Transferi
Re: Transferi
Јел Боби Новаковићу истекао уговор са Спартаком?Он је у Вошу увек добродошао.
Trebalo bi da jeste,bio bi Boba dobra zamena za Alivodica. I Aleksicu iz Spartaka je istekao ugovor,ali sta znam u zadnje vreme mi se uopste ne svidja kako brani.
Neki od igraca koje treba ispratiti...
Lazar Rosic - Radnicki K
Renato Gojkovic - Celik
Stefan Milosevic - Spartak
Marko Gobeljic - Sloga
Adam Marusic - Vozdovac
Aleksandar Pejovic - Sloboda
Handzic - Borac B
Junior - Skendija
Lazar Rosic - Radnicki K
Renato Gojkovic - Celik
Stefan Milosevic - Spartak
Marko Gobeljic - Sloga
Adam Marusic - Vozdovac
Aleksandar Pejovic - Sloboda
Handzic - Borac B
Junior - Skendija
https://www.youtube.com/watch?v=H7gJ9iclscE&hd=1
Da li je neko pratio, gledao ovog igraca? Koliko se secam bilo je prica da je trebao da predje u nkp i da je veliki potencijal. Istice mu ugovor 30.6.2014.
Da li je neko pratio, gledao ovog igraca? Koliko se secam bilo je prica da je trebao da predje u nkp i da je veliki potencijal. Istice mu ugovor 30.6.2014.
Pokušati vratiti malog Vladimira Kovačevića iz Spartaka možda ne bi bilo loše...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cisto sumnjam da ce se Kova vratiti posle takvog ponasanja prema njemu, a citao sam u nekim novinama da se vec interesuju blizanci za njega (a nama nikako nije valjao, jos jedan Mudrinski,Mitosevic,Susnjar....).
- Forza Voša
+1Rabba wrote:Pokušati vratiti malog Vladimira Kovačevića iz Spartaka možda ne bi bilo loše...
On je po meni odlican igrac, a plus mu je sto po potrebi moze da igra i levog beka (imamo samo jednog). U Spartaku je igrao stopera i zadnjeg veznog. Kad smo kod pluseva da kazemo da je nase dete, mlad i za njegove godine iskusan (Proleter (pozajmica), Hajduk (pozajmica), Vojvodina i Spartak) i da je u svakom slucaju bolji od Milka. Citao sam negde da ga traze crni i da ima ponude iz inostranstva.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Treba Mici Vranjesu objasniti neke stvari dok nije kasno http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... 8.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
.

Negde sam procitao da je ono
od naseg bivseg trenera demantovalo da zeli Kovacevica,a i lepo je novinar dodao da je
taj koji je odlucio da nam Kovacevic ne treba

srkins wrote:Negde sam procitao da je onood naseg bivseg trenera demantovalo da zeli Kovacevica,a i lepo je novinar dodao da je
taj koji je odlucio da nam Kovacevic ne treba
KOVAČEVIĆ NIJE NA SPISKU ŽELjA
Tvrde pojedini čelnici Spartaka iz Subotice da se za njihovog vezistu Vladimira Kovačevića „otimaju” Partizan i Crvena zvezda, ali ta priča jednostavno nema realno utemeljenje, sem pokušaja dobrog marketinga. Bar što se tiče Partizana.
„Sport” je juče došao do informacije da Kovačević apsolutno nije ni na kakvom spisku pojačanja tima iz Humske, štaviše, apsolutno nije po ukusu trenera Marka Nikolića. Saznajemo, da je upravo Nikolić, u momentu kada je preuzeo Vojvodinu, dozvolio da Kovačević ode na pozajmicu u Spartak, jer na njega nije računao.
Ne vidim da smo sa bilo kim od njih trojice nesto izgubili. Bez obzira sto sam licno jako voleo Vuka...fare wrote:jos jedan Mudrinski, Mitosevic, Susnjar....).
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Forza Voša
Jel on u Spartaku bio na pozajmici ili je njihov igrac.KOVAČEVIĆ NIJE NA SPISKU ŽELjA
Tvrde pojedini čelnici Spartaka iz Subotice da se za njihovog vezistu Vladimira Kovačevića „otimaju” Partizan i Crvena zvezda, ali ta priča jednostavno nema realno utemeljenje, sem pokušaja dobrog marketinga. Bar što se tiče Partizana.
„Sport” je juče došao do informacije da Kovačević apsolutno nije ni na kakvom spisku pojačanja tima iz Humske, štaviše, apsolutno nije po ukusu trenera Marka Nikolića. Saznajemo, da je upravo Nikolić, u momentu kada je preuzeo Vojvodinu, dozvolio da Kovačević ode na pozajmicu u Spartak, jer na njega nije računao.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Toto Riina
-Reci mog prijatelja iz Sarajeva-Dejan wrote: Handzic - Borac B
-Deran je u istom trenutku nastupao za reprezentaciju do 19, 21 i seniorsku i imao ponude Dinama iz Zagreba, Dinama iz Kijeva, Anderlehta i Ajaksa. Zbog "kombinacije" zavrsio u Lehu gde nije dobio sansu i sad oziveo karijeru u bratskom klubu.
-Klasican engleski napadac moj glas ide za njegovo dovodjenje!!!-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=14hLYAMGeHo[/video]
-Predlozi novom rukovodstvu , ali da prvo prodju probu-

-Admir Adrovic-[bez ugovora]-
http://www.youtube.com/watch?v=e8c5-yVk3L4" onclick="window.open(this.href);return false;
-Nemanja Arsenijevic-
http://www.youtube.com/watch?v=aEJ6LekCPdo" onclick="window.open(this.href);return false;
-Appiah Bismarc-
http://www.youtube.com/watch?v=IxuoZzchv5Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Kova nikad nece biti igrac, kopija Trajka kocke.
Last edited by Toto Riina on Mon Jun 09, 2014 5:37 pm, edited 2 times in total.
Ako smo već krenuli po Pazaru da gledamo, onda moj glas ide Vukoviću i Mehmedoviću... Kao opcije za centralne odbrambene.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Treba dodati Djuru Zeca is Pecinaca, Apiju iz Petrovca na Mlavi, Marusica iz Kraljeva, Docica iz Javora. U fudbalskim krugovima se spominje da bi Luka Milunovic zeleo u Vosu, kao i Dani Aleksic da se vrati u fudbalski zivot. Treba na vreme napraviti evidenciju svih kvalitetnih igraca iz regiona i onda u skladu sa odlascima i finansijama reagovati blagovremeno. Veliki problem u proslost je predstavljalo nepostojanje skauting sluzbe, kao i kasno formiranje tima za narednu sezonu. Sto se tice napada Admir Androvic bi bio odlicno resenje!
Enver Alivodic se ozenio u subotu i od njega sam saznao da je Admiru Kecapu istekao ugovor i da ga je predlozio Vosi.
Enver Alivodic se ozenio u subotu i od njega sam saznao da je Admiru Kecapu istekao ugovor i da ga je predlozio Vosi.