6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Locked
ice

Post by ice »

Pa i ne cudi me kada je Gajic provereni cigan kao i njegova pupcana vrpca Dubroja.
Inace,ne dirajte mi Lakica,jeste li videli kako je opsovao cigane na istoku kod jednog auta? :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

ice wrote:Pa i ne cudi me kada je Gajic provereni cigan kao i njegova pupcana vrpca Dubroja.
Inace,ne dirajte mi Lakica,jeste li videli kako je opsovao cigane na istoku kod jednog auta? :lol:
Grobljanski kadar, verovatno je na tu adresu popio prozivku.. A zbog Mrdje cu da dobijem tikove koliko mi je poceo ici na zivce svojim debilnim potezima.. Igru necu da komentarisem, sve je receno..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Moj prvi post i to u jako teskom trenutku po nas klub, ipak pozdravljam sve prisutne. Sto se tice same utakmice sve je vec receno: igra nam je definitivno procitana, uspeli smo da izgubimo i od ove smesne zvezde. Neki spominju i penale za njih, onaj prvi definitivno nije postojao, a sto se tice drugog to ne mogu da kazem jer tu situaciju nisam dobro video. Mi na zapadu smo imali (navijacku) situaciju apsolutno pod kontrolom do gola. U prvom poluvremenu se orilo od zvizduka na svaku prozivku sa istoka, a ono cuveno "Vojvodina, Novi Sad" sa severom se odlicno culo. Seljacine mozda jesu bile brojnije na zapadu ili smo bili tu negde, ali su apsolutno bili u misjim rupama do tog kobnog 69. minuta. Sve u svemu, nalazimo se u nezavidnoj situaciji i nadam se da ce uprava uspeti da nesto prelomi narednih dana.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

kafe bagdad wrote:Moj prvi post i to u jako teskom trenutku po nas klub, ipak pozdravljam sve prisutne. Sto se tice same utakmice sve je vec receno: igra nam je definitivno procitana, uspeli smo da izgubimo i od ove smesne zvezde. Neki spominju i penale za njih, onaj prvi definitivno nije postojao, a sto se tice drugog to ne mogu da kazem jer tu situaciju nisam dobro video. Mi na zapadu smo imali (navijacku) situaciju apsolutno pod kontrolom do gola. U prvom poluvremenu se orilo od zvizduka na svaku prozivku sa istoka, a ono cuveno "Vojvodina, Novi Sad" sa severom se odlicno culo. Seljacine mozda jesu bile brojnije na zapadu ili smo bili tu negde, ali su apsolutno bili u misjim rupama do tog kobnog 69. minuta. Sve u svemu, nalazimo se u nezavidnoj situaciji i nadam se da ce uprava uspeti da nesto prelomi narednih dana.
Dobro došao na forum kao prvo, a kao drugo slažem se oko opservacije za zapad, bilo nas je dosta ali je i njih bilo poprilično a to se pogotovo videlo posle gola, na moju veliku žalost..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Hvala na dobrodoslici.

Videlo se to i pre gola ali kazem bili su u misjim rupama i zverali u nas kad god smo poceli da ustajemo i da j****o mamu onima sa istoka odnosno da navijamo sa severom. Ja sam licno promukao vec negde u 30. minutu prvog poluvremena. Jedina zamerka za sever je sto nas nije cesce "prozivao" u drugom poluvremenu sto je onaj sljam oko nas i osetio i poceo da se kurazi i da aplaudira a sve je kulminiralo golom kada su svi konacno poustajali.
Nevernik

Post by Nevernik »

Samo sto se taj problem na zapadu ne resava strateskim rasporedjivanjem kao sto sam ja rekao pre utakmice.
Niti se ceka derbi pa da se krece u bitku.
Ne gradi se kuca od krova. To se krene od malih utakmica. Trenutno je Vosin prosek 1500-2500 ljudi na svim utakmicama osim derbija. Ako bi se taj broj podigao na 4000, pa mozda cak i 5000, mada to zvuci utopijski, onda bi taj problem bio resen. Jer ako tih 4000/5000 ljudi dodju na BSK ili Cukaricki doci ce i na derbi.
A kako je kapacitet stadiona 11.800 [ Rabren je to rekao, a svi znamo da Rabren nikada ne laze :P ], a on nikad nije ispunjen, to je vec 50%.
I eto, vec imamo vecinu :)

Sad to zvuci lako na papiru, u stvarnosti je nemoguca misija iz jednog jedinog razloga. Svu propagandu u vezi Vojvodine rade navijaci. Klub nista. I znam da je firma radila mukotrpno svih ovih godina, ali to ocigledno nije dovoljno da bi se preslo na novi nivo.

Ljude iz kluba kao da ne zanima da imaju puniji stadion. A kad uzmemo u obzir ko tu sedi u upravi, nije ni cuo. Njih jedino interesuju %.

Na svakog slaninara koji dodje na utakmicu dolazi jos 2-3 koja iz raznih razloga vise to ne rade. Ja znam nekoliko.
I nijedan od njih kao razlog ne navodi Zvezdu, Partizan, FSS, sudije..i slicno...svi do jednog problem vide u samom klubu.

Svako ima svoju granicu do koje moze da trpi los fudbal, mafijase, lazne igrace koje se forsiraju do besvesti, prazne price o uspehu koje svake godine traju 5-6 kola...neko izdrzi 5 utakmica...neko 5 godina...a neko 25 godina.

I ja se cesto pitam sta to meni treba. Danas ponovo. Totalno razocarenje po ko zna koji put. Ali cu se za dve nedelje ponovo pojaviti. Mozda samo da aplaudiram Medojevicu koji je plakao danas, mada verovatno i nece igrati, a vecina ostalih je vec posle tusiranja zaboravila da su ponovo obrukali klub.

Uglavnom, nama treba revolucija, od spremacice do predsednika :D
Nevernik

Post by Nevernik »

Inace sam malo pogledao snimak veceras. Jeste, toliki sam mazohista :P

Nikad nisam cuo dva komentatora koja toliko otvoreno navijaju za Vosu.
Bakmaza za direktora RTV :D
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nevernik wrote:Ljude iz kluba kao da ne zanima da imaju puniji stadion. A kad uzmemo u obzir ko tu sedi u upravi, nije ni cuo. Njih jedino interesuju %.
Lakse se lovi u mutnom kada nema svedoka. Zato je publika i nepozeljna na stadionu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nevernik wrote:Inace sam malo pogledao snimak veceras. Jeste, toliki sam mazohista :P

Nikad nisam cuo dva komentatora koja toliko otvoreno navijaju za Vosu.
Bakmaza za direktora RTV :D
I ja gledah. I to me jedino oraspoložilo ove večeri. Svaka im čast. Pa još da smo dobili, kako bi te Tanjgine reči da smo bolji tim od Žlezde delovale na kompletan auditorijum za ubuduće. Ovako, svi opet misle(i u pravu su) da smo mali klub.
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Ovako, svi opet misle(i u pravu su) da smo mali klub.
Znas kako - svaki lanac je samo onoliko jak koliko mu je jaka najslabija karika.

Naravno da smo "mali klub" jer nas vode ljudi sa malim potencijalima, koji su zadovoljni sitnim mesetarenjem i iako na sav glas obecavaju titule, kule i gradove zapravo nemaju ambiciju da to ikada i ostvare.

Takodje smo "mali klub" jer su neki od kljucnih ljudi u klubu - od uprave preko strucnog staba do igrackog kadra - ljudi seljackog brdjanskog provincijskog mentaliteta. Dzaba sva prica o urbanom i "varoskom" smeku i tradiciji kada nam je klub pun seljacina. Mi cemo biti i ostati seljacka ekipa puna kompleksa sve dok nas vode seljacine.

Na kraju, "mali klub" smo i zato sto nemamo osnovne uslove za rad (na primer - svoj stadion) nego smo u sopstvenom gradu podstanari koje moze svako da istera kako mu se digne. Jedan klub koji pretendira da ne bude "mali" mora imati svoj stadion koji ispunjava sve kriterijume UEFA.

A kad pogledas sa druge strane - potencijal i te kako postoji, i ne bi trebalo da je nemoguce da vrlo brzo prestanemo da budemo "mali klub". Samo treba promeniti tih nekoliko slabih karika, a puno toga drugog je vec na svom mestu. Mi smo u mnogo boljoj situaciji nego vecina ostalih klubova u zemlji i daleko nam najmanje treba i truda i ulaganja da bismo stigli tamo gde zelimo jer vecina preduslova za to postoji.

Pitanje je samo da li postoji i iskrena zelja i volja da se napravi taj iskorak (a gde postoje zelja i volja naci ce se i snage i znanja - dok snaga i znanje bez volje ne vrede nista!) ili nam je zapravo bas lepo tu gde smo, "ni na nebu ni na zemlji"...
tulip

Post by tulip »

Medi sva slaninarska podrška uprkos katastrofalnoj grešci.
Znači, ista meta, isto odstojanje, kao sa Brkom posle meča sa Austrijom.

PS: Medina greška nije bila što se okliznuo, već što sa tom loptom nije odigrao dodir ili dva, već je udavio.
DAJ GOL!!!
Krle

Post by Krle »

Medi sva podrška. I hvala za one suze...

Stepanović da se izjasni: ili snosi odgovornost za očajno vođenje utakmice ili neka kaže ko umesto njega vodi tim. On je najodgovorniji.
Mrđa: svašta bih rekao, ali nek se sve svede na: MRŠ!!!
Uz njega, ta poruka bi trebala da stigne i do Tadića, Stjepanovića i Maksimovića. Ostali na popravni.
Opet su nam najbolje igrali odbrambeni igrači, i osim one kontre gani nam gol ne bi dali do ujutro. Toliko. Blagi užas...
021

Post by 021 »

Ima nešto što boli više i od poraza, lošeg trenera i brojnijih gostujućih navijača. Nije to ni razočaranje zbog loše igre, promašenih prilika, nesrećnih grešaka... Ne. Mnogo je gore saznanje o situaciji živog mrtvaca u kojoj se Vojvodina nalazi. Sve je velika laž. Fudbal nije fudbal. Trener nije trener. Vojvodina nije Vojvodina, već obična ljuštura ispunjena lažima, neznanjem, nemoralom, licemerjem i lopovlukom. Čist kriminal i teror.

Voleo bih da ovaj i svaki ovakav klub uskoro doživi potpunu kapitulaciju. Da do kraja prvenstva izgubi svaku utakmicu koju može izgubiti, da ispadne iz lige, bankrotira. Da ugasimo Vojvodinu i sahranimo je kako dolikuje, pošto očigledno nema drugog načina da se sa ovom pričom završi jednom za sva vremena. Naravno, to se neće desiti...

Mnogo je jaka ta sila, čim je sposobna da ogadi voljeno. Meni je ovakva Vojvodina odvratnija od zvezde i partizana zajedno. Od sada, do daljnjeg, o njoj pišem isključivo u trećem licu. Ne, nismo to mi, to su ONI. Nije to više moj i naš klub, već NJIHOV. Eto im ga!
Panucci

Post by Panucci »

pozdrav svima...ajde da i ja nesto napisem....o igri je sve vec receno, u jednu rec pretoceno, igrali smo KUKAVICKI...da ne spominjem ostale opise one nazovi igre...
Vidim da se vodi zestoka polemika oko trenera...da odmah kazem, apsolutno sam protivnik da po jednoj sezoni imamo 21309809 trenera....to ne vodi nigde...ali ipak, reci cu
STEPI ODLAZI!!!!
evo razloga:
1. igraci su nam fizicki totalno nespremni, prosto se zapita covek sta rade na treninzima
2. Izmene na utakmicama su nam blago receno katastrofalne...mogu da razumem da jednom pruzi sansu rekreativu, mogu da razumem da pomisli da je imao los dan pa mu pruzi drugu sansu, ali za trecu vec treba biti glup, pa staviti istog igraca umesto isprobati novu varijantu...
3. Neobavestenost o postojecem igrackom kadru - MOLIM ljude iz kluba da objasne treneru da imamo jos jednog napadaca, i da bi bilo apsolutno opravdano ubaciti i tog drugog u igru kada gubimo...ako treba i treceg...ako treba, i brkica, samo neka ide u spic...pa nek i promasuje, isto nam rade i starteri na tom mestu...
treba li dalje da nabrajam???
jos bih spomenuo, a vidim da je to manje spominjana tema, da je juce zapad bio odlican...vidim da se kritikuje zbog ustajanja kod gola ciganije...samo cu reci da ih je bilo puno manje od nas, i da im nijedno prozivanje sa istoka nije uspelo, dok se sa severom lepo culo dovikivanje (mala pokuda za momke sa severa sto nisu cesce prozivali i "palili" zapad)
i na kraju, ali nista manje vazno, neko je to spomenuo i pre mene...situacija sa medom apsolutno ista kao sa brkom protiv austrije...puna podrska, svima se desi da kiksne...da je vrsni nam napadac iskoristio bar pola od sansi koje je imao, bio bi to pocasni gol ciganije...ovako....
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Milan

Post by Milan »

Panucci wrote:(mala pokuda za momke sa severa sto nisu cesce prozivali i "palili" zapad)
Neko je to već pomenuo, a ja ću reći da je bolje što nisu. Problem je u jako lošem tajmingu prvog prozivanja već na početku utakmice. Ali to je već stvar za neki drugi forum...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked