- Otišao trener veliki demagog sa mnogo priče, a malo rezultata. Imao najbolji tim u zemlji, a nije uspeo da završi ni treći polusezonu. Uspe da ne prođe Šerif iz Moldavije za ulazak u Ligu Evrope, sa sve igračem više u Novom Sadu celo poluvreme. Može se pravdati nedostatkom Abua, ali zar je moguće da kao trener nemaš alternativu. Ako si uopšte trener. Previše dizan u nebo. Mislim da je rupa. To će se i pokazati, jer će iz Srbije u inostranstvo otići jednom... Neopravdano dizan u nebesa nakon evropske euforije.
- Napadač. Klasično drvo. Nadavao sa golova protiv Honveda, onih pekara, poštara i ostale grupe građana sa Malte, ostalo NULA. Teško može i da dođe u šansu, a i ako dođe nije mu baš učinak sjajan. Dobari potezi u sezoni onaj gol u NS protiv Šerifa (mislio sam da je i to bila slučajnost), Spartakus i cigani. Da se ne lažemo jedva smo čekali da ga oteramo, pa smo ga vratili ni sam ne znam zašto. U Radničkom iz Niša je bio isto što i ovde hrast, jasen ili bor (možda i bukva ali CG poreklo ne navodi na takav zaključak). Sad ćemo taman moći da se svađamo s njim kao ljudi, a ne da vređemo svog igrača bzvz.
- Odbrambeni igrač. Zaista dao puno, ali mislim da će za njim najviše žaliti vlasnici poznath noćnih klubova i kladionica. Zaista davao sve od sebe na terenu, ali opet jb mi se za njega. Neka tamo svije svoje gnezdo, pa neka se zaputi put velikih evropskih ekipa iz Kine, Uzbekistana, Malezije, Katara i slično. Sad može mirne duše opet da nam pokazuje srednji prst kao onomad posle pobede nad crvenima. Naravno, neće ostati neuzvraćeno

- Desni bek. Takođe, zaista dao puno, ali ljudi da se ne lažemo 3-4 godine smo pratili razvojni put od trčanja uz desnu liniju do neuspelog centaršuta. Napokon je ove sezone dogurao da ima uspešnost centaršuteva 2 od 54, čime je oborio lični rekord u preciznosti. Drugari sa južnog dela zapada neka me isprave ako grešim. Veliki borac i hvala mu na svemu do prelaska u onaj klub, a posle toga CRKNI JAJARO
Ruku na srce da su išta vredeli otišli bi u inostranstvo. Što bi rekli navijači Sarajeva - da ste ikad muda imali možda bi nekad qrcu valjali.
Uprava jedino nije smela da dozvoli da 3 od 4 pređu tamo nego lepo da im radi na uništenju karijere 6 meseci pre isteka ugovora, kao lepo što su radili sa Mojsovom i onim Kizitom. Nećeš produženje, nećeš u inostranstvo? Ok, 6 meseci sediš i virtuelno treniraš. Pozdrav.
- Ostali manje bitni - Kaludžer brate, penal protiv Donjeg Srem, šansa protiv Šerifa i kraj. Dobar potez centaršut proitvu Burse u NS i gol ciganima u kupu (siguran sam da je bio slučajan), Vuković, njega mi je pomalo žao, jer mislim da je za našu ligu odličan! Mali golman iz zapadnog susjeda (Matej Delač), veliki čovek i veoma talentovan golman, ali iskreno mislim da bi ovde samo nazadovao i hvala mu na svemu i sve najbolje u karijeri. Vukčević? Možda i on ode tamo gde su i ovi...
Ko je još otišao uopšte?! Mislim svi koji su trebali, osim Lekovića. Koliko vredi najbolje govori činjenica da onaj koji ga je doveo nije ga poveo sa sobom. Bivši treneru vodi ga sa sobom molim te!
Mislim da se ne treba ložiti previše na izjave od malih nogu mi je želja bila da ovo ili oni. Sve su to ljudi koji rade svoj posao na način na koji znaju i umeju. Da li zaista mislite da je iko od njih zaista želeo da zaigra tamo? Kakva je situacija tamo mogli slobodno da kažu da im je želja od malih nogu bila da postanu kraljevi splavova, ali gladni i žedni sa neizvesnom budućnošću.
P.S. UPRAVA NAPOLJE!!!
P.P.S. KUP JE NAŠ!