Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Evo da i moja malenkost da neka zapazanja.Ne bih se slozio sa nijednim pisanjem ovde(sto se tice pojacanja) a ponajmanje sa Cica Glisom.Mislim da niko od ovih igraca koji su predstavljeni nije pojacanje za nas klub i sa njima ni T od titule necemo ostvariti.Prvo: gde su oni do sad igrali,gde i s cim su se dokazali.Pa zar mislite da ce mo sa nekim igracima Bezanije,Sutjeske i ostale boranije napasti titulu.Pa pogledajte gde su im klubovi na tabelama raznih liga.Ili mozda mislite da ce kod nas eksplodirati i razviti svoj talenat dugo skrivan od ociju javnosti i dosad primecen samo nasim ocima.Smesno.Vukelja propo gde god da je bio,Babalja ni Madjari(ej fudbalska klupska velesila)nisu hteli a nama je pojacanje.Ne bi ostale spominjao jer bi se oduzilo ali igrati u Jermeniji,na nekom koledzu,Bezaniji,Sutjesci,ma vrh brate sto kaze onaj ludak na reklami.Ja se drzim mota,,S cim sam ja to zasluzio takvu blagodet da mene zadesi"S cim je nas klub zasluzio da bas ovi igraci dodju kod nas a ne u neki drugi klub.Parama nismo jer su svi za dzabaka,100% posto sam siguran da niko od njih ne navija za nas klub,znaci nije ljubav u pitanju.Da li smo negde culi ili procitali da se neki jaci klub otimao za njih.Pa s cim onda.Jeste da smo postali respektabilan klub sto se tice transfera ali cisto sumnjam(daj boze da se varam) da ce mo na ovima pare zaradjivati.Nijedno zvucno ime nismo doveli,nijednog nosioca igre u svom klubu.Sto je vredelo otislo je za Beograd a mi smo pricali,obecavali,davali bombaste izjave i doveli ove igrace.A Beogradjani cute i rade.Bio sam u soku kad sam cuo za Vjesticu.Ljudi imamo cvrstu ruku u klubu,polako ali sigurno nam se vraca ugled koji smo imali,Daj BRE resimo se nestrucnjaka koji rade u klubu,zaposlimo strucnjake koji ce igracki dici klub na visi nivo od ovoga,predstavljati autoritet u pregovorima i procenama oko igraca.Po mom misljenju problem je u parama jer kod nas u klubu trenutni je moto da moze da radi ko ne trazi dobru platu i moze da igra samo ko dodje za dzabe.Ma nema dzabe ni kod babe.I muziku ako ne platis ode od tebe,ali ovi nasi sto su kod nas nemaju gde da odu.Pozdrav p.s.daj boze da bude nesto od ovih stranaca o kojima se prica,inace opet nervoza na tibinama,forumu a i sire
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

podbara wrote:Navijačka savesti, da li si ti nekad na odmoru!? Nisam želeo da idem u dalju ili bližu prošlost za jedan saljivi post. Opusti se
Pa jel moram svaki put da stavim neki smajli kao odraz opustenog raspolozenja? :D
Prijatelju, ja pucam na Sepuu da je pojacanje, bez obzira na to odakle je dosao. Evo, pred nama je period dokazivanja, nadam se da nisam pogresio u ovoj oceni.
Anonimus

Post by Anonimus »

Djumi wrote:p.s.Mi hocemo titulu ali Cirka i Radivojevic iz Hajduka su presli u OFK Beograd.
U novinama pise da je rec o Ivanu Radivojevicu,ne Jovanu. :?
STOP MAFIJI!!!
mihailov

Post by mihailov »

PRIJATELJ wrote:Evo da i moja malenkost da neka zapazanja.Ne bih se slozio sa nijednim pisanjem ovde(sto se tice pojacanja) a ponajmanje sa Cica Glisom.Mislim da niko od ovih igraca koji su predstavljeni nije pojacanje za nas klub i sa njima ni T od titule necemo ostvariti.Prvo: gde su oni do sad igrali,gde i s cim su se dokazali.Pa zar mislite da ce mo sa nekim igracima Bezanije,Sutjeske i ostale boranije napasti titulu.Pa pogledajte gde su im klubovi na tabelama raznih liga.Ili mozda mislite da ce kod nas eksplodirati i razviti svoj talenat dugo skrivan od ociju javnosti i dosad primecen samo nasim ocima.Smesno.Vukelja propo gde god da je bio,Babalja ni Madjari(ej fudbalska klupska velesila)nisu hteli a nama je pojacanje.Ne bi ostale spominjao jer bi se oduzilo ali igrati u Jermeniji,na nekom koledzu,Bezaniji,Sutjesci,ma vrh brate sto kaze onaj ludak na reklami.Ja se drzim mota,,S cim sam ja to zasluzio takvu blagodet da mene zadesi"S cim je nas klub zasluzio da bas ovi igraci dodju kod nas a ne u neki drugi klub.Parama nismo jer su svi za dzabaka,100% posto sam siguran da niko od njih ne navija za nas klub,znaci nije ljubav u pitanju.Da li smo negde culi ili procitali da se neki jaci klub otimao za njih.Pa s cim onda.Jeste da smo postali respektabilan klub sto se tice transfera ali cisto sumnjam(daj boze da se varam) da ce mo na ovima pare zaradjivati.Nijedno zvucno ime nismo doveli,nijednog nosioca igre u svom klubu.Sto je vredelo otislo je za Beograd a mi smo pricali,obecavali,davali bombaste izjave i doveli ove igrace.A Beogradjani cute i rade.Bio sam u soku kad sam cuo za Vjesticu.Ljudi imamo cvrstu ruku u klubu,polako ali sigurno nam se vraca ugled koji smo imali,Daj BRE resimo se nestrucnjaka koji rade u klubu,zaposlimo strucnjake koji ce igracki dici klub na visi nivo od ovoga,predstavljati autoritet u pregovorima i procenama oko igraca.Po mom misljenju problem je u parama jer kod nas u klubu trenutni je moto da moze da radi ko ne trazi dobru platu i moze da igra samo ko dodje za dzabe.Ma nema dzabe ni kod babe.I muziku ako ne platis ode od tebe,ali ovi nasi sto su kod nas nemaju gde da odu.Pozdrav p.s.daj boze da bude nesto od ovih stranaca o kojima se prica,inace opet nervoza na tibinama,forumu a i sire
Pa ne verujem da ce biti nervoze u ovako regularnoj ligi,mi dobismo 4 miliona od transfera :wink:
Napred Voso!
limanfkv

Post by limanfkv »

-Jel moze neko da postavi koliko je Bezanija osvojila bodova do sada,mora da dobro stoji kad smo pola tima kupili...
-Nece biti gomilanja igraca,i onda ...cap 11 pojacanja ?
-Kad ce igrati deca iz pogana ? Smiljanic, Aleksic , i jos mnogo mnogo njih ... 2 najbolje prodana igraca Vojvodine u zadnjih nekoliko godina su iz OMLADINSKOG POGONA VOJVODINE. Krasic i Kacar.Kad bi vam rekao da je Krasa vrlo cesto bio izmena u svom godistu,mozda mi i ne bi verovali,ostalima jednostavno nije pruzena sansa ! ! Kako ce sad igrati Smiljanic i Vukobratovic ?
-Vidim poceli smo da gomilamo i rodbinske igrace,posle Mandica,stigao i Radovic.
- Vjestica u Partizanu!? E jebem te zivote ako on ne bi pre kod nas dosao...al to treba platiti.
-Amerikanac u Vosi!? Maa
0.0625
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Od svega mi je najfascinantnija ona prica od pre godinu dana kada se predsednik na samoj Skupstini kluba hvalio da je ovo jedini UO kluba koji nije nikoga prodao od igraca, a sada kad se najavljivala titula prodaju se oni od kojih se najvise ocekuje i koji su najvise dali. Daleko od toga da ovim zelim da kazem da ti momci nisu zasluzili da potraze bolje sredine ili da je ucinjen pogresan korak njihovim prodajama, vec me zacudjuje prica o tituli u kojoj se prodaju najbolji igraci.
Sto se tice tih igraca iz Bezanije i iz Crne gore, mislim da je svima jasno zbog cega su oni tu.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Чудна је наша лига? Највећа потражња је била око играча из клубова који се боре за опстанак!
Ипак највеча победа овог прелазног рока а можда и сезоне је што Гојко и Ранко нису завршили у звезди. Подугачај је списак кога смо им све дали у последњих петнаест година. Коначно смо им рекли НЕ и то не тако лошу понуду! Сигурно је да челни људи звезде нису вршили притисак на клуб само преко медија. Зато браво за управу! Реално да су обојица остали ко зна шта би им београђани спремили...?
Сад што се тиче титуле јасно је да смо трећи фаворит! Па зашто не желети, маштати и надати се!?

п.с. Поздрав за све а нарочито мог пријатеља Ред Фирма!
ssnigd

Post by ssnigd »

Djumi wrote:p.s.Mi hocemo titulu ali Cirka i Radivojevic iz Hajduka su presli u OFK Beograd.
U danasnjem zurnalu pise da od transfera Radivojevica u ofk-u nema nista.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Zeleo bih da ovde srusim jednu famu.
Jos od ranije neki pojedinci sa ovoga foruma su istakli neke igrace kao njima omiljene po stilu igranja i jos po necemu i od tada su uspeli nekako da ih proguraju ovde na taj nacin da i ostali po automatizmu misle slicno o njima.A mislim da je to bezrazlozno.
Eto jedan od takvih igraca je na primer Vjestica.Uopste ne znam po cemu je taj momak zaduzio Vojvodinu(zadrzao se svega 6 meseci) i po cemu je on neka ekstra klasa od igraca?Takodje uopste mi nije jasno kako neko moze da tvrdi da je on neki veliki slaninar i vojvodinas?Cime je to on pokazao?Pa on je u Vojvodinu dosao iz Novog Sada,kluba koji bi svoje igrace pre dao i Dinamu iz Tirane,samo ne Vojvodini.Na celu tog kluba je Miodrag Moraca,jedan od najvecih grobara naseg fudbala,clan svih mogucih strucnih saveta i upravnih odbora.Takodje,zna se da su navijaci tog kluba najveci sljam ovoga grada i u stvari pravi navijaci dva beogradska blizanca.Novi Sad godinama snabdeva OFK Beograd sa mladim igracima,ne prolazi ni finansijski lose,a stalno se zale na neke neravnopravne uslove u gradu.A gradska vlast je upravo njima pomogla,a ne Vojvodini,jeste ne puno ali nama nisu ni toliko pomogli.
Na ovom forumu se non stop velicaju neki igraci Novog Sada(sadasnji ili bivsi) eto poput tog Radivojevica,a ja vam kazem da nijedan igrac Novog sada ne navija za Vojvodinu i da ih tamo truju mrznjom prema nasem klubu.
Eto sad svi ovde kolektivno kukaju kako je Vjestica otisao u Partizan,a ja kazem Hvala Bogu da nije dosao kod nas.Taj Vjestica od kako je otisao iz naseg kluba,ne znam da li je spojio bar jednu polusezonu da je konstantno odigrao u kontinuitetu.Apsolutno nije nista pokazao i sada bi to kao bilo neko ogromno pojacanje za nas.Nema smisla uopste.
Jos samo da docekam da neki pocnu da traze i povratak Zilica na gol,jer je on toboze takodje nas veliki navijac i odlican golman.Dokazao se on jos onomad kada je bio jedan od zacetnika strajka,a sta navijaci Vojvodine misle o njemu,pokazali su mu par puta na utakmicama u Smederevu dok je branio za taj klub.Slicno vazi i za Mudrinica i Bratica koji su se plus jos istakli odlascima u ciganski klub.Za Lerinca je situacija bila malo drugacija jer se o njega ipak i klub ogresio,mada on nikada nije bio neki potencijal.Zasto spominjem ove igrace i zasto izlazem neki okvir u koji mogu da se stave jos neki igraci od kojih mnoge nisam ni spomenuo?Zato sto ih pojedinci uzdizu do nebesa bez ikakvog razloga,a u stvari naturaju svojim autoritetom svoje licno misljenje ostalima.A to misljenje je tako pogresno.
Ajde da pustimo vreme da pokaze kako ce se ove novajlije pokazati,ne kazem ja da su svi oni neki potencijal,ali pruzimo im sansu.Ako stvari ne budu isle dobro,znace se ko je za to krivac,a ako budu krenule kako bi mi svi voleli,ajde neka neko uputi i koju rec pohvale.I pogledajte beogradske blizance.Nisu oni doveli nista posebno,uostalom tesko je sa ove nase scene i dovesti nekog valjanog.A mnogi igraci nece da dodju u Vojvodinu,mislite da se svi utrkuju da dodju ovamo i da su samo pare problem?Jednostavno neki nas ne podnose,to je neka nasa sudbina i zato se mi toliko razlikujemo od ostalih,kao sto se i nas grad razlikuje od drugih gradova.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ice.... reci mi samo,ko su po tebi igraci koji su osvojili tvoje srce igrajuci za Vojvodinu!?

Ima li takvih????
Ima li igraca koji je otisao iz Vojvodine,a da nije popljuvan na nekom od foruma?Prosto ne mogu da verujem sta sve citam na ovim forumima!!!!

evo samo jos nekoliko malih pitanja.... po cemu je Vukelja zasluzio da bude vracen,i pored velikog broja napadaca.... da nije odgovor mozda: imao je bolju inostranu karijeru od Vjestice?

Kad si vec i kod Zilica,covek bolje brani nego sva tri nasa golmana koje imamo trenutno i + onaj cetvrti sto je medju konjima :lol:

Sta reci o Mudrinicu,covek je profesor fudbala za isto gore navedenog Lea (o koga se klub toliko ogresio,a nije,jer je oslabio zvezdu,a pojacao nas) i covek koji je profesionalno igrao fudbal u zvezdi,koji nikad nije drzao baklju sa delijama,urlikao sa njima i tako dalje....

Mislim da ti je Bratic svojim golom protiv Werdera doneo najsrecniji momenat u navijackoj karijeri,i opet imas nesto da prigovoris....

Ne shvati ovo nikako licno,jer bih isto odgovorio bilo ko da je napisao ovu poruku iznad,ali.... ubedi ti mene,po cemu ja treba da cenim vise Vukelju,Babalja,Lea.... od Zilica,Vjestice,Bratica i Mudrinica!?
Image
ice

Post by ice »

Znam Vojo,ali ja uopste nisam velicao Lerinca,cak sam ga i stavio u istu grupu sa onim spomenutima,jedino sam mu sa ljudske strane dodao jednu olaksavajucu okolnost.A za Vukelju sam jos ranije napisao da mi se ne svidja sto je dosao i njega bih razdvojio od svih ostalih pojacanja.Dakle,nisu ova dvojica protivteznja onima spomenutim,Babalj uopste nema mesto u toj prici,a ako hoces da spomenem zasluzne igrace Vojvodine nije problem.
Eto Belica,Stojaka,Govedarice,Dundjerskog,Jankovica,Milosevskog,pa i Krasica od novijih.Ima ih vala.
I sto se tice Zilica jos da prihvatim da je imao dobrih momenata na golu i da nije los golman,ali ne mogu da prihvatim da ima ama bas bilo kakve veze sa nekom ljubavlju prema nasem klubu.Mudrinic je bio jedan apsolutni epizodista u nasem klubu i dokazao se u Smederevu i vredan je pomena kao i na primer Sarac donedavno.Bratic je jedna nula od coveka,isticao se i izjavama protiv naseg kluba,a takodje je jedan od strajkaca.
Na kraju krajeva,da se i ja slozim sa vama da mozda i nisu ovo neka pojacanja za nas,ali smeta mi nesto drugo.Smeta mi to sto je na primer za tebe Vojo pojacanje Vjestica ili Mudrinic,a ne na primer jedan Pavlovic koji je em mladji em bolji od njih i u nijednom svom postu ga nisi pomenuo kao nijednog slicnog igraca njemu.Samo spominjes stalno ove iste igrace kaoo da su ti maltene neki rodjaci.U redu to je tvoje misljenje i postujem ga,ali glupavo je da kritikujemo klub zato sto nije doveo Vjesticu,a ne zato sto nije doveo neko zvucnije pojacanje.
Muka mi je vec od tih izlizanih igraca koji su toboze nesto zaduzili nas klub,a nisu i to je svrha mog posta.A jedan Milan Belic se uopste ne spominje a toliko je zaduzio nas klub da mu sliku treba non-stop drzati na zidu.Ili Damir Stojak koji nije mozda toliko zaduzio klub,ali je prikazao zavidno umece.O tome je rec.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ice,pronadji mi post gde ja spominjem Vjesticu u bilo kom kontekstu,sem ovog prethodnog i platim ti pice,pronadji mi post gde sam ja za ovaj prelazni rok pomenuo ime bilo kog igraca o kojima mi pisemo,i dobijes pica dok se ne napijes,i apsolutno nije tacno da se ne spominje ime Milana Belica,i tu debelo gresis.E sad,sto se tice ovoga,zacetnici strajka... veruj mi,to me apsolutno ne zanima,ja samo gledam igracke kvalitete,jer nemam mogucnost da procenjujem ovako na daljinu ko je kakav covek niti me zanima,dokle god daje sve od sebe braneci dres Vose.
I ima tu imena koja su mnogo bitnija nego vodje strajka,ali niko ne sme da ih spominje....

eh da... i za Pavlovica gresis,svi kvalitetni igraci se na ovom forumu spominju mnogo cesce nego sto ti mislis,ali nazalost,ovde svi citaju izmedju redova ;)
Image
ice

Post by ice »

Vojo,nisam ja mislio konkretno na bas tvoje postove,mada si se ti verovatno osetio malo prozvanim zbog pominjanja pojedinih igraca,a verovatno su meni u secanju ostali i neki tvoji raniji postovi posto si ti jedan od najuglednijih clanova foruma i tvoje poruke mi normalno dublje ostaju urezane u secanja.
Ono sto je sustina mog misljenja jeste i to,na stranu i svi ti igraci jer polemisanje o njima bi moglo da traje u nedogled,da mislim da bespotrebno trosimo vreme i energiju na neke i ne toliko bitne stvari i da mnogo zaobilazimo neke sustinske stvari kao kisa Kragujevac.
Pitanje je jesmo li zadovoljni prelaznim rokom?Ne ili Da,kratak odgovor.Ako je ne,onda dajte da se slozimo i posaljemo upravi jasan odgovor.Hocemo Pavlovica(ne mora biti bas nuzno on,ali igrac te tezine),pa nek kosta koliko god,valjda smo i nesto zaradili!A ne interesuje nas sta rade beogradski blizanci,mi imamo svoj put.A verujem da ljudi iz uprave itekako citaju ovaj forum,otuda i toliko moje zalaganje za ove stvari.Bezveze je da mi sada ispadnemo neozbiljni i neodlucni.
Ako nece da dovedu Pavlovica(opet kazem nije on toliko u pitanju,eto moze i Mikic iz Banata) ili nekog slicne vrednosti,onda neka preuzmu potpunu odgovornost za rezultete i da posle ne bude izgovora.
U svakom slucaju,mislim da ima vremena do leta da se pojedinci dobro zamisle i da porade na dovodjenju eto pomenutih Pavlovica i Mikica,eventualno Usenija iz Lucana.E to su prava pojacanja.
Inace ja licno nikako ne mogu da zaboravim te strajkace i nekako vecina njih je dosta nazadovala u karijeri a i oni koji nisu nazadovali nisu napredovali koliko su mozda mogli.Sami su sebi nastetili.

P.S.-izgleda Vojo da sam ipak ja tebi duzan pice. :wink:
Brane

Post by Brane »

Ja milim da je prelazni rok manje-vise dobro odradjen. Uvek moze bolje, ai kako sam se nadao, super je. Evo sta je za a sta protiv:
Najvaznija stvar koja je obelezila ovaj prelazni rok i danam se da ce odrediti i sve sledece je probijanje medijske blokade i uspesno plasiranje nasih igraca u inostranstvo. Klub koji ima nacina da igrace proda na zapad automatki postaje mnogo atraktivniji za igrace da u njemu igraju. Milim da cemo rezultate ovoga tek videti na leto.
Druga bitna stvar je da ni jedan igrac nije prodat blizancima. Mislim da su ovim oni utvari i najvise osteceni. Nekako su navikli da pokupe odavde sve sto valja. partizani sa Pekaricem ili cigani sa Gojkom bi bili sasvim drugi tim.
Treca stvar, nije izvrsena rasprodaja, nego kontrolisana prodaja gde su i igraci i klub zadvoljni.
Polednja dobra stvar je dovodjenje nekoliko prilicno dobrih igraca koji ce verovatno odmah biti starteri. Sepuja, Makedonac, ovaj iz Kule
Ono sto je bila greska je po meni vracanje Babalja i Vukelje. Oni ne ce biti pojacanja sadasnjem timu te stoga ne vidim razlog dovodjenja. Ostala pojacanja takodje vidim samo kao dobijanje na kvantitetu ali bez kvaliteta.
Jos jedna greska je neimanje "bombe" prelaznog roka! Verovatno vise sa marketinske strane bi bilo mnogo jako da smo doveli neko zvucno ime.
Eksperimentisanje sa amerom i australijancem vidim kao zanimljivu ideju, verovatno i vrlo jeftinu.
Turija

Post by Turija »

Ice,
prijatelju stari, zamolio bih Te da na konkretnu ,,prozivku,, u vezi Vještice odgovorim kasnije, pošto sam ga, između ostalih, i ja pominjao kao pojačanje u vreme kada je već Pekarin transfer u Šinjik kotirao kao najsigurniji naš transfer. Međutim, da kako kažeš ne sugerišemo - o tome malo kasnije.Ostalo bih mogao i odmah, ali možda je bolje da i to ostavimo za koji dan, kad svi zainteresovani iznesu svoje mišljenje (ne iz razloga da bih ga ja tada promenio).
S Tobom se potpuno slažem za sve ono što si rekao o igračima i klubu sa Detelinare i njihovom odnosu prema Voši.Ja se čak ne sećam da je iko ovde to sporio.
Jednu ,,famu" možemo odmah da rešimo, a to je zašto imam toliko postova, na tu temu prelaznog roka?
Prelazni rok je na neki način ,,mrtva sezona" malo se piše i forum dolazi u krizu da i on postane takav, a kad ljudi izgube naviku, sve ređe će pisati i posećivati ga. Nekad je trebalo i malo provokativnijh postova, da potaknu na diskusiju.Jer, mnogo manje nego obično su pisali i Ogi, i Dejan, i Voja, i Stara Garda, Cause, 021, Brane, Anonimus, Mihailov..., privremeno (nadam se ) apstinira Max, pa ostadosmo samo Red Firm, Radoje i ja da uđemo u žešće rasprave.
Na sreću, vratio se Podbara, na neki način i Ti, ima i novih aktivnih članova kao npr. Cica Glisa, ponovo Đjumi, a tu je i stari naš Prijatelj, što je sve jako dobro za Forum. Ja ću od sada manje pisati (veruj mi da potrošeno vreme na forumu me košta, ali kao i svaka ljubav: ne mari za cenu).
O Vještici, Radivojeviću i prelaznom roku u sledećem postu, a štrajk ne bih komentarisao.Za to treba znati prave podatke,Ne bih želeo nagađati.Izneto mišljenje bilo bi bez pokrića, zasnovano samo na instiktu: kome više verujem.
Pozdrav :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply