Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

E sada,posto su Svajcarska clanica sengen zone,da li je i taj Lihtenstajn i kako to funkcionise,ako neko zna? Treba planirati put! :D
ice

Post by ice »

Ovo je praktično isto kao da igramo protiv nekog jačeg švajcarskog drugoligaša.S obzirom na to kada nam kreću pripreme i kakva je situacija sa ekipom, uz novog trenera, ne piše nam se baš dobro.Vaduz je već izbacivao ekipe našeg kvaliteta.Nadajmo se da će u klubu ovog protivnika najozbiljnije shvatiti.
Pitanje je jedino hoće li do 21. jula biti spremni reflektori?
laki

Post by laki »

Bas sam gledao taj stadion kada je, ja mislim Liman, postavio potencijalne protivnike Vose, i pomislio kako je preteran ambijent! Savrsen stadion. Sto rece neko iznad, ako se bojimo takvih, sta cemo u opste ovde?! Sta treba da udjemo u takmicenje po grupama na frku, pa da se sramotimo kao partizani prosle godine u ls?!
Image
Simica

Post by Simica »

Lepo sam predvideo,.. na strani 5.
mihailov

Post by mihailov »

Protivnik po meri! Naisli smo na dobar ispit pred trece kolo, a ako nismo u stanju da ih prodjemo, dalje nismo ni zasluzili.
Moramo odmah krenuti sa pritiskom na RTS da obezbede prenos meca iz Lihtenstajna :!:
Napred Voso!
slanobarac

Post by slanobarac »

400 evra kolima, tamo i nazad.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
torrente

Post by torrente »

Pa bice na RTVojvodini ako ne na ovom rts-u....
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
:)

Post by :) »

Nadam se direktnom prenosu!

I ne vidim razloga da se plasimo ovih, al nije bilo razloga ni da se plasimo Austrije pa su se igraci usrali da ne prodju slucajno...
etxeberria

Post by etxeberria »

Nimalo naivni. Setite se kako je Lozana igrala prosle godine, a Vaduz je njihove jacine.
sam svoj najveci neprijatelj
novosadjanin

Post by novosadjanin »

http://www.transfermarkt.de/de/fc-vaduz ... n_163.html

Mozda ipak ne bi bilo lose da se ode na neku planinu u Sloveniji ili Austriji na 7 dana pred utakmicu zbog aklimatizacije.

Solidan protivnik za zagrevanje. Ocekujem siguran prolaz.

Jos 7 dana fore za reflektore da nekim cudom budu spremni za revans. Nada umire poslednja...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
lexa

Post by lexa »

Nije lose. Nisu amateri a nisu ni prejaki, taman da se uigramo za jaceg
protivnika.

Nego, da se sada organizujemo, meni se bas ide u taj Lihtenstajn :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da je Rad odlicno prosao i za prvo i za drugo kolo.A mi... sta znam,bar mi ime protivnika ako nista drugo,donekle zvuci fudbalsko :lol:
Image
menager

Post by menager »

Zajeban zreb,sad vidim da su izbacivali skote i madjare pre par godina.
Lepo ja rekoh, svajcarcki su zeznuti, lozana je to kao drugoligas pokazala prosle godine, dosla je do LE.
Vuke

Post by Vuke »

Vojvodina protiv Vaduza
20. jun 2011. | 13:50 | Izvor: Sportske.net

Klub iz Lihtenštajna koji igra plaća da bi igrao u Švajcarskoj prvi rival Novosađana u kvalifikacijama za LE. Voša gostuje u prvom meču...
Vaduz od 2002. igra u drugoj švajcarskoj ligi, plaćaju da bi se takmičili sa profesionalnim klubovima, a naravno da pošto osvajaju kup Lihtenštajna igraju i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Oni su se 2008. plasirali čak u švajcarsku elitu, ali su odmah ispali.

Sakupili su mnogo evro iskustva, pre dve godine su izbacili recimo škotski Falkirk, ispali su od Libereca. Prošle sezone su odigrali 0:0 protiv Brondbija u gostima, znali su da namuče i Bazel.

Imaju nekoliko internacionalaca, prethodne dve godine ih je vodio Pjer Litbarski, sada je trener Holanđanin Erik Ori koji je radio u Austriji, Italiji i još nekoliko zemalja.

U prvom meču Vojvodina gostuje, 15. jula, a revanš je u Novom Sadu nedelju dana kasnije.

Ljudi, nemoj da vas mrzi da saljete mailove i da zajedno izvrsimo pritisak na medije da prenose utakmicu Vaduz - Vojvodina! Pravo vreme je vec sada poceti, ne sme se cekati zadnji trenutak!

Za rts!
webdesk@rts.rs

Генерални директор РУВ РТВ
Блажо Поповић
veroslava.pop@rtv.rs

Служба за односе са јавношћу
Телефони: +381 21 420 132, 425 588 лок. 392
pr@rtv.rs
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Немојте смарати и параноисати са тим нимало наивно...
Друга швајцарска, еј !?
Сви ти ваши трипови су због нашег фудбала, и наших достигнућа у њему, која поред оваквих клубова какви јесу, у моменту и не могу бити боља...

Важно да се свима иде у Лихтенштајн, а у Ивањици, Чачку и Смедереву до 70 људи...
Locked