Napunio ceger jelen piva, a gospodjica ostade da pribelezi u svoj notes zasto su izgubili jos jednog do tada vernog kupca!
Verovatno na globalnom planu ovo nista nece promeniti ali neka nemoze da skodi........

Hahaha Kinik kralju, samo te zamisljam kako to ozbiljno objasnjavaskinik wrote:Kad smo vec kod lava, pre neki dan, mislim da je bio Cetvrtak, ja u jednom hiper mega giga (kako li vec) marketu i na kasi ispred mene covek i zena, pun onaj pult raznih djakonija a na kraju par limenki crvenog lava, diskretno sam objasnio coveku da su ta piva (i crvena i crna) ustvari piva kojima je istekao rok ili uskoro istice pa ga vracaju u pivaru a oni prepakuju i onda ih proda ambalaza! Covek je bio ogorcen, ispljuvo je bagru uz opasku sta se sve u Srbiji ne radi, a uzeo je niksicko umesto toga! Na kraju mi se i zahvalio sto sam ga prosvetlio
Svaka cast, konacno imamo pravi marketing.Turija wrote:Markentiške zamisli su za svaku pohvalumoram priznati i daleko iznad (mog) očekivanja.
Ako se sve uspešno odradi, do kraja, biće to fantastična promocija Kluba u našem gradu i domaćoj javnosti.Konačno da se predstavimo, i pozicioniramo, onako kako dolikuje FK Vojvodini, njenoj istorijskoj ulozi i značaju.
Videcemo kako ce sve to da izgleda u stvarnosti.A marketing nije samo,oblast kojom se treba baviti jednom mesecno u toku jedne ili mozda cak i deset godina.Alan Ford wrote:Svaka cast, konacno imamo pravi marketing.Turija wrote:Markentiške zamisli su za svaku pohvalumoram priznati i daleko iznad (mog) očekivanja.
Ako se sve uspešno odradi, do kraja, biće to fantastična promocija Kluba u našem gradu i domaćoj javnosti.Konačno da se predstavimo, i pozicioniramo, onako kako dolikuje FK Vojvodini, njenoj istorijskoj ulozi i značaju.
nisam upucen al uletecu u dijalog.... upitacu (cisto,jer me zanima)Zeljafcv wrote:Voja je napisao nešto u temi Marketing, pa da mu ovde odgovorim.
Nema šta da se mudruje, u pravu si. Treba imati puno para za dobar marketing. Od prodaje igrača se moraju namiriti sve klubske strukture, a šta na kraju kada se podvuče crta ostane za marketing? U poslednjih 10 godina, a i danas, Klub se ne može pohvaliti sa baš sjajnom finansijskom situacijom. Imamo nekoliko sponzora, ali nemojmo se zavaravati da su dobrotvorne organizacije i da oni ne žele neki procenat sebi.
A Klub još uvek nije privatno društvo, nego su grad i pokrajina glavni, a njima baš zviždi da razvijaju FKV. S druge strane, ko je lud da daje pare u nešto što drugi praktično poseduje. Pare su glavni problem, a niko nije lud da ulaže u nešto što nije njegovo vlasništvo i da sadi voćku u delu bašte koji će mu možda neko za koju godinu uzeti i moći sa tim da radi šta oće, čak da poseče sve i proda zemljište i sagradi građevinu (ako se nekom od plaćenih političara tako naredi). Što bi bilo ko uložio kapital u sredstva FKV kada zna da mu neko iz vlasti sutra može sve uzeti.