21. kolo: Radnički (KG) - VOJVODINA 2:1 (1:0)
Re: 21. kolo: Radnicki (KG) - VOJVODINA, nedelja u 13h
Јеличићу раскинути уговор ја не могу да верујем да штопер не зна да стави руке иза леђа
- Uvek sa tobom
Нисам сигуран дал је била рука, ал Јеличић је очај...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Jelicicu i Bukincu uruciti papire, neka idu, nije ovo za njih.
Oni su mi identitet kluba, do mojeg... jos traku nosi, sramota.
Oni su mi identitet kluba, do mojeg... jos traku nosi, sramota.
Last edited by N13 on Sun Feb 18, 2024 3:51 pm, edited 1 time in total.
- Mare_Liman
Линијски судија није реаговао, овај свира фаул и даје жути, страшно...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Jelicic umesto da je dobio sut kartu jos pre godinu dana, on dobija kapitensku traku... Bruka.
Само храбро до нове победе, але...
Ne znam sta vam nije jasno....Pametni Jelicic dize ruku sa namerom i naravno da je penal cist....Kapitenski nema sta...govedo jedno
Taj ko nas je prokleo, nije se uopšte šalio.
Inače uprava dozvoljava da svi pišaju po nama.
Телеп
Svaka vama čast što komentarišete ovo i nervirate se. Ja sam u potpunosti bez emocija.
Odbrana je i jesenjeg dela prvenstva bila najgori deo tima, a mi ne samo da se nismo pojačali u odbrani nego smo se i oslabili.
Šlag na tortu je trenerski mag iz ebenog Tajlanda.
A Zbiljić neka nam i dalje prodaje priče o napadu na titulu, dolasku reprezentativaca, odbijanju milionskih ponuda itd.
Odbrana je i jesenjeg dela prvenstva bila najgori deo tima, a mi ne samo da se nismo pojačali u odbrani nego smo se i oslabili.
Šlag na tortu je trenerski mag iz ebenog Tajlanda.
A Zbiljić neka nam i dalje prodaje priče o napadu na titulu, dolasku reprezentativaca, odbijanju milionskih ponuda itd.
- Grbavica.021*
Прошле сезоне имали смо просечну екипу за то пето место које је водило у европу а сад можемо да будемо срећни да останемо после регуларног дела у плеј иду и да се боримо да изађемо на евро сцену.
- Mare_Liman
Из ове тужне утакмице издвојио бих само Росића, трчање по лопту скроз до југа испред Ђавола, па трчање до истока, колика жеља, Букинац, Јеличић и "наша" деца требају да му завиде а и остали "шминкери" , боље да је осто у Радничком можда би му било и боље ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ovaj neuspeli slobodni udarac koji smo zbrzali oslikava igru, igrače, trenera, upravu, sve. Bandoviću, gledaj kako igra ekipa koja vodi, i u nadoknadi ljudi napadaju uprkos vođstvu a mi se protiv Javora na svom stadionu zatvaramo poslednjih pola sata!!! 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Како ми иде на курац ова њихова сељачина од голмана фуј.
Савићевић озбиљан играч,Јеличића лепо послати на неку прву ливаду и никад више да не види наш дрес,могао би и Букинац сличним путем,а Росићу само скинути капу.
Савићевић озбиљан играч,Јеличића лепо послати на неку прву ливаду и никад више да не види наш дрес,могао би и Букинац сличним путем,а Росићу само скинути капу.
Last edited by rykerfcv on Sun Feb 18, 2024 4:01 pm, edited 1 time in total.
Постали смо муштерија за Младост из Лучана и Раднички 1923... Ко хоће нека честита.
- Neizlecivi
Doktorski, dodjes kazes treba mi 4 godine da dodjemo do titule, to znaci 4 godine svrljanja bez icije odgovornosti i uspeha. Miran si 4 godine. Treba pozdraviti mamu svima, od ekonoma, direktora omladinskog pogona, trenera, bekova, spiceva... Svih.
Бандовић има знања колико и косе