Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Jambo

Post by Jambo »

mihailov wrote:Danas od 15 casova igramo protiv Kosica...igrace 2 tima po poluvreme,svi ce dobiti sansu :wink:
Jelli to po nasem vremenu?
Butorovicu-THE END !!!
igoork

Post by igoork »

Ne znam koliko je ko igrao i trenirao fudbal od vas ali evo ja sam trenirao pola zivota(od drugog osnovne pa do 3 srednje,a sada imam 20 godina) ako tako mogu da kazem pa da iznesem svoje utiske. :D
Rad na treninzima je u to vreme je bio ne ravan nuli nego - 5!
Treninzi su utorak,cetvrtak,petak i utakmica za vikend.
Situacija je sledeca: Utorak trcis kao konj u krug i tako ceo trening,eventualno odigras jednu sevu ali to prosto nema veze kako izgleda. Trener stoji pored i sada umesto da on navodi igrace objasnjava da treba da misli pre nego sto mu dodje lopta kome da odigra itd ne on gleda na sat samo da se zavrsi to koliko traje pre trcanja bez obzira sto to nema efekta nikakvog.Ta seva bi trebala da je jedna od najvaznijih elemenata modernog fudbala! To je to sto Xavi i Iniesta drze loptu u nogama i u svakom momentu znaju kome da je predaju pre nego sto je i prime... Utorak se rade akcije sa zavrsnicom u gol. Neka nas je 21 na treningu,u akcije se krece po trojkama.Od 7 trojki 3 zavrse akciju golom.
Mislim da to dovoljno govori,pazite protivnika nema samo ukrstanje i centarsut i golman na golu. Trener se prodere sa vremena na vreme daj gol i to je to. Uopste mu nije palo na pamet da stavi u trojku igrace koji imaju potencijala. A ne da u trojci budu recimo talentovan spic igrac i neko ko ce da centrira a ne moze loptu da podigne,primera radi.
E tako ukratko niko ne napreduje i svi stagniraju...
Da ne pricam sada vecina vas ovo verovatno zna,poenta je da su treninzi uzalud radjeni i monotoni! I pogotovo u tom periodu puberteta kada krenu izlazsci i sta ti ja znam,trener umesto da prica sa igracima skrece im paznju,da ih zainteresuje itd. on samo gleda sa strane da odradi tih sat, sat ipo i gleda da uzme clanarinu i to je to.Petak fudbal uglavnom.
Da ne spominjem uslove za rad,da se trenira po rovovima maltane,da loptu ne mozes da vodis ko covek.Da su lopte katastrofalne i da kada igras utakmicu i imas pravu loptu na nozi prosto osecas da je bolja,laksa ma kao da ti sam igras bolje. :D
Eto ukratko kako i zasto nam mladi talenti propadaju. :?
Djumi

Post by Djumi »

1:1 Bilbija !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
fruskogorac

Nadovezivanje ...

Post by fruskogorac »

Eeeee gospon Djumi ... :) :wink: :wink:
Nije za NAS FORUM ali cisto eto nek se zna da oni tamo posle prvih 45. minuta gube 0:1 od FC Mattersburga.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

I to direktno iz kornera. Igrali smo odlicno i propustili niz sansi. Posebno se istakao Nemanja Bilbija i u drugom delu Aleksandar Katai.
Gol za Slovake je postigao Djokovic.
šumar

Post by šumar »

Koliko je to odlično kada igraš nerešeno sa ubedljivo zadnjim u Slovačkoj ligi.
Minja
Administrator

Post by Minja »

I mi i oni postigli pogodak iz kornera 8)
Minja
Administrator

Post by Minja »

Sastavi:

Prvi deo: Brkic, Vulicevic, Plec, Djurisic, Nestorovic Medojevic, Mitosevic, Novakovic, Adams, Bilbija, Mrdja --- formacija 4-3-3

Drugi deo: Kesic, Smiljanic, Karan, Lovric, Faber, Tumbasevic, Adjuru, Tadic, Katei, Djurovski, Mudrinski (od 46. do 66. min) i Susnjar (od 67. do 90. min)
vladans

Post by vladans »

šumar wrote:Koliko je to odlično kada igraš nerešeno sa ubedljivo zadnjim u Slovačkoj ligi.
Verovatno se neko telefonom cuo sa Rabrenom pa je dobio ekskluzivne informacije o nasoj odlicnoj igri,ne iskoriscenim sansama i nesrecno primljenom golu...mi smo ionako uvek sampioni nad sampionima kada su pripreme u pitanju,narocito kad su telefonski izvestaji u pitanju..

1 MSK Zilina 19 18 41
2 Slo. Bratislava 19 16 40
3 Banska Bystrica 19 15 39
4 Nitra 19 4 28
5 FK Senica 19 -7 26
6 Trnava 19 4 25
7 Tatran Presov 19 -1 24
8 MFK Ruzomberok 19 -5 23
9 Petrzalka 19 -1 22
10 Dunajska Streda 19 -3 22
11 Dubnica 19 -13 17
12 MFK Kosice 19 -27 9
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ja isto imam info, ne od Rabrena 8), da smo u drugom delu igrali mnogo bolje od rivala :wink:
Buca

Post by Buca »

Najbolje da se razocaramo na prvoj ozbiljnijoj pripremnoj utakmici,posle svega par treninga sa loptom i sa 6 novajlija nego protiv Kule :wink:
A sastav iz prvog poluvremena sa zamenom Djurisica,Mojsovim bih voleo da gledam na prolece :!:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Buca wrote: A sastav iz prvog poluvremena sa zamenom Djurisica,Mojsovim bih voleo da gledam na prolece :!:
Slazem se u potpunosti!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Post by Turija »

Hoće li biti izveštaja (golova i tih šaMsi) na sosu?
Kakvi smo ove zime sa gsn Petrovićem?Jel divanimo, il ne divanimo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Turija wrote:Hoće li biti izveštaja (golova i tih šaMsi) na sosu?
Kakvi smo ove zime sa gsn Petrovićem?Jel divanimo, il ne divanimo?
Gosn Turija - koliko je meni poznato, SOS je u Antaliji. Od novinara, još Gavrilović i Sava Savić.

Valjda neće samo "posmatrati" (mislim na SOS) ostale "naše" klubove (ima ih u Antaliji), već će po nešto i o FKV metnuti u program.
ice

Post by ice »

Sastavi su malo izmešani,to jest u drugom delu utakmice je igrao naš budući startni vezni red.
Grupisanje Mede,Vuka i Novakovića sa jedne strane jasno znači da će oni tako grupisani biti i ubuduće na klupi.Takođe,mislim da sam ipak ja bliži istini od Turije i da će prva rezerva biti Meda,a ne Ađuru.
Evo,ja sam čak spreman i na opkladu sa bilo kim ovde da će naša prva postava biti tačno onakva kako sam ja predvideo,sve sa budućim mogućim stavljanjem Mede na beka(u zavisnosti od Nestorovića).
A kristalno je jasno da ćemo igrati sa 3 napadača i da nema šanse da Bilbija bude rezerva(tek za Adamsa nema šanse,a za Mrđu znamo),doduše on je momak odličan i za njega i nije klupa,ali bi vrlom kapitenu odlično legla bar malo.

E da je pameti,igrali bi u formaciji 4-4-2,s tim i da promenimo večitog vođu manevra.Eto ne čeka samo Vuk kao zapeta puška,već i Katai.
Na kraju tek sada obratih pažnju,mi smo u prvom delu igrali sa 3 napadača,a u drugom sa samo jednim,malo se to ne uklapa,ali me ne čudi.Bar da su Mudrinski i Šušnjar igrali zajedno.
Last edited by ice on Tue Feb 02, 2010 11:18 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply