Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Re: Transferi
Šta će nam taj Mutombo, čovek je poslednji gol postigao pre ravno 4 godine? A i sigurno ne lupa banane kao prezimenjak mu...
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Lik je zavukao golcinu kao iz sale...nije se ni abu raspucao bas nesto dok nije dosao kod nas...imajte to na umu
- gospodinFKV
Ahahaha to daMinja wrote:Gol sam video, zaista je fenomenalan. meni je samo simpaticno sa kakvom samouverenoscu je covek to rekao.... Iskusno

Sjajno!Matador wrote:Sada su male šanse da stigne Fofana, a Mutombo nije ni bio u opticaju. Za Živkovića je odbijen deo duga za trajkovića i škuletića, a pregovarali su Nadj i Pavlović.
0.0625
Ne znam da li si sarkastican, ali ja sam se iskreno obradovao. To znaci da Radoja ili neki drugi omladinac nece biti deo tog transfera. A one pare svakako ne bismo nikada ni dobili.limanfkv wrote:Sjajno!
Nemoj se prerano nadati, ima jos dosta do kraja roka, ova
mogu jos mnogo da sj*** 

Portali iz Bugarske pisu da su clanovi Vojvodine na utakmici Cska - Esbjerg i prate Marsinja
10ke iz Cska , cak pisu da su spremni da plate 300k obestecenja koje traze, a da su pratili i ranije treninge Cska, i pricaju o Mendiju, stoperu
Vest je verovatno spekulacija, jer Petrolul je vec spremio ponudu za Marsinja
Sto se tice Fofane, imao je problema sa plucnom maramicom , brzo se zamarao na treninzima , ali sad je spreman , kako on kaze
10ke iz Cska , cak pisu da su spremni da plate 300k obestecenja koje traze, a da su pratili i ranije treninge Cska, i pricaju o Mendiju, stoperu
Vest je verovatno spekulacija, jer Petrolul je vec spremio ponudu za Marsinja
Sto se tice Fofane, imao je problema sa plucnom maramicom , brzo se zamarao na treninzima , ali sad je spreman , kako on kaze
Gledamo stopera i ofanzivnog veznog za sredinu? Pa imamo 5 stopera i 4 igraca koja mogu da igraju veznjaka po sredini ,a jednog ipo levog beka ,tanko na levom krilu tanko u spicu...ako vec imaju 300.000 moja preporuka je http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 74918.html" onclick="window.open(this.href);return false; mada sam siguran da je vest samo zarad dizanja cene toj dvojici igraca,da mi te pare niti imamo niti mozemo da skupimo...
Klubovi sa Balkana kad hoce da dizu cenu igraca na taj nacin,obicno kazu da je neki klub iz Turske zainteresovan za istog,jel se pretpostavlja da njihovi klubovi dobro stoje,i da toboze nepitaju za cenu...cudno da je pik pao na nas i da smo mi ti koji nepitaju za cenu....Mendi je promenio dosta klubova,Francuska skola,Marselinjo klasicni brazilski veznjak,daleko od tog da bi bili visak,jedina im je mana sto nisu za dzabe,al treba ojacati poziciju beka,levog krila....
Subić iz Borca možda pojača konkurenciju na levom beku.
Jao Antvi je izgleda novi igrač Timoka iz Zaječara. Srećno Jao.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nema od ovog ništa.Matador wrote:Subić iz Borca možda pojača konkurenciju na levom beku.
- gospodinFKV
Matador poznat po proverenim informacijamaVulture wrote:Nema od ovog ništa.Matador wrote:Subić iz Borca možda pojača konkurenciju na levom beku.

Dnevnik javlja da je golman Petrić(reprezentativac U-17, '96.) otišao iz Voše i potpisao za Proleter sa Slane Bare. Milan Makarić takođe prešao tamo, ali na pozajmicu do kraja sezone.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!