Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

budababa wrote:
Rabba wrote:Ipak, jedno znam. Neće biti za ljude sa slabim srcem i želucem.
Takvi i ne navijaju za stari klub. Konjski živci se podrazumevaju, a ko ih nema, "zaradi" ih za polusezonu, plafon.
Uz odredjenu dozu optimizma, napomenuo bih, jer smo teski mazohisti.. :mrgreen:
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Prijala bi sad neka vest a la "Song i Olembe", da nam malo podigne raspoloženje...
borrissey

Post by borrissey »

http://www.sportal.rs/news.php?news=115808" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je lukav ovaj dingospo nikolić. Što ne uzme Lekovića, Fatića i Kaluđerovića?
milancl

Post by milancl »

Slažem se sa Radoyem sa svim u vezi ljubljenja grba, to je odavno postao jeftin trik da te navijači zavole. I Bagdad je u pravu, i Vule i Trajko su se odnosom na terenu odužili i klubu i nama navijačima. Realno su ostavljali srce na terenu, borili se kao da im je život u pitanju, kako bi uostalom svaki igrač trebao da gine za svoj klub. E sad, to što pričaju pojedini kako oni mogu igrati samo u JSL i kako su nikakvi igrači, to je već stvar za raspravu, ali evidentno je da su za naše pojmove, za ovu našu lakrdiju od lige dva najbolja igrača na svojim pozicijama.
Lično mislim da bi Trajko otišao još letos negde da je imao neke konkretne ponude. Čini mi se samo da su mu prijatelji novinari dizali cenu pojedinim člancima, kao što to uostalom čine i sada. Moguće je i da se načulo da baš nije baždaren, pa neće ljudi da rizikuju :lol:
Žalosno je što bi obojica uzeli dobre pare za naše uslove da idu u inostranstvo iz nekog od govnarskih klubova. Ako im je to cilj neka tako i urade. Neka idu tamo, daleko im lepa kuća. Trenutno se uopšte ne cimam oko toga. Nije mi svejedno... Ali... Imam visoko mišljenje o obojici i zahvalan sam im za sve što su učinili za naš klub. A ako odu tamo, automatski za mene ne postoje i postaju dva najomraženija fudbalera na ovim prostorima i jedva čekam da ih vidim u dresu nekog bg kluba pa da se malo počastimo. Onda stvarno nemaju obraza ni srama.
Što se tiče Nikolića, hvala mu za Evropu, odavno se nismo tako radovali i moćno delovali. Nebitno je da li smo iskoristili neuigranost Burse ili ne, ni kod nas nisu bile sve kockice složene, i svaka mu čast. Ali da je ispao go**o ispao je, i to ono veliko. Samo šteta što će ga oterati već na leto, što nećemo imati priliku da ga gledamo na klupi ispred severozapada.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
laki

Post by laki »

Nije nikolic zasluzan za rezultate u Evropi vec Abubakar. Da nije imao njega mi ni Honved ne bismo tako lako prosli a kamoli Bursu. Sve je bilo jasno protiv "mocnog" Serifa bez Abubakara u ekipi! Nikolic nista bolji trener nije od Vignjevica i nekih njegovih prethodnika. On je dobio prakticno ekipu koja je igrala 4 godine zajedno sa manjim promenama, plus je imao mogucnost da dovede "pojacanja" po svom izboru. To ni jedan prethodni trener nije imao prava da uradi a on jeste , plus ekipa koja dugo godina radi u minimalno izmenjenom sastavu... I koje je rezultate ostvario nikolic?! Da nisu nesto bolji od onih koje su ostvarivali njegovi prethodnici?! nIKOLICU, SMESAN SI TRENER ISTO ONOLIKO KOLIKO SI JADAN I LICEMERAN U ISTO VREME!
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da nema vise sta da se bavimo Vulicevicem i Nikolicem u ovoj temi, s obzirom da oni nisu vise clanovi ovog kluba.

Ako nam Pavlovic bude sastavljao tim, bojim se da ne bude to razigravanje njegovih igraca bez kluba. Ako izuzmemo Laneta koji nije lud da se vraca, to su Nikola Drincic i Kirovski.

Drincic 100% dolazi, budemo li prodali Radoju/Vranjesa/Poletanovica, pazite sta vam kazem, a ne bi me cudilo ni dovodjenje Marka Mirica, posto je to njegov igrac, a zatrazio je raskid ugovora sa cergom pre dve nedelje...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Napravili vi igrace od ovih nasih sirotana.

Abu u konkurenciji za najveci promasaj prelaznog roka u Belgiji, Vuleta niko nije hteo sa slobodnim papirima, Trax se kao kur** nudi blizancima i niko ga nece kao reprezentativca, za Skuntelara niko nije cuo do pre ove polusezone u Srbiji, Simeon ima zanimljiv datum u krstenici, Lekovic nije mogao da se sastavi, Enver u ovim godinam igra u Srbiji itd.

Buducnost su igraci su Kosovic, Nastic, Mijat, Sergej, Georgije, Spremo, Comi Ivanic, Poletanovic, Radoja i oni mogu preko, ali NE prodavti infesticionim fondovima!!!

Napraviti doselekciju ako neko ode ; Becelic, Gobeljic, Adam i Zoran Marusic, Apija, Krunic, Lakic-Pesic i sa manje para perspektivniji, motivisaniji i jaci tim!
laki

Post by laki »

Toto, hoces da kazes da Abu nije razbucao Bursu po svim savovima? Honved takodje? Ne govorim kako sad igra u Belgiji vec o onome kad je bio kod nas. To sto si ti napisao nema veze sa onim kako su Abu i Vule igrali Evropu.
Image
Liman 1

Post by Liman 1 »

Od kada je Meda otisao, svi igraci u nasim redovima se mogu uporediti sa obicnim kurvama. Prosla su vremena kada se fudbal igrao iz ljubavi prema grbu i navijacima. Previse smo mi naivni i vec u sledecoj polusezoni cemo skandirati necije ime u zanosu a posle ce nam se taj branovic hvatati za jaja u dresu sa petokrakom na grudima. Mi smo tu zbog Vojvodine, zbog njenog grba a oni dodju i odu, daleko im lepa kuca!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
srkins

Post by srkins »

ako je verovati novostima Lekovic zatrazio raskid ugovora na stetu kluba . Hoce u partizan kod jedinog trenera kod kojeg ce igrati...A onaj moralni pigmej od naseg bivseg trenera izgleda nagovara igrace koje zeli da raskinu ugovor sa nama pa da dodju u patlidzan besplatbo
budababa

Post by budababa »

POSTOJI mogućnost da se posle mnogo vremena u Humsku vrati dete Partizana Nikola Leković. Prošao je čitavu omladinsku školu crno-belih, ali se povredio, a zatim krenuo drugim putem. Igrao je za Bežaniju, Rad i poslednjih šest meseci za Vojvodinu. Međutim, pre nekoliko dana levi bek je podneo Arbitražnoj komisiji zahtev za raskid ugovora jer nije mesecima dobijao platu.

Kada se zna da je Nikolić insistirao na tome da Leković dođe u Vojvodinu, a postoji mogućnost da Volkov ode u Tursku, onda šanse odličnog levonogog defanzivca da se vrati u „svoju kuću“ nisu male.
Od :shit: :shit: :shit: tražiti samo da se plati iznos = (kila svinjetine)*(Lekovićeva masa) i dati ga odmah. I gratis balvan, ako se ovaj slučajno povredi.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

Toto Riina wrote:Napravili vi igrace od ovih nasih sirotana.

Abu u konkurenciji za najveci promasaj prelaznog roka u Belgiji, Vuleta niko nije hteo sa slobodnim papirima, Trax se kao kur** nudi blizancima i niko ga nece kao reprezentativca, za Skuntelara niko nije cuo do pre ove polusezone u Srbiji, Simeon ima zanimljiv datum u krstenici, Lekovic nije mogao da se sastavi, Enver u ovim godinam igra u Srbiji itd.

Buducnost su igraci su Kosovic, Nastic, Mijat, Sergej, Georgije, Spremo, Comi Ivanic, Poletanovic, Radoja i oni mogu preko, ali NE prodavti infesticionim fondovima!!!

Napraviti doselekciju ako neko ode ; Becelic, Gobeljic, Adam i Zoran Marusic, Apija, Krunic, Lakic-Pesic i sa manje para perspektivniji, motivisaniji i jaci tim!
Složio bih se sa gore navedenim.
Sve te pomenute Vošine vedete su imale jedinstvenu priviligeju u Vojvodini da se igra Voše godinama bazirala prema njihovim jačim stranama i to u jednoj slaboj (i dogovornoj) ligi, kakva je JSL sezonama unazad.Međutim, čim oni izađu iz takvih okvira postaju igrači kakvih je ,,na kilo" na svetskoj fudbalskoj pijaci.
U klubovima koji imaju sistem, oni ne mogu da funkcionišu, jer im fali mnogo tehničko-taktičkog znanja, počev od osnovnih fudbalskih elemenata, pa do timske igre.To što je npr Abu brz i skočan ne znači mnogo u ozbiljnijem fudbalskom svetu, jer će ga lako zatvoriti svaka organizavanija odbrana (lako je predvidljiv, slabo prima loptu, slabo dodaje, slabo realizuje šansu, treba mu ogroman slobodan prostor i slično, a sa takvim osobinama može da bude zvezda samo u ligama treće i četvrte evropske klase - i to ako mu se posreći koncepcija igre, drugim rečima ,,bunarenje" u napadu).A za ostale navedene igrače, tek da ne pričamo.
Npr Vuletu je trebalo 4 godine da nauči iole upotrebljivo da centrira i kada je to naučio, onda je zaboravio da je on bek, a ne krilo, pa je duvala promaja na našem desnom beku.Tako je i Škuleteć kao neki c-for, Alivodić krilo i Trajković dobar stoper.Za borbenost svima njima dobra ocena, za fudbalsko znanje samo prolazna i to jedino u našim uslovima (s moje strane razumevanja fudbalske igre).
Zaključak:
okrenuti se mladim igračima (ustvari, Klub i nema drugi izbor) i nadati se da su bar talentovaniji od svojih starijih kolega, dosadašnjih prvotimaca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Brane

Post by Brane »

Dugo nisam napisao nesto, uglavnom jel sam nekako uvek bio u manjini. Nije mi se dalo da rasipam energiju braneci Batu, pa onda braneci Kezmana. Sve kontam valjda ovi sto ih napadaju znaju sta rade. Sve u stilu imamo-vazne-informacije-ali-ne-mozemo-da-ti-kazemo. Samo da ih se resimo, ima da cveta cvece.

Elem, ja sam postao nezainteresovan, ovi su ispali, vec kako su ispali...

A ja bih samo rezimirao da ako zelis da budes uspesan u banditskoj drzavi, moras i ti biti bandit. Drzava u kojoj klub duguje milione evra i ne placa trenutne igrace moze da kupuje nove!? Pa pametnom je samo to dosta. Sudije, medije, reprezentaciju itd, da ostavimo po strani. Ako zelimo da budemo uspesni pored njih, treba da nadjemo veceg bandita nego sto oni imaju. A ako necemo, man'te price i pustite nasu decu da igraju. "Spasa nam nema, propasti ne mozemo"

Jos samo da dodam, ne zameram igracima koji odlaze i Nikolicu nista. Trajko je sve sazeo u recenici da on od fudbala zivi i nista drugo ne zna da radi, a mi lebac zaradjujemo na druge nacine.
fare

Post by fare »

Onaj smrda NIKOLIC oce da odvede pola Vose u partizan a cujem da pikuju i na ABU -A http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false; . Znaci jedna ljiga je potpisala a sada da vidimo za ostale oce li i oni ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Кад добију 4 милиона од Леверкузена за Јојића :mrgreen: имаће ваљда да нам плате за ове наше ведете
Post Reply