Inace,ne dirajte mi Lakica,jeste li videli kako je opsovao cigane na istoku kod jednog auta?

Grobljanski kadar, verovatno je na tu adresu popio prozivku.. A zbog Mrdje cu da dobijem tikove koliko mi je poceo ici na zivce svojim debilnim potezima.. Igru necu da komentarisem, sve je receno..ice wrote:Pa i ne cudi me kada je Gajic provereni cigan kao i njegova pupcana vrpca Dubroja.
Inace,ne dirajte mi Lakica,jeste li videli kako je opsovao cigane na istoku kod jednog auta?
Dobro došao na forum kao prvo, a kao drugo slažem se oko opservacije za zapad, bilo nas je dosta ali je i njih bilo poprilično a to se pogotovo videlo posle gola, na moju veliku žalost..kafe bagdad wrote:Moj prvi post i to u jako teskom trenutku po nas klub, ipak pozdravljam sve prisutne. Sto se tice same utakmice sve je vec receno: igra nam je definitivno procitana, uspeli smo da izgubimo i od ove smesne zvezde. Neki spominju i penale za njih, onaj prvi definitivno nije postojao, a sto se tice drugog to ne mogu da kazem jer tu situaciju nisam dobro video. Mi na zapadu smo imali (navijacku) situaciju apsolutno pod kontrolom do gola. U prvom poluvremenu se orilo od zvizduka na svaku prozivku sa istoka, a ono cuveno "Vojvodina, Novi Sad" sa severom se odlicno culo. Seljacine mozda jesu bile brojnije na zapadu ili smo bili tu negde, ali su apsolutno bili u misjim rupama do tog kobnog 69. minuta. Sve u svemu, nalazimo se u nezavidnoj situaciji i nadam se da ce uprava uspeti da nesto prelomi narednih dana.
I ja gledah. I to me jedino oraspoložilo ove večeri. Svaka im čast. Pa još da smo dobili, kako bi te Tanjgine reči da smo bolji tim od Žlezde delovale na kompletan auditorijum za ubuduće. Ovako, svi opet misle(i u pravu su) da smo mali klub.Nevernik wrote:Inace sam malo pogledao snimak veceras. Jeste, toliki sam mazohista![]()
Nikad nisam cuo dva komentatora koja toliko otvoreno navijaju za Vosu.
Bakmaza za direktora RTV
Znas kako - svaki lanac je samo onoliko jak koliko mu je jaka najslabija karika.Red Marquis wrote:Ovako, svi opet misle(i u pravu su) da smo mali klub.