Dvostruka trka Rijeke i Partizana - Za El Monira i Trajkovića!?
Ovosezonski predstavnik Hrvatske u Ligi Evrope mogao bi značajno da piokvari planove Partizanu u aktuelnom prelaznom roku.
Kao što je poznato, čelnici Rijeke od završetka jesenjeg dela sezone pokušavaju da u svoje redove dovedu libijskog internacionalca Mohameda El Monira, fudbalera Jagodine, a od početka je u toj trci i Partizan.
Sportski direktor crno-belih Albert Nađ je u subotu još jednom potvrdio da je Libijac i dalje interesantan Partizanu, a u isto vreme hrvatski mediji prenose da je El Monir na pragu prelaska u Rijeku.
Međutim, prema poslednjim informacijama, izgleda da bi ova trka između Partizana i Rijeke mogla da se vodi na još jednom polju.
Naime, iskusni defanzivac Vojvodine Branislav Trajković nije dobio očekivani angažman u turskoj Antaliji, koja je za njegove usluge nudila 210.000 evra, pa uz još ranije poznato interesovanje Partizana, sada ga i Riječani žele u svojim redovima.
Kontakt sa Vojvodinom je već uspostavljen, pa će biti zanimljivo videti konačan ishod ove zimske borbe na tržištu između šampiona Srbije i jednog od najboljih klubova Hrvatske.
Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Re: Transferi
Io odio Belgrado
До пре месец дана се писало и причало како је партизан исто у чабру као и цигани,и како им дуг износи између 15-25 милиона евра.У вестима од пре пет дана они су одједном у плусу од 5 милиона
.Одакле сад одједном њима паре за Трајковића,Ел Монира,Шкулетића...а у емисији на СОС-у луди Жељко Пантић прича како фудбалери партизана иду обучени као клошари
и пљује Ђурића како им месецима не даје плату.О чему се овде ради,јел то неко нормалан разуме?

Marjan Šišić, iz agencije Wortmann Sportmarketing ponudio Davida Somma, a Klubu poslao ponudu za Stojana Vranješa.
Somma je igrao u Lids Junajtedu, a sada je slobodan igrač.
Somma je igrao u Lids Junajtedu, a sada je slobodan igrač.
Povratak Stevanovića bi značio odlazak Alivodića 

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
ne mora da znaci,mozda jednog gurnu na levu stranu...fkvislife wrote:Povratak Stevanovića bi značio odlazak Alivodića
- novosadjanin
Ili Stevanovic na desnog beka, vec je to igrao u jednom delu karijere. Al bi to bio tandem po desnoj strani.srkins wrote:ne mora da znaci,mozda jednog gurnu na levu stranu...fkvislife wrote:Povratak Stevanovića bi značio odlazak Alivodića
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- churguzijanac
Sve mi se cini da imamo mnogo bolju ponudu za trajkovica inace ne bi ove tako oladili.
Meni se cini da smo mi Trajkovica doveli za 50000 evra a ne za 300000 ali ne znam nisam siguran da li je on ili Mojsov http://www.zurnal.rs/2014/01/06/vojvodi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako smo doveli Trajkovica i koliko smo platili? To pitanje je najbolje postaviti sekretaru, al onom NEgeneralnom sto je imao topli docek u sledecoj polusezoni nakon transfera kada se vratio na mesto zlocina, tj. na staro radno mesto - Kulu.
0.0625
Tvrdim da za Trajukovica ne postoji ponuda veca od 50 000 ako postoji i za toliko i ovim navodnim odbijanjem 200 000 pokusavamo kroz medije da mu podignemo cenu. Ako ode u blizance to bi znacilo da nije imao nikakve ponude i da ide za buduce procente koje nikada necemo videti jer blizanci samo tako i posluju.
Sto se tice toga da Boske dolazi, nemam nikakvo misljenje o tome jer sam zbog njega izgubio 5 godiina zivota, smatram da je vrlo prosecan igrac i ne znam koliko bi u opste doprineo podizanju kvaliteta nasem timu. Da nije mozda razlog taj sto ga je Sevilja kupila?! Ma dajte, decko je smesan, sumnjam da je tamo ista napredovao a isto tako potpisujem da Enver nece nigde otici pre isteka ugovora jer momak ima punih 28 godina i mnogo falinka u igri. Da se ne lazemo osim borbenosti on nema nista sto ga izdvaja od ostalih fudbalera. Jedno vreme je imao solidan centarsut ali pobogu pa on je krilo, zar ce ga neko kupiti zbog borbenosti i solidnog centarsuta koji u poslednje vreme bas i ne funkcionise?!
Brana je recimo otisao napolje jer je bio najbolji strelac, stvarno koliko god nas je nervirao on je davao golove na skoro svakoj tekmi i to ga je prodalo. Sta li ce to Envera da proda?!
Po meni na zalost jedino ima sanse da za pare uvalimo mlade igrace ali ne jos uvek vec za godinu, godinu i po, pod uslovom da igraju konstantno i da se afirmisu i dokazu.
Sto se tice toga da Boske dolazi, nemam nikakvo misljenje o tome jer sam zbog njega izgubio 5 godiina zivota, smatram da je vrlo prosecan igrac i ne znam koliko bi u opste doprineo podizanju kvaliteta nasem timu. Da nije mozda razlog taj sto ga je Sevilja kupila?! Ma dajte, decko je smesan, sumnjam da je tamo ista napredovao a isto tako potpisujem da Enver nece nigde otici pre isteka ugovora jer momak ima punih 28 godina i mnogo falinka u igri. Da se ne lazemo osim borbenosti on nema nista sto ga izdvaja od ostalih fudbalera. Jedno vreme je imao solidan centarsut ali pobogu pa on je krilo, zar ce ga neko kupiti zbog borbenosti i solidnog centarsuta koji u poslednje vreme bas i ne funkcionise?!
Brana je recimo otisao napolje jer je bio najbolji strelac, stvarno koliko god nas je nervirao on je davao golove na skoro svakoj tekmi i to ga je prodalo. Sta li ce to Envera da proda?!
Po meni na zalost jedino ima sanse da za pare uvalimo mlade igrace ali ne jos uvek vec za godinu, godinu i po, pod uslovom da igraju konstantno i da se afirmisu i dokazu.

Brana Ilic 44 utaknice za nas 15 golova i 6 asistencija a Enver Alivodic 42 utakmice 11 golova i 12 asistencija , po korisnosti njih dvojica su tu negde e sad Stevanovic jeste nije nista posebno u Spanskoj ligi za nasu ligu ipak mislim da je vise nego dobar igrac...
Trajkoviću nisu propali pregovori sa Turcima, nego se i dalje sve 3 strane još dogovaraju.
Milan Spremo se vraća na pripreme iz Sloge
Milan Spremo se vraća na pripreme iz Sloge

- Neizlecivi
Kako mi je drago sto nas svi sazaljevaju po svim mogucim internet stranicama i ovim internet novinama... raspadamo se, nece ostati ni dugmici ko je sve otisao...
Garantujem da kup uzimamo lagano, a sezonu cemo zavrsiti na prvom-drugom mestu. Uz sve to napravicemo (mi navijaci) veoma lepu atmosferu za stogodisnjicu!
Garantujem da kup uzimamo lagano, a sezonu cemo zavrsiti na prvom-drugom mestu. Uz sve to napravicemo (mi navijaci) veoma lepu atmosferu za stogodisnjicu!

Sličan predosećaj imam...Deca će ginuti i objasniti neke stari!Neizlecivi wrote:Kako mi je drago sto nas svi sazaljevaju po svim mogucim internet stranicama i ovim internet novinama... raspadamo se, nece ostati ni dugmici ko je sve otisao...

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirne ... ktErgebnis" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda? Solidan igrač za naše uslove, a bez kluba je trenutno...koliko vidim, prošle sezone igrao u Panetolikosu zajedno sa Bojovićem.
Šta mislite?
Možda? Solidan igrač za naše uslove, a bez kluba je trenutno...koliko vidim, prošle sezone igrao u Panetolikosu zajedno sa Bojovićem.
Šta mislite?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...