Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
aNS

Post by aNS »

Ја би Мудринског првог избацио са списка!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Tim mora imati pokrivene sve pozicije, zato je Faber na spisku, jer je levi bek. Ne mora neko biti medijski eksponiran, da bi bio dobar igrac, videcete decko je sasvim korektan. Imamo jos jednog boljeg ali je 1994. godiste, Nastic, odlican levi spoljni.
Slazem se za Babica, to je ekstratalenat.
ice

Post by ice »

To me je i zanimalo,da znam koji kriterijumi su bili u pitanju.
Dakle,zadnji putnik je taj Mojsev?Kakav je to igrač,onako ako neko ima detaljnije informacije?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Siva Eminencija

Daniel Mojsov, 25.12.1987. visok 190 cm. 6 utakmica za reprezentaciju makedonije, stoper.
ice

Post by ice »

Znači Mojsov.
Mlad,visok,reprezentativac,veoma lepe preporuke za pojačanje na mestu štopera.Nadam se da će se iskazati kod nas.Baš me zanima ko će imati prednost,on ili Đurišić?
Sada bi bilo lepo kada bi i nekog bočnog igrača doveli.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Meni deluje da je Djurisic vise doveden da bude prva rezerva, a manje da igra. Igrace koliko i Gvozdenovic, i to je to.
Last edited by Minja on Sat Jan 30, 2010 8:26 pm, edited 1 time in total.
Casual

Post by Casual »

Da se malo i ja ukljucim u ovu pricu oko prelaznog roka.
U pocetku izgledalo loše, bezidejno, samo nagovestaji neki i medijska propaganda i spominjanje raznih imena. Zaboravih, Adams prvi stigao i jos se ne zna za koje pare iako je Bata pricao da je do sad za njega najvise ulozeno. Nadam se da ce on biti pravo pojacanje u zavrsnici napada(bez obzira sto je vise bocni igrac, a ako je stvarno vise bocni nadam se da vise necemo gledati Maksimovica i Stjepanovica). Katai potpisao ugovor, bice osvezenje pravo za nas vezni red ukoliko bude dobijao sansu. Sad najvise me brine taj Nestorovic, mislim ne mogu da kažem kakav je igrac jer ga jos nisam gledao ali sama pomisao na to da nece imati kokuranciju na tom mestu zabrinjava. Sad to sto je pozvan Faber mislim da je ipak bilo bolje da je krenuo Zeljko a da su ovog poslali na pozajmicu, ali opet su to dosta mladi igraci da bi bili prava kokurencija Nestorovicu. Lepa vest naravno i to sto je nas Firmas takodje potpisao nakon sto se vratio od zutih. On je jos jedan od onih za koje ocekujem da ce da gine za nasu Vosu, igrace srcem a poseduje i kvalitet. Za Djurisica nemam neki komentar osim da ako ga OFK-a nije htela onda ne znam koji ce nama al dobro. Valjda ce pre njega zaigrati Mojsov, za kojeg se cuju samo pohvale, a i bože moj cak je i reprezentativac. Bice zanimljivo videti ko ce se izboriti za prvih 11 jer je sada konkurencija poostrena dosta na skoro svim mestima. Svaka cast upravi ili kome vec za Bilbiju!!! To nam je trebalo. Njemu ovo treba da bude odskocna daska pa samim tim ocekujemo njegove dobre igre a i toliko forumasa je zelelo bas njega, pisalo o njemu jos odavno. Mrdja produzi ugovor pa me bas interesuje dal ce mu Sosa naci neko novo mestu u timu ili ce mozda na klupu jer ne vidim gde bi mogao pored Bilbije i Adamsa, ili ce mozda neko od njih na klupu? U svakom slucaju postace i Mrdja zamenljiv, nadam se. Tadic takodje ostaje sto je svakako dobra vest. samo malo da se i on uozbilji i njega onda prodati na leto ako je moguce jer je pitanje dal zeli uopste vise da igra ovu ligu. Isto pitanje vazi i za vezni red. Bilo bi dobro dati sansu Mitosevicu u kombinaciji sa Medom, mozda malo vise napred kao sto Djurovski igra. Bice zanimljivo u svakom slucaju do pocetka prvenstva videti kako se snalaze svi jer ima dosta novih igraca koji treba da se uklope. Nadamo se najboljem, a to je pre svega KUP!
Volem Vošu!
ice

Post by ice »

Glavno pitanje je kako će igrati i Mrđa i Adams i Bilbija?
Zadnja dvojica sigurno nisu dovedena da sede na klupi,a s obzirom da znamo kakvu zaštitu uživa kapiten,ne sumnjam da će Sosa Babić naprasno zaključiti kako je najbolje da od sada igramo u formaciji 4-3-3,a što bi po meni bila katastrofa.Nego lepo i kapiten bi mogao malo da ugreje klupu pa da počne da grize na treninzima,a mogao bi i da preda kapitensku traku nekome ko je odavno pre njega zaslužio,na primer Brki ili možda Medi.
Ako ipak budemo igrali u formaciji 4-4-2,jasno je da Meda,Ađuru i Tadić imaju zagarantovana mesta u prvom timu,a postavlja se pitanje ko će tu biti četvrti igrač?Ja bih voleo tu da vidim Vuka ili Smiljanića,ali plašim se da će Đurovski i Stjepanović imati prednost,pa čak i Tumbasević,iako bi on trebao da bude isključivo zamena za Medu i Ađurua,to jest da njih trojica nikako ne mogu istovremeno da budu u ekipi.
Na kraju,ne bi me iznenadilo i da vidimo neku totalno nakaznu formaciju tipa da igramo sa 3 napadača,a da bi našli mesta u timu i za Đurovskog i to u veznom redu,da Ađuru ili Meda pređu na levog beka!!!
Šta znam,kod nas je sve moguće.
Ajde da vidimo da li konačno nema nezamenljivih i da pojedinci nemaju zagarantovano mesto u timu.
Nestorović je najveća nepoznanica i tu ostaje da se vidi kakav je,a problem je ako se i Vule jednom povredi ili dobije crveni karton jer nema zamene za njega.
I da vidimo hoće li taj Mojsov biti odmah standardan?
Mnogo pitanja zaista.
One and only

Post by One and only »

Mislim da prvo treba da sacekamo kraj priprema i nastavak prvenstva da bi davali neke zakljucke ko treba da igra a ko ne. Ne ocekujem od tog Adamsa bog zna sta, za Bilbiju cemo videti, ali prerano je terati neke na klupu. Tek posle meca protiv Hajduka cemo imati realnu sliku kako stoje stvari. Pozdravio bih produzetak ugovora sa Mrdjom i Lovricem u nadi da cemo ih na leto prodati, barem ovg prvog. Zaista smesno su delovale svih ovih dana vesti kako Mrdja bira u kojoj ce drzavi nastaviti, kako je Djurovski jednom nogom u Leverkuzenu,... tipicno samoreklamiranje u nadi da ce neka ponuda zaista stici. Na kraju se moze reci da su u poslednji cas odradili prelazni rok, a kako to ce vreme pokazati. Nadam se da je dobro.
Last edited by One and only on Tue Feb 02, 2010 12:08 am, edited 1 time in total.
United of Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

ice wrote:Glavno pitanje je kako će igrati i Mrđa i Adams i Bilbija?
Zadnja dvojica sigurno nisu dovedena da sede na klupi,a s obzirom da znamo kakvu zaštitu uživa kapiten,ne sumnjam da će Sosa Babić naprasno zaključiti kako je najbolje da od sada igramo u formaciji 4-3-3,a što bi po meni bila katastrofa.Nego lepo i kapiten bi mogao malo da ugreje klupu pa da počne da grize na treninzima,a mogao bi i da preda kapitensku traku nekome ko je odavno pre njega zaslužio,na primer Brki ili možda Medi.
Ako ipak budemo igrali u formaciji 4-4-2,jasno je da Meda,Ađuru i Tadić imaju zagarantovana mesta u prvom timu,a postavlja se pitanje ko će tu biti četvrti igrač?Ja bih voleo tu da vidim Vuka ili Smiljanića,ali plašim se da će Đurovski i Stjepanović imati prednost,pa čak i Tumbasević,iako bi on trebao da bude isključivo zamena za Medu i Ađurua,to jest da njih trojica nikako ne mogu istovremeno da budu u ekipi.
Na kraju,ne bi me iznenadilo i da vidimo neku totalno nakaznu formaciju tipa da igramo sa 3 napadača,a da bi našli mesta u timu i za Đurovskog i to u veznom redu,da Ađuru ili Meda pređu na levog beka!!!
Šta znam,kod nas je sve moguće.
Ajde da vidimo da li konačno nema nezamenljivih i da pojedinci nemaju zagarantovano mesto u timu.
Nestorović je najveća nepoznanica i tu ostaje da se vidi kakav je,a problem je ako se i Vule jednom povredi ili dobije crveni karton jer nema zamene za njega.
I da vidimo hoće li taj Mojsov biti odmah standardan?
Mnogo pitanja zaista.

Mrdja

Tadic Bilbija Adams

Medojevic Adjuru

Nestorovic Plec Mojsov Vulicevic

Brkic

4-2-3-1 (ili 4-4-1-1 gde je Bilbija kao neki poluspic)

Sto se tice zamene za Vulicevica, to bi lako mogao da odradi Tumbasevic,
samo da ga ne menja neki stoper jer ta pozicija trazi mnogo trcanja
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

4-2-3-1 može da funkcioniše ukoliko barem dvojica od ove trojke Tadić-Bilbija-Adams ima i neke zadatke u vezi, a ova prva dvojica to sigurno ne rade, Adamsa nisam gledao, ali sumnjam da i on to radi...sve rupe bi Meda i Ađuru sami morali da krpe...
Io odio Belgrado
lexa

Post by lexa »

Mojsov je odlican igrac. Za par sezona ga vidim u jednoj od najjacih liga
Evrope. Na njemu ce se jako dobro zaraditi. Zivi bili pa videli!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Sto se formacije tice mislim da smo trebali prodati Tadica,jer doveli smo Bilbiju,i za pare od tadica kupiti jos jednog dobrog veznog.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Siva Eminencija

Podali bi ga da je bilo ponuda.
Turija

Post by Turija »

Ja se nadam da (još uvek) postoji neka šansa za prodaju u Antaliji.Samo bi morali (oni koji žele inostrani angažman) ,,smanjiti apetite" i urealiti se u ličnim prohtevima.I delima, a ne samo verbalno, povesti malo više računa o trenutnim i dugoročnim interesima FK Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply