Izvini, da te pitam...Brick Liman wrote:
Aj da se prestane ovde sa prozivanjem navijačke grupe Firma. Koliko gostovanja imaš u životu? Koliko dugo pratiš Vojvodinu? Koliko puta ti je slomljen nos zbog Vojvodine?
Ovo se ne odnosi samo na autora citiranog posta, nego na sve koji pišu slične postove ovde. Ovim samo stvarate zlu krv. To rade u većini slučajeva ljudi koji odlaze prestupne godine na utakmice Vojvodine.
Lako je biti hrabar za tastaturom, zna se gde se treba biti hrabar.
Siguran sam da ja lično imam puno više razloga da budem kivan na neke poteze Firme, ali NIKAD sebi neću dozvoliti da kritikujem i serem o grupi javno, reći ću šta imam ljudima koji vode grupu u lice. To svako ko je bio navijač zna da ide tako.
I molio bih da se ovde ne uzima grupa više u usta, ovo nije mesto za to.
Jel si ti navijač Vojvodine ili samo huligan koji svoju privrženost klubu meri razbijanjem noseva, zuba i svega ostalog što se može razbiti.
Ko ti daje za pravo da sudiš o nekome na osnovu onog što piše ovde na forumu?
Iz tvog posta JASNO se vidi da je tebi jedino GRUPA i bitna, a ne KLUB

IDENTITET JEDNOG KLUBA GRADI SE UPRAVO OD NAVIJAČA ISTOG

Samo ti nastavi da razbijaš noseve i ideš na gotovanja (pazi, a mi ostali nećemo) i neka te UOPŠTE ne interesuje stanje u klubu zbog koga drugima RAZBIJAŠ te iste noseve i zbog koga tebi drugi nos RAZBIJAJU

EDIT: Ovaj put ću ti progledati kroz prste. Obrati pažnju ubuduće na pravilo broj 11) Velika slova prilikom pisanja smatraju se vikanjem, te će svi postovi koji sadrže samo velika slova biti brisani od strane moderatora i administratora.
Zeljafcv