Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Re: Transferi

Post by the Gari »

Djumi wrote:Puškarić je odličan igrač :)
Ukoliko me sećanje dobro služi, on se dobro poznaje s Kosanom još iz vremena kada su obojica bli "žuti"?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Fali nam vodja na terenu ili neko ko ce svojim golovima da ulije malo samopouzdanja ovoj mladjariji. Ukoliko krenu kola nizbrdo u prvenstvu, nema ko da ih zaustavi.

Da se ova uprava razisla na pravi nacin sa Abuom sad bismo mogli da ga vratimo i da resimo problem, ovako, ovo sta sad imamo od igrackog kadra je po meni jos uvek jako tanko za prvenstvo i kup.

Nas trener nije od onih koji pravi razliku, tako da kako stvari stoje ponajvise mozemo da se uzdamo u srecu!

P.S. kada bi ove seronje iz uprave uzele Abua ispred nosa onom smradu celavom, oprostio bi im pola sranja koja su napravili u uvom kratkom roku!
the Gari

Post by the Gari »

churguzijanac wrote:Kada bi ove seronje iz uprave uzele Abua ispred nosa onom smradu celavom, oprostio bi im pola sranja koja su napravili u uvom kratkom roku!
:greenbutt:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

http://novosti.rs/vesti/sport.294.html: ... -Vojvodinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Puškarić na korak od prelaska u Vojvodinu
S.B. | 06. februar 2014. 20:56 | Komentara: 0

Iskusni fudbaler subotičkog Spartaka Darko Puškarić, po svemu sudeći će da pređe u redove novosadskog superligaša, iako još nema zvanične potvrde
Darko Puškarić plavi dres na meču protiv Partizana

DARKO Puškarić, iskusni fudbaler subotičkog Spartaka, po svemu sudeći će da pređe u redove novosadskog superligaša. On u četvrtak nije želeo da razgovara na tu temu i odlagao je priču za dan kasnije, jednako kao i Zoran Pavlović, sportski menadžer Vojvodine koji tu vest nije ni potvrdio ni demantovao.

- Ne znam, ne radimo mi to - rekao je Pavlović u telefonskom razgovoru i prebacio temu na prijateljsku utakmicu fudbalera Vojvodine sa Terekom.

Međutim, nezvanično saznajemo da je Puškarić na korak do Vojvodine i da je preostalo samo da sredi papire, sačeka buduće saigrače da se u nedelju vrate sa priprema iz Turske i priključi se ekipi.
Vesti iz Rubrike
- Ne znam, ne radimo mi to - rekao je Pavlović u telefonskom razgovoru :rolll:

Mi kao "volonteri", mi kao sportski direktor koji nije zamrzao licencu, mi kao tvoja agencija, mi kao FKV :?:

Bebic doveo Stojanovica i Novakovica, Moraca Jovanica, Poparu i Puskarica, Osmaja Lazu Veselinovica.

Dragutinovic odveo Kicu, Bozovic Skuletu, jedan nas bivsi igrac Vukcevica i Kaludjera postavlja se pitanje koja je uloga volontera sa licencom koji obavlja ulogu SD :?:
Helm

Post by Helm »

Pa doveo je Drincica, sigurno je i jos nekoga. :frown:
Matador

Post by Matador »

Morača doveo Puškarića, Jovanića i Poparu. Bebić doveo Stojanovića i Novakovića. Dragutinović prodao Kiću. Rajo Božović škuletića. Koja je uloga Pavlovića? U Spartaku je jako loša situacija, natezanje sa igracima da oproste dugove. Da sad imamo dobru upravu, kao što nemamo, napravili bi već sad odličan posao za jun. U junu su slobodni Branislav Aleksić, Boba Novaković, Jovica Vasilić, Tiago Galvao...
srkins

Post by srkins »

Aleksic je bio dobar pre tri godine od tad u stalnom padu forme,a i imamo ravno 5 golmana u prvom timu,dobro neki ce verovatno natrag u omladince ,jedan je povredjen ...ali opet Zakula,Jovanic,Rockov i vise nego dovoljno...Uz Kordica kad se oporavi i Milinkovic-Savica kad malo stekne iskustvo
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

srkins wrote:Aleksic je bio dobar pre tri godine od tad u stalnom padu forme,a i imamo ravno 5 golmana u prvom timu,dobro neki ce verovatno natrag u omladince ,jedan je povredjen ...ali opet Zakula,Jovanic,Rockov i vise nego dovoljno...Uz Kordica kad se oporavi i Milinkovic-Savica kad malo stekne iskustvo
Da, ali je rekao da mu ugovor ističe u junu. A s obzirom da se kod nas niko dugo više ne zadržava, ko zna koga ćemo otpustiti, pardon s kim će se sve raskinuti ugovor na obostrani interes do juna...Od ovih 5 maksimum će dvojica ostati :oops:
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Sigurno, ali opet, bolje je da nemamo zvucnije ime od Kordica, i ja sam malo skeptican po pitanju Aleksica.
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... c-slobodan" onclick="window.open(this.href);return false; Spartak ocigledno u vecem raspadu od nas...
milancl

Post by milancl »

Što se tiče golmana Aleksića, tu nemamo nikakve šanse. Znam čoveka koji ga je bukvalno napravio golmanom. Sad radi u FK Briselu, bio sam tamo nedavno. Spartak je verovali ili ne odbio pre tačno godinu dana Genk, a letos Elče za 400.000 evra, što nije mala cifra za golmana iz takvog kluba. Jeste da im je sada daj šta daš, ali ne treba gajiti nikakve iluzije s' obzirom da znamo koliko nam je uprava "sposobna"...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Djumi

Post by Djumi »

Vojvodina ima mnogo talentovane mlade golmane. Milinković-Savić Vanja je 97. godište i sa svojih 202 cm deluje impozantno
p.s. odgovorno tvrdim da je jedan od najboljih golmana na svetu u tom godištu !!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ali problem je što će i dalje rasti, koliko sam ja načuo, mislim da su mu procenili 204 cm, ako ne i više. Sa tom visinom značajno gubi na hitrini i reakciji. Inače, klinac je jak za dvojicu, mislim da loptu ispucava preko celog :) Nadam se da baratam sa pogrešnom informacijom i da klinac neće više rasti.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Грбо не мора да значи.Лазар Јовишић из Старе Пазове има 24 године висок је 202 цм,и има изузетне рефлексе,опробао се и у иностранству,али због проблема који има у глави тренутно брани у Српској лиги Војводина.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Refleks je jedno, a hitrina/agilnost nešto drugo. Sa dužim nogama, neminovno gubi na hitrini. Primer Supić, odličan refleks i izuzetno spore noge, tj. nedovoljan nivo eksplozivne snage zbog čega nikad nije mogao da ispuca preko pola. To doduše nije slučaj kod Vanje (eksplozivna snaga je dobra), ali sa ekstremno dugačkim nogama neće moći da ima dobru agilnost i hitrinu, što uz refleks čini najvažnije fizičke karakteristike golmana.
Post Reply