Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Kod Sergeja su fazon ti procenti ,cak i da dobijemo 2miliona kad se oduzme sta ide menadzeru sta ide Vukovicu(ako ne oborimo) pa porezi ostalo bi nam nekih 850.000-900.000e ali kad bi ga prodali recimo za 1.2 m plus 20% od sledeceg transfera to je 0.5 miliona odmah a imam neko poverenje da Sergej moze za lepu lovu da ode iz Belgije pa da tih 20% bude 1-1.5 onda bi na kraju taj transfer bio tih 2miliona za nas samo sto ih treba cekati.I da da dodam najbolje bi bilo kad bi se raskinulo to sa Vukovicem a Segej produzio ugovor,onda ga mozemo mi za sezonu ipo dve prodati za tih 2.5 -3 miliona
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Koliko ja znam, Gojko se poprilicno dobro obezbedio za ovih godina koje je igrao u inostranstvu. I sada ima jak ugovor sa Nemcima. Poslali su ga na pozajmicu, mada ga i dalje placaju... Ukoliko se bude vracao, a nadam se da hoce, mislim da se iz Novog Sada nece mrdati :) A sada kad pogledam kakvu ekipu smo trenutno poslali u inostranstvo... Brka, Meda,Tadic,Gojko... A ni priblizno mi nisu bili voako mocni kod nas kao ova generacija mladica :cheers:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Кад боље размислим треба клинцима придодати само квалитетне играче и људе који су Сланинари :idea:
У свакој линији по једног и то без обештећења

Милан Степанов зна се да је рекао кад оде Рабрен и без пара би играо, Бобишка Новаковић и Дани Алексић.

Дани је измислио фудбал и спремнији је од Јована Стојановића, Апије и сличних.
Salvador

Post by Salvador »

Toto Riina wrote:Кад боље размислим треба клинцима придодати само квалитетне играче и људе који су Сланинари :idea:
У свакој линији по једног и то без обештећења

Милан Степанов зна се да је рекао кад оде Рабрен и без пара би играо, Бобишка Новаковић и Дани Алексић.

Дани је измислио фудбал и спремнији је од Јована Стојановића, Апије и сличних.
To i ja mislim, u fudbalu je cesto bitniji timski duh, nego pojedinacan kvalitet igraca.
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Junajteda" onclick="window.open(this.href);return false;
JackSparow

Re: Uprava

Post by JackSparow »

Pa i nije bas da su rezultati nebitni. Imamo izvanrednu generaciju klinaca, koje se verovatno vise i nece ponoviti. Ti momci nemaju velike plate, morao bi se obezbediti budzet za njihova primanja. Prodati za nijansu iskusnijeg Poletanovica, a zadrzati Radoju i Envera do zime. Da jos jedan put pokusamo da napravimo iskorak u Evropi. Zamislite koliko bi se zaradilo posle grupne faze? :)
Ispada da ni proslu jesen nismo imali kvalitetniji tim, objektivno nedostaje nam samo Abu.
Zadrzavanjem Sergeja,Mijata,Radoje i Babica do zime, uz uspesnu polusezonu i njihovu prodaju, resili bi vecinu problema.
Kako to ostvariti, nemam pojma...ali mora se pronaci nacin.
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Turija wrote:Pozdrav za PolovinuZ :cheers:
Za mene lično pisanje PolovineZ je dobrodošlo osveženje na naš forum.Čitam te postove sa velikim interesovanjem.
Nikada mi nije bilo važno koliko ko piše, već šta i kako piše.I danas mi je žao mnogih forumaša koji više ne pišu ovde, a bilo je zadovoljstvo čitati njihove postove.
Hvala na dobrodošlici!!!...Ja sam više za razgovor na stadionu,ali s obzirom da je pauza a ja sa velikom pažnjom pratim zbivanja u klubu koji je jedan od najbitnijih segmenata života koji vodim, registrovao sam se kako bi bio više u toku i kako bi eventualno upoznao druge se informacijama koje posedujem.Uvek pazim da informacije koje delim sa drugim imaju čvrsto uporište jer su ovo osetljivi momenti,kada svi pokušavaju drugima da gurnu ,,klip u točkove''. Ko očekuje neki reprezentativni tim ili neke specijalne rezultate u ovom trenutku jednostavno nije realan, niti neka brze promene u modelu poslovanja....To je svakoj racionalnoj osobi jasno.Ali to ne znači da se ne mora raditi odgovorno u sportskom sektoru.Svi znamo da će i dalje Vojvodina da živi od transfera ,,svoje dece''.Tu nema dileme,i zato se moraju ljudi baviti tim aspektom odgovorno...Ne mora niko da ostane od glvanih igrača,ali ajde onda da ih prodamo,a ne da za par meseci nekoliko njih raskine ugovor na štetu kluba, usled loše situacije u klubu.A s obzirom na sukob interesa,jer veliki deo igrača ima ugovor sa agencijom omraženog menadžera,ne mogu nikako da izbacim taj scenario iz glave.Nadam se da nemam toliko razloga za brigu,ali ima manje od nedelju dana do početka priprema a mi još uvek imamo neka krucijalna pitanja nerešena.Akcenat i treba da bude na reviziji,ali to ne znači da sva ostala pitanja treba da budu zapostavljena,naročito jer mi nećemo živeti od revizije već od rada u sportskom sektoru(nezavisno od ambicija živimo od prodaje igrača). To nema veze sa srtpljenjem,to ima veze sa tim da se mora odlučno krenuti napred kako bi se ohrabrili svi koji su zaposleni u klubu,jer je jaka vera potrebna za ovakav period...Nikako ne treba dozvoliti da dođe do apatije na svim nivoima,jer će biti teško izgurati bilo kakvu ,,zdravu priču '' pod takvim okolnostima.Po meni,moraju hitno prodati jednog ili dva igrača,i to po ceni da budu prodati za nešto manju sumu od planirane,jer pripreme,bez obzira na kvalitet ekipe treba početi makar sa nekom isplaćenom sumom (za april)...I onda još pregrmeti,tj. premostiti veliki problem sa blokadom računa,kako bi jedan deo tih para uspeli da usmere na igrače,a ne da sve ode na dužnike...Zbog specifičnog stanja(svetsko prvenstvo) to neće biti uopšte lako, ali to se sve znalo i ranije...
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
JackSparow

Post by JackSparow »

Ti najbolji klinci iz ove generacije će se sigurno prodati i sad i za 6 meseci i za godinu dana... koliko oni uopšte vole klub? Da li bi bili spremni da ostanu još 6 meseci, da stisnu zube i pomognu klubu? Ako se ne dogode neke promene u tih 6 meseci, oni svakako mogu da odu.

Ne mogu da shvatim da (čitam u novinama) Ninković i co, odigraju sezonu za zvezdu, da ne prime ni dinara, ali ostanu zato što veruju u nešto. Da li je moguće da omladincima koji su prošli sve selekcije u klubu uopšte nije stalo do Vojvodine, već da beže glavom bez obzira.
N13

Post by N13 »

JackSparow wrote: Ne mogu da shvatim da (čitam u novinama) Ninković i co, odigraju sezonu za zvezdu, da ne prime ni dinara, ali ostanu zato što veruju u nešto. Da li je moguće da omladincima koji su prošli sve selekcije u klubu uopšte nije stalo do Vojvodine, već da beže glavom bez obzira.
Ne mozes to porediti, taj Ninkovic je na zalasku karijere, obezbedio sebe finansijski, zasitio se igranja fudbala i potpuno je razumnjivo da radi to sto radi. U njegovim najboljim godinama nije on ni pomisljao da dodje u Srbiju da igra.
Nasi klinci su tek poceli, svi oni jos uvek sanjaju da igraju u velikim klubovima, postanu zvezde, ostave neki trag. I to im niko ne moze oduzeti, svako od njih ima pravo da tezi na svom nekom cilju, da pokusa da napreduje. A koliko stvarno voli Vojvodinu, to ce pokazati kasnije, po zalasku karijere, kad se sve sumira, i onda se vidi koliko je ucinio za Vojvodinu. Iskreno zelim tim klincima sve najbolje u karijeri, i verujem da ce svako od njih svoju karijeru zavrsiti tu gde su je i poceli.
Matador

Post by Matador »

Rešenja za napad FKV!
http://www.transfermarkt.co.uk/thiago-g ... ler/180731" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/stenio-j ... ler/259574" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.rs/ismael-fofa ... eler/39184" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Da li mi, obicni smrtnici, mozemo da znamo koliko iznosi tranfer Vanje u taj jebeni Man UTD, i koliko procenata od tog transfera ce ostati u nasem klubu, ili cemo i dalje kao poslednje budale da budemo neobavesteni?!
Image
Grouch

Post by Grouch »

Nije Vojvodina klub da klincima ispunjava snove pa da ih prodajemo a da nisu sastavili ni jednu celu sezonu kod nas.To su menadzerske fore kako bi sto brze napunili dzepove.Uz to,veoma cesto ti igraci naprave sebi medvedju uslugu preranim odlaskom i u igrackom i u finansijskom smislu.
limanfkv

Post by limanfkv »

Matador wrote:Rešenja za napad FKV!
http://www.transfermarkt.co.uk/thiago-g ... ler/180731" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/stenio-j ... ler/259574" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.rs/ismael-fofa ... eler/39184
Da stavimo na stranu sto smo u dugovima ko zna kolikim i sa ugovorim sa igracima ko zna kakvim i sto su u vecem vlasnistvu menadzera nego samoga kluba, zasto bi dovodili igraca koji se lecio pola godine (i nije izlecio niti je utvrdjeno od cega boluje izgleda da je mutirao sifilis sa splavova) pola godine na VMA?
0.0625
Baltazar

Post by Baltazar »

Nema boljeg rešenja za centarfora od Laze Veselinovića. Tu je pola godine. Zdrav, uigran, borben, adaptiran. Očekujem da bi mogao biti goropadan u novom prvenstvu. Imamo i Ilića koji bi trebao konačno da zaigra. A tu je valjda biti i Stojanović, mada po mom mišljenju može slobodno da ide. Kakva kupovina, pa nemamo ni za šampone...
Vojvodina, jedna jedina!
Matador

Post by Matador »

limanfkv wrote:Da stavimo na stranu sto smo u dugovima ko zna kolikim i sa ugovorim sa igracima ko zna kakvim i sto su u vecem vlasnistvu menadzera nego samoga kluba, zasto bi dovodili igraca koji se lecio pola godine (i nije izlecio niti je utvrdjeno od cega boluje izgleda da je mutirao sifilis sa splavova) pola godine na VMA?
Fofana nije igrao u crnim iz istog razloga zbog kojih je Adjuru najuren iz Vose, zbog trenera i njegovih stavova iz maticnog kluba. Razmisli da li su skuntelar i Kojic bolji igraci i zive zdravijim sportskim zivotom!?
Post Reply