Nikako da stignem da napisem svoje vidjenje jer sam se ubio sinoc. Boze koje divno gostovanje. Uf... Dugo se tako lepo nisam osecao... Uglavnom za pocetak pocinjete da smarate za zaverama i ovim i onim jer pricama na forumu necete nista resiti. Juce ko nije bio zazalice. Kao film izrezirani je bilo. I samo da kazem da treba da bude sramota sve one koji nisu otisli(jedino razumem momke koje imaju svoje razloge zbog kojih nece sa nekima da dele tribinu, znam i ja price al se trudim da na to slabije mislim jer ipak ja sam ovde samo zbog Vose kao i moja ekipa). Sto se tice same tekme krecemo kolima i stizemo 45 min ranije na ono drzavno smece. Adrenalin skace momentalno, mometnalno vredjamo pigmeja bez jedne ruke/ Vulicevica. Zasluzio je. Na utakmici otprilike ekipa ENAC, Stara Garda, G3 I par ljudi sa zapada. Tu zurka krece... Prepucavanje sa zapadom koji jedva ceka da krene pesma pola madajr pola ustasa. Krecu da pevaju i okrecu se ka nama. Fudbaleri napustaju teren kao znak protesta a mi krecemo da pevamo pesmu sa celim stadionom. Dakle iz kaveza krece pesma pola madjar pola ustasa i umiremo od smeha... Fale iz Stare Garde pocinje mi ga pratimo sa pesmom ajmo crno beli umro je tudjman franja. Na to jos dolazi i Misa Tumbas i vredja kavez. Sad sta je rekao tesko je bilo razumeti, posto je i on sam ovako retardiran kao i ceo stadion. Mi ga nagovaramo da skine gace na sta on to i radi. Jaja su mu do poda covece, kontam da je on u vezi sa Bozinovim, cuo sam da taj bugar voli pederske fore. Prepucavanje se nastavlja dok nije stigao ostatak Firme. Kasnisli su malo jace od pola sata... I krece navijanje. Pravo. I moze se reci da smo se culi sa obzirom na brojnost. Parola BRAVO! Da ih zaboli. E onda stupa na scenu Rosic. Decko skace kao lud. Morala je da udje. Znao sam da ce ga on dati. To sam i svima govorio...Al ovaj ostatak utakmice nisam mogao ni da sanjam...Penal. Naravno. Grupica sa zapada nas vredja i gledam im one studentsko seljacke face kako bi im skakao po glavama i udarao ih fosnama do poslednjeg daha. Naravno to drugom prilikom...Al gledam i cekam huk onaj odvratni njihov kad ono prc. Peric braniiiiiii....I sad ono na sta se i sada smejem. Svi skacu na ogradu i niko nije ni gledao nasu kontru...Dobacuju ovima sa zapada...JA SE DEREM LJUDI EVOOO GOLA BICE GOL...Nasa kontra je sevnula Stanisavljevic je egzekutor. Na to Kovacevic dolazi do kaveza i skace kao da je on gol dao...Ostali trce ka klupi. Ja skacem na ogradu i nabadam se na siljak onaj njihov al ko ga sisa .Doslo mi je da preskocim na zapad i krenem redom kao Hanibal jednog po jednog da kasapim, sve sa osmehom i veseljem

Kraj tekme... Dolazi se do naseg kaveza pravi se guzva igraci mi ovi misevi sa zapada predvodjeni vodjom koji izgleda kao frankenstajn od 60 kg i visinom od 190 cm. Prava grobarcina. Mozda mu je Kimi tata. A Zare mama. Nista slavimo i slavimo...Dan je postao prelep. Zadrzavaju nas na stadionu standard. Al eto nama igraca partizana koji su izgleda za kaznu morali da istrce. Debeli bugar place jer nije stigao na veceru kod svoje zenice, Mise Tumbasa. Abu abu j*bemo ti mamu...Pesma se ori...I otprilike to je to. Hvala ti Voso sto postojis koliko ces mi jednog dana rakcinu nabaciti tako ces mi i ulepsavati zivot. I jos nesto... Viki i pesma mahinalnoooo jaoooooo kako dobro zvuci sa bubnjevimaaa.....Firmasi svi u grad!AUUU! Tako je i bilo. Pozdravljam brata Merija koji se verovatno uplasio kako sam ga zagrlio:) Meri znamo sta si radio na stadionu, mi smo videli, necemo nikome reci! Idemo dalje....Do slecece tekme.