Jel ovo realno stanje,ili izvestaj sa FMa?zime89 wrote:E ljudi konacno da se i ja javim.

Jel ovo realno stanje,ili izvestaj sa FMa?zime89 wrote:E ljudi konacno da se i ja javim.
Pekara je preko potreban, tacka! Svaka cast Djuricu na zalaganju, Pankov i Dinga imaju veliki potencijal, ali Pekara je doktor. Nije on individualno mnogo bolji od ostalih ali je njegov uticaj na igru ekipe nenadoknadiv. On svojom mirnocom i komandovanjem situacijom uliva takvu sigurnost kompletnoj odbrani da podize nivo igre svima oko sebe. Bez njega nam nazad duva promaja na sve strane, sa njim smo cvrsti ko bedemi Petrovaradina!Voja wrote:Cini mi se da su im skok igra i brzina najjaci adut.Iskreno,mene smorila utakmica.Pekara preko potreban za ovaj mec
Nestala struja na stadionu i nisu radili reflektori, pa je sudija poslao igrace u svlacionice dok se to ne resi...kravoguster wrote:Je l' nekom jasno sta se desava? Zasto prekinuse utakmicu?Pretoplo?
I na snimku fali njihov drugi gol, ostaje misterija jesu li ga dali uopšteMaminho wrote:Jel neko video drugi gol ? Meni se ugasio stream, prebacili se u neki studio. Do prvog gola bas dosadna utakmica, jaki su posle prekida.