Prodavnica navijačke opreme
Re: Prodavnica navijačke opreme
Drage volje , ali ne zivim u zemlji vec par godina .......bio bih ti vecno zahvalan ako mi javis da imaju , pa bih onda ja organizovao vec nekoga da mi se kupi i kasnije posalje
unapred zahvalan !

Banujte me molim vas 

Kad ce vise doci nesta novo od rekvizita, pa da se i ja podnovim
Steta sto ne zivim u NS-u ali ako budemo dolazio obavezno kupujem neke stvari omiljenog kluba. U protivnom cu pisati nekome da mi kupi i posalje te proizvode a ja cu mu poslat pare. Ili cemo se nekako vec dogovoriti.

Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Dobio sam informaciju da dres Vose moze da se kupi na Novom naselju u ulici Vladike Cirica(Shop Jome)
Imaju definitivno kačket sa grbom FK Vojvodina u "Murke" sportu na SPENSU, crven je i grb je napred, odlično izgleda, a imaju i ovaj novi dres koji je takođe vrh.ernesto wrote:Drage volje , ali ne zivim u zemlji vec par godina .......bio bih ti vecno zahvalan ako mi javis da imaju , pa bih onda ja organizovao vec nekoga da mi se kupi i kasnije posaljeunapred zahvalan !
Ranije su imali i postaljinu sa grbom FK Vojvodina ali je više ne vidim u izlogu.
Inače "Murke" se sad nalazi naspram ulaza u zatvoreni bazen.
Veliki pozdrav

Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
- Ultra slanina
Ima da se kupi na futoškoj pijaci dres Voše, 1400 dinara je, ima svih veličina. Relativno ok mada je meni generalno šugav taj materijal dresa.Zelja95 wrote:Dobio sam informaciju da dres Vose moze da se kupi na Novom naselju u ulici Vladike Cirica(Shop Jome)
KONACNO!!!
http://www.fkvojvodina.rs/2011/09/web-s ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvojvodina.rs/2011/09/web-s ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Да ли је могуће?
Али опет, не верујем док не видим
Али опет, не верујем док не видим

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Jaooo web shop. Jedva cekam da pocne da radi.

"da posluša glas svojih navijača..."
Kakvi retardi...Inače, ko se iole razume u marketing, zna da je ovo osnova osnove u današnje vreme!!!

Kakvi retardi...Inače, ko se iole razume u marketing, zna da je ovo osnova osnove u današnje vreme!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Da li moze neko sliku kacketa da mi posalje iz murketa , crvene boje sa grbom , i cenu naravno ! unapred zahvalan !
Banujte me molim vas 

Jel ima nesto novo u vezi rekvizita?
andi_fkv wrote:Jel ima nesto novo u vezi rekvizita?
imaš u Firminom šopu pepeljare, šolje i tri vrste šalova, na zvaničnom sajtu grupe pogledaj detalje na forumu, u topiku Šop.
HvalaDaljac wrote:andi_fkv wrote:Jel ima nesto novo u vezi rekvizita?
imaš u Firminom šopu pepeljare, šolje i tri vrste šalova, na zvaničnom sajtu grupe pogledaj detalje na forumu, u topiku Šop.