drugo poluvreme protiv zvezde i sada koncano prekid saradnje sa Zoranom Milinkovicem.
E, ovo je ono zašto Bata treba da se povuče i pusti ljudima koje niko ne može da uceni da vode klub.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
igoork

Post by igoork »

Gresis, mi na zapadu moramo da krenemo da iznosimo svoje misljenje glasno i jasno!

"Wild West" je ove sezone bio prilicno glasan tako da to mora da se iskoristi.
Ljudi na tom severu su svi maltane ovog misljenja sa razlikom da pevaju sta im se kaze.
Ali kada bi mi na zapadu svaku put pokrenuli zajedno reci "Uprava napolje !" pitanje je vremena kada bi i sever poceo da peva.

Ne sme se cutati i biti u apatiji, verovati da nemozemo nista itd.
Oni to i hoce od nas!

Kao sto sam i rekao desavalo se da zapad kaze javi se sever i da krene pesma.
Setite se i utakmice sa Radom kako je zapad vodio navijanje. :idea:

Ja vam garantujem da ako zapad prozove sever i da krene "Uprava napolje" pocela bi pesma i tamo i onda bi se slomilo.

Ili bi bili brze bolje ucutkani ili bi konacno poceli da pevaju ono sto im lezi na srcu.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
severozapad

Post by severozapad »

Ja mislim da treba da ide i to nažalost ne zbog "oblaćenja", već jednostavno mi sa njim ne možemo više od ovoga. Jesu nas još lošiji navikli na gore pre njegovog dolaska ali zar smo tako kratkog sećanja pa se ne sećamo i boljeg.

Krivo mi je što govorim da najveći razlog njegovog odlaska nije njegova biografija ali valjda me je život u ovoj državi naučio da sa begešarima ne možeš drugačije. Ali kad posle pljuvanja u lice njima se čovek malo zaokrene i krene to da radi nama, moramo se upitati da li smo spremni da se tako sigramo.
lesa

Post by lesa »

Igoork je lepo napisao odakle mora da se zaori ono sto jako mnogo viojvodinasa ima na umu. Sever to nece prvi poceti. Nazalost, do te neke prve utakmice otice i Brka, i Mojsov i... sve ukupno par milki eura. A mi cemo i dalje dugovati Borcu...
...ti si nasa prva ljubav...
Salvador

Post by Salvador »

Drago mi je što se naš stav konačno kristališe.

Očigledno smo došli u situaciju da ovako više ne ide dalje. Tačnije, može, ali onda mi sami pristajemo da gledamo iste scene i sledeće godine, a posle svega što se desilo očigledno na to više nismo spremni - jednostavno, posle toliko godina je konačno dostignuta kritična granica.

Jasno je i zašto mi ovako ne možemo dalje - naš predsednik ima predugačke repove i previše je povezan sa ljudima koji su integralni deo trulog sistema. Da se ne lažemo, za sve nas je bata zlata sve ovo vreme bio samo privremeno zlo; svi mi znamo da on takav kakav je ne ide zajedno sa onim što za sve nas predstavlja i znači FK Vojvodina. Sama slika bate & co ispred slaninarskog istoka je ono što su mnogi bg novinari koristili da umanje značaj svega što se desilo.

Dalje, mi nikakvu pomoć od ovih političkih institucija ne možemo očekivati - tadićev intervju to jasno pokazuje, jedna ćuška je bila dovoljna da se ta podrška prekine. Jasno je na kraju krajeva i da je taj truli sistem sprega raznih tajkunsko-mafijaško-menadžerskih interesa, u koje su i mnogi političari upleteni i svi oni neće prezati da povuku razne konce da bi nas utišali.

Zbog svega toga - FK Vojvodina i mi njeni navijači se možemo boriti jedino kao klub čistih ruku i poštenih ljudi. Imamo moćne neprijatelje, ali sa druge strane postoji puno ljudi kojima se sve ovo smučilo, i mi među mnogima od njih možemo imati saveznike. Slažem se da su naše moći ovde donekle ograničene, ali opet dosta toga mi možemo učiniti kao pojedinci pa i kao forumaši.

I zato predlog - zašto kao neki mali početni korak ne napravimo glasanje ko je za smenjivanje Bate a ko protiv. Pa neka se bar jasno definiše i čuje koji je naš stav.

I dajte ljudi da se ne trošimo na neke bespotrebne rasprave i podele - siguran sam da svi Vojvodinaši sada misle slično ako ne isto i sada je trenutak kada treba da budemo jedinstveniji nego ikad.
Post Reply