Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Re: Transferi
Ako ova uprava opstane, nama će u budućnosti kapiteni biti igrači koji uspeju da izguraju jednu polusezonu u klubu.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Koliko god mrzeo upravu iz dna duse i zeleo im sve najgore na svetu, prodaja Vranjesa i nije neki minus. Tehnicki potkovan igrac, ali stravicno indolentan na terenu...
- Red Marquis
- Moderator
Ali ko to radi kad je već sezona počela? Ne smeta meni toliko što su svi igrači na prodaju, ali mi smeta što su svi igrači na prodaju 365 dana u godini. A plus što je jedino Kosović mogao igrati njegovu poziciju, ni Poletanović ni Sergej to nisu...gospodinFKV wrote:Koliko god mrzeo upravu iz dna duse i zeleo im sve najgore na svetu, prodaja Vranjesa i nije neki minus. Tehnicki potkovan igrac, ali stravicno indolentan na terenu...
Io odio Belgrado
http://www.lechia.pl/news,3336-stojan-v ... dansk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kakav god da je, kada je raspoložen Vranješ je Pirlo za ostale veznjake u našem timu a i čitavoj JSL. Ako je otišao teško da možemo nadoknaditi njegov odlazak, klupa nam je i ovako tanka da tanja ne može biti.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi iz uprave se sprdaju sa nama. Ili možda osećaju kraj, pa da se još malo napune džepovi pre razlaza.
Tako bi i moja baba znala da vodi klub .Rasprodas sve sto valja i pustis decu da se zajebavaju za sitne pare.....a para nema

Нису ни они луди, виде да им је крај све ближе тако да ме продаја Врањеша не чуди уопште. Вероватно за сићу, а ни од те сиће клуб неће видети ни динара, транспарентно као и увек. Жао ми је што је отишао, јер иако је био ван форме у последње време, мислим да је заиста имао потенцијала и да би нам значио он још.
Vranjes je trenutno bio najjaci igrac u ovom sastavu a mozda cak i u proslogodisnjem.Nije bio u formi ali polako bi on usao u formu i siguran sam da bi bio glavni igrac ove sezone.E sad ce lepo da nam igru kreiraju Popare i Puskarici.Mozemo da licitiramo ko je sledeci ? Ja tipujem na Radoju i Poletanovic

Ne osećaju oni da im se bliži kraj, već su ga i sami zakazali za maj još kad su pristigli. Toliko im, otprilike, treba da se omaste i odu kućama namireni. A nama šta Bog da nakon njih...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Zašto bi oni igde išli u maju? Ljudi, nemoj da lažemo sami sebe. Oni će da odu kada se u ovoj bari pojavi neka veća riba koja će ih oterati. Sami nikada neće otići, jer ovde možeš da kradeš bez ikakvih posledica. 

Pa mozda do maja ne ostane vise nista za pokrasti? Nije nam daleko sudbina Hajduka iz Kule...JackSparow wrote:Zašto bi oni igde išli u maju? Ljudi, nemoj da lažemo sami sebe. Oni će da odu kada se u ovoj bari pojavi neka veća riba koja će ih oterati. Sami nikada neće otići, jer ovde možeš da kradeš bez ikakvih posledica.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Razmišljam, o ovome, kao vas dvojica zajedno.Red Marquis wrote:Ali ko to radi kad je već sezona počela? Ne smeta meni toliko što su svi igrači na prodaju, ali mi smeta što su svi igrači na prodaju 365 dana u godini. A plus što je jedino Kosović mogao igrati njegovu poziciju, ni Poletanović ni Sergej to nisu...gospodinFKV wrote:Koliko god mrzeo upravu iz dna duse i zeleo im sve najgore na svetu, prodaja Vranjesa i nije neki minus. Tehnicki potkovan igrac, ali stravicno indolentan na terenu...
Prvo, mislim da je ovo sjajno za Ivanića.Zašto mi moramo imati klasičnu 10, koja nije nije nešto zainteresovana za igru u Vojvodini? Po nekom mom shvatanju, bolje je imati snažan i nepredvidiv vezni red, nego jednog klasičnog pleja koji dobije flaster ili je indisponiran i naša igra se raspadne.
Drugo, nijedan igrač Vojvodine, iz mlade garde, ne sme se prodati u naredne 2 godine, a nikako da su svi na prodaju - i to svakog dana u godini.Uprava je odavno na crvenoj liniji, ali još jedna prodaja igrača će sigurno preliti čašu izdrživosti i (s)trpljenja navijača.
Formiranjem i uigravanjem mladog tima Vojvodine, uspešnim izlaskom u Evropu, samo jedan igrač iz današnje ekipe će vredeti više nego 5 sada zajedno.Međutim, najveći problem ovog tima je što (sada) nemamo klupu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Neka je otisao,cemu kukanje,jos ako smo uzeli neku kintu extra.Jedino Kosovic nije trebao da se prodaje.
Kod Vranjesa se videlo znanje ali je motiv bio itekako upitan. E sad minutazu ocekujem da dele Stojanovic i Ivanic sto bi moglo da se pokaze i kao dobro...ali dzaba,cim neki nas igrac pokaze da nesto ume ode za tepsiju ribe...