22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0
- Mare_Liman
Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h
Морам да похвалим и сад већ константно "Војводино ја те волим" кад излазе играчи на терен, скоро се спомињало како би и ми требали да имамо неку химну коју певамо на почетку и како је то више "близаначки" , ал мислим да је и са овом песмом јако добро погођено, видело се и доста раширених шалова тад и генерално људи са све 3 трибине знају песму.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Bo'me, ovde deluje da je grobara i te kako bilo levo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Standardno ih je bilo. Mislim ni više ni manje, ali je naš deo zapada bio daleko jači. I čini mi se jače nego inače. Na istoku je bila svega nekolicina navijača crnih.
Кад би имали мало смисла за организацију односно људи који воде клуб, простор између "великог југа" и запада претворити у трибине и тај сектор заједно са сектором 1 на западу претворити у навијачку зону. На северу направити 2 кавеза за гостујуће од 800-1000 људи макс, типа два кавеза од по 400-500 места. Фирма на велики југ, сланинари запад на сектор 1 или близу тога и ето ти домаћинска атмосфера. Међутим ништа од тога