Liga Evrope - sezona 2011/2012
Ovo je praktično isto kao da igramo protiv nekog jačeg švajcarskog drugoligaša.S obzirom na to kada nam kreću pripreme i kakva je situacija sa ekipom, uz novog trenera, ne piše nam se baš dobro.Vaduz je već izbacivao ekipe našeg kvaliteta.Nadajmo se da će u klubu ovog protivnika najozbiljnije shvatiti.
Pitanje je jedino hoće li do 21. jula biti spremni reflektori?
Pitanje je jedino hoće li do 21. jula biti spremni reflektori?
Bas sam gledao taj stadion kada je, ja mislim Liman, postavio potencijalne protivnike Vose, i pomislio kako je preteran ambijent! Savrsen stadion. Sto rece neko iznad, ako se bojimo takvih, sta cemo u opste ovde?! Sta treba da udjemo u takmicenje po grupama na frku, pa da se sramotimo kao partizani prosle godine u ls?!

- slanobarac
- etxeberria
- novosadjanin
http://www.transfermarkt.de/de/fc-vaduz ... n_163.html
Mozda ipak ne bi bilo lose da se ode na neku planinu u Sloveniji ili Austriji na 7 dana pred utakmicu zbog aklimatizacije.
Solidan protivnik za zagrevanje. Ocekujem siguran prolaz.
Jos 7 dana fore za reflektore da nekim cudom budu spremni za revans. Nada umire poslednja...
Mozda ipak ne bi bilo lose da se ode na neku planinu u Sloveniji ili Austriji na 7 dana pred utakmicu zbog aklimatizacije.
Solidan protivnik za zagrevanje. Ocekujem siguran prolaz.
Jos 7 dana fore za reflektore da nekim cudom budu spremni za revans. Nada umire poslednja...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Vojvodina protiv Vaduza
20. jun 2011. | 13:50 | Izvor: Sportske.net
Klub iz Lihtenštajna koji igra plaća da bi igrao u Švajcarskoj prvi rival Novosađana u kvalifikacijama za LE. Voša gostuje u prvom meču...
Vaduz od 2002. igra u drugoj švajcarskoj ligi, plaćaju da bi se takmičili sa profesionalnim klubovima, a naravno da pošto osvajaju kup Lihtenštajna igraju i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Oni su se 2008. plasirali čak u švajcarsku elitu, ali su odmah ispali.
Sakupili su mnogo evro iskustva, pre dve godine su izbacili recimo škotski Falkirk, ispali su od Libereca. Prošle sezone su odigrali 0:0 protiv Brondbija u gostima, znali su da namuče i Bazel.
Imaju nekoliko internacionalaca, prethodne dve godine ih je vodio Pjer Litbarski, sada je trener Holanđanin Erik Ori koji je radio u Austriji, Italiji i još nekoliko zemalja.
U prvom meču Vojvodina gostuje, 15. jula, a revanš je u Novom Sadu nedelju dana kasnije.
Ljudi, nemoj da vas mrzi da saljete mailove i da zajedno izvrsimo pritisak na medije da prenose utakmicu Vaduz - Vojvodina! Pravo vreme je vec sada poceti, ne sme se cekati zadnji trenutak!
Za rts!
webdesk@rts.rs
Генерални директор РУВ РТВ
Блажо Поповић
veroslava.pop@rtv.rs
Служба за односе са јавношћу
Телефони: +381 21 420 132, 425 588 лок. 392
pr@rtv.rs
20. jun 2011. | 13:50 | Izvor: Sportske.net
Klub iz Lihtenštajna koji igra plaća da bi igrao u Švajcarskoj prvi rival Novosađana u kvalifikacijama za LE. Voša gostuje u prvom meču...
Vaduz od 2002. igra u drugoj švajcarskoj ligi, plaćaju da bi se takmičili sa profesionalnim klubovima, a naravno da pošto osvajaju kup Lihtenštajna igraju i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Oni su se 2008. plasirali čak u švajcarsku elitu, ali su odmah ispali.
Sakupili su mnogo evro iskustva, pre dve godine su izbacili recimo škotski Falkirk, ispali su od Libereca. Prošle sezone su odigrali 0:0 protiv Brondbija u gostima, znali su da namuče i Bazel.
Imaju nekoliko internacionalaca, prethodne dve godine ih je vodio Pjer Litbarski, sada je trener Holanđanin Erik Ori koji je radio u Austriji, Italiji i još nekoliko zemalja.
U prvom meču Vojvodina gostuje, 15. jula, a revanš je u Novom Sadu nedelju dana kasnije.
Ljudi, nemoj da vas mrzi da saljete mailove i da zajedno izvrsimo pritisak na medije da prenose utakmicu Vaduz - Vojvodina! Pravo vreme je vec sada poceti, ne sme se cekati zadnji trenutak!
Za rts!
webdesk@rts.rs
Генерални директор РУВ РТВ
Блажо Поповић
veroslava.pop@rtv.rs
Служба за односе са јавношћу
Телефони: +381 21 420 132, 425 588 лок. 392
pr@rtv.rs
Немојте смарати и параноисати са тим нимало наивно...
Друга швајцарска, еј !?
Сви ти ваши трипови су због нашег фудбала, и наших достигнућа у њему, која поред оваквих клубова какви јесу, у моменту и не могу бити боља...
Важно да се свима иде у Лихтенштајн, а у Ивањици, Чачку и Смедереву до 70 људи...
Друга швајцарска, еј !?
Сви ти ваши трипови су због нашег фудбала, и наших достигнућа у њему, која поред оваквих клубова какви јесу, у моменту и не могу бити боља...
Важно да се свима иде у Лихтенштајн, а у Ивањици, Чачку и Смедереву до 70 људи...