Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Gradjanski
Kada se na jednu stranu stave 370.000 evra za izdatke u prelaznom roku, a na drugu zarada od transfera Gojka Kačara (3,2 miliona evra), Ranka Despotovića (1,15), Nina Pekarića (400.000) i Damira Kahrimana (150.000 dolara), pa se još odbiju dažbine, u kasi Vojvodine ostaće tri i po miliona evra, što je saldo kakav se ne pamti. Čulo se to posle sinoćne sednice UO Novosađana, čiji je v. d. predsednik Mirko Dubroja odmah dodao kako će od tih para najpre biti sanirana dugovanja.

– Time ćemo se baviti naredne sedmice. Naime, klub ima pojedinih dugova iz ranijih perioda, među kojima je i onaj Miroslavu Vislavskom. Svakako, pokušaćemo da se nagodimo o svakom dugu, naravno u želji da ih umanjimo – čulo se od Dubroje.

Po rečima v. d. predsednika, klub redovno funkcioniše, o čemu svedoči i to da po planu teku radovi na upravnoj zgradi u FC "Vujadin Boškov", koja će biti otvorena u maju.

Sinoć je saopšteno da Amerikanac Mark Rasel nije zadovoljio na probi, a da je golman Aleksandar Kesdić pozajmljen do leta Paliću, da je stigao Dejan Karan, samo da će zasad biti u Mladosti iz Podgorice, da Vojo Ubiparip ide do kraja sezone u Zlatibor vodu, gde će i Borko Pavlović, s kojim je raskinut ugovor s Borkom Pavlovićem.

Prvi ugovor potpisao je omladinac Goran Smiljanić, a Vojvodini je pristupio i Slobodan Spasovski, član omladinske reprezentacije, dosadašnji član Loznice.
Friend

Post by Friend »

Kako mi sada nekom nesto dugujemo?Ko nas ponovo pravi budalama?Da nece gospodin vjeliki zvjezdas da nam vraca dugove sa nasim novcima? :shock:
Djumi

Post by Djumi »

podbara wrote: raskinut ugovor s Borkom Pavlovićem.

a Vojvodini je pristupio i Slobodan Spasovski, član omladinske reprezentacije, dosadašnji član Loznice.
E ovo stvarno ne mogu da verujem :evil:

Ovakavu glupost odavno nisam procitao.Gospodo DIREKTORI stvaranje igraca je povratani proces u tom smislu što se svaki igrac podvr-gava istim procedurama analizama i korekcijama. Postupak se ponavlja sve do onog momenta, dok nije prošao vremenski period na koji su se odnosili programski zadaci. Proveravanje planskih pretpostavki i korišćenje modela za izgradnju igraca Vasa akcija utiče na povecanje slučajnosti i stihijnosti u upravljanju karijerom fudbalera.
Vase mere se ne zasnivaju na ciljevima, planovima i strategiji i direktno uticu na, efikasnost, napredak i buducnost kluba. Međutim, Vama je teško odvojeno posmatrati dolaske i odlaske igraca, jer usko povezujete i zavisite od drugih oblasti . Efikasna kontrola selekcije prvenstveno zavisi od dobrog planiranja i jasno određene organizacione strukture. Ciljevi i planovi služe kao merila kojom kontrola meri i procenjuje efikasnost rada. Međutim, Vase selekcije meni ukazuju i na potrebu da se fudbalski ciljevi, planovi, strategije i programi menjaju onako kako Vi NEZNALICE JEDNE zamisljate.
Borko Pavlovic je 1987 godiste i upropastili ste mu karijeru i odredili ste mu sudbinu Vasim donosenjem odluke da ode iz kluba.A onda ce te pricati kako i nije bio talentovan nego se tu slucajno nasao.
I mali Spasevski je veoma talentovan igrac i plus je 1990 godiste,tipican je levak i Vi i neznate zasto ste ga doveli.Culi ste od nekoga da je talentovan pa hajde da pokusate to i da se ne zamerate Stojadinovicu.Jeste talentovan ali nije omladinski reprezentativac.
Jos da rasprodate ovo malo tima sto je ostalo pa ponovo da navalimo na Govedaricine svinje.
A i ovoj nasoj legendi bi bilo bolje da skine naocare dok je na terenu a ne da mu vozovi prolaze.
P.S. Izvinjavam se svima na tonu ali uspeli su da me iznerviraju.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Djumi wrote: P.S. Izvinjavam se svima na tonu ali uspeli su da me iznerviraju.
Nema zasto da se izvinjavas, Treneru, mi bar razumemo...
ice

Post by ice »

Stvarno mi je zao zbog Pavlovica,momak je itekako posedovao kvalitet,videli smo svi mi to.Sto se tice Ubiparipa,mislim da on i nije bas takav potencijal,ali dobro bi ga bilo drzati tu negde.Kad su vec potpisali ugovor sa Simljanicem,neka onda i igra,a opasno je to sto se Mitosevic i Medojevic cak vise i ne pominju.A sta je sa supertalentovanim mladim golmanom Risticem?Kada ce on dobiti sansu,momak reaguje poput hobotnice?
Nazalost sva ova desavanja su u senci klupske krize oko vec poznatih stvari i neke stvari ce biti jasnije tek kada se to razresi.
Kako stvari stoje,mislim da su pojedinci zapeli da nas izbace u trecu ligu(u beton ligu vec nece).
Zeleo bih da pitam Djumija da li bi eventualno bio voljan da trenira nas klub,ako bi ne daj Boze on bio izbacen u nizi rang za sta se dusmani zalazu?

Inace u jucerasnjem Sportskom zurnalu u istom tekstu se insistira da nas izbace iz lige i to im jos nije dovoljno vec hoce i sve igrace da nam otmu,kao moraju biti slobodni,dok se na drugoj strani osudjuje kazna da se derbi blizanaca igra bez publike.Pa ko koga tu z.......?Na nama nasli da isteruju pravdu,a na Zvezdinom stadionu se puca i pokusavaju ubistva i dobise kaznu koju ni vaspitacice u vrticima ne odredjuju i jos im i to smeta.A tek kukanje za Dzajicem,i napadom na Zvezdu.Pa ljudi zbog toga se obratite bas toj Zvezdi jer je njihov gazda smestio Dzajica tu gde jeste.
Eh sta napravi taj komunizam.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Djumi

Post by Djumi »

ice wrote:Zeleo bih da pitam Djumija da li bi eventualno bio voljan da trenira nas klub,ako bi ne daj Boze on bio izbacen u nizi rang za sta se dusmani zalazu?
ice Vosa nece biti izbacena iz lige sigurno.
mihailov

Post by mihailov »

Djumi wrote:
ice wrote:Zeleo bih da pitam Djumija da li bi eventualno bio voljan da trenira nas klub,ako bi ne daj Boze on bio izbacen u nizi rang za sta se dusmani zalazu?
:?: :?: :?:
Napred Voso!
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

ljudi,jel moze neko da kaze kakav je novi dizajn dresova,vrede li cemu i po mogucnosti slicica da se zakaci 8)
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Djumi

Post by Djumi »

mihailov wrote:
Djumi wrote:
:!: :!: :!: :D
mihailov

Post by mihailov »

Djumi wrote:
mihailov wrote:
Djumi wrote: ice Vosa nece biti izbacena iz lige sigurno.
:!: :!: :!: :D
Ne sumnjam u tvoje misljenje i podrzavam ga :D
Napred Voso!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Nastić u CSKA

Nenad Nastić doskorašnji igrač Vojvodine potpisao je dvoipogodišnji Ugovor sa ekipom CSKA iz Sofije. Kako je izjavio, veoma je zadovoljan postignutim uslovima a višestruki prvak Bugarske u Nastiću je dobio značajno pojačanje.

Nama nije trebao! :roll:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

podbara wrote:Nastić u CSKA

Nenad Nastić doskorašnji igrač Vojvodine potpisao je dvoipogodišnji Ugovor sa ekipom CSKA iz Sofije. Kako je izjavio, veoma je zadovoljan postignutim uslovima a višestruki prvak Bugarske u Nastiću je dobio značajno pojačanje.

Nama nije trebao! :roll:
Zna se vrlo dobro koji ''dvojac bez kormilara'' je zasluzan za ovo,kao i za Davidova.Dokle god oni vode glavnu rec,necemo bas mnogo para zaraditi od PRODAJE dobrih igraca,a mnogo njih ce igrati preko veze.Cak su i vratili svog ljubimca sa Kipra...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

eeeeeee....a zamisli (ovaj) tim sa davidom i nasticem...
potpisujem da bismo uzeli titulu k'o od sale... :roll:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Владика
Administrator

Post by Владика »

Strasno i zalasno. Lako smo se odrekli dva igraca koji bi u ovoj postavi bili nezamenljivi. Vazno je da je stigao gospodin Vukselja.
Sto se tice njega kada je otisao u partizan kleo se u majku da navija za njih od malena(znam pricu iz prve ruke). Ja znam da on ima veoma tezak posao ali ovo sve ne bi pisao na da mi se nekolio puta nije kleo da navija za Vojvodinu. Gnjida od coveka (uz to i povredjena gnjida) ima mesta u timu dok Nastic koji nas je fakticki ostavio u ligi je morao ovako da ode. Bravo za magistra i brkatog gospodina!
Dejan

Post by Dejan »

A gde su Brazilac i Nigerijac iz Herte?
Sta je sa Koracem, da li se oparavio od povrede?Nigde se ne spominje...
Post Reply