4. kolo JSL: Vojvodina-Smederevo

lesa

Post by lesa »

3 Aleksic

2 Mrdja

1 Djurovski
...ti si nasa prva ljubav...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

3 Pekovic
2 Tadic
1 Aleksic
1892

Post by 1892 »

1.) Mrdja
2.) Pekovic
3.) Kesic
Come on you Reds!
SerbianDuke

Post by SerbianDuke »

3 Aleksic

2 Vule

1 Plec
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

3 boda Kesic
2 boda Vulicevic
1 bod Aleksic
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Koral

Post by Koral »

3 boda - Gvozdenović

2 boda - Peković

1 bod - Stjepanović
ssnigd

Post by ssnigd »

Pekovic - 3 boda
Vulicevic - 2 boda
Kesic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

3 boda - Vulicevic

2 boda - Mrdja

1 bod - Plec
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Tjah... upravo odgledah snimak.

Nije toliko lose koliko smo se izgleda razmazili rezultatima na prethodnim utakmicama, Smederevo je sasvim solidna ekipa i igrali su vrlo organizovano. Za nase prvenstvo jedna sasvim solidna utakmica.

Nama nedostaje pravi spic igrac, nije ovo na racun Mrdje koji se stvarno trudi ali mi igramo sa dva ofanzivna krila (tadic i Stjepanovic) i 2 ipo poluspica (Mrdja, Mario i Stojka koji u ovom momentu deluje ubedljivo najslabiji medju njima) bez pravog rasnog centarfora. Nije to ni Dani, i on je vise ovaj profil ofanzivca iz drugog plana kao i gorenabrojani.

Tadic je dobro odigrao, trazio je loptu, bio vrlo aktivan, i opet je popio momacke batine. Steta sto ona sansa iz prvog poluvremena nije usla. Stjepanovic OK, ali previse vuce loptu. Dani je ulaskom uneo svezinu, i na njega se ubuduce mora ozbiljno racunati za prvih 11 (recimo - umesto Stojke).

Meni se strasno svidja kako Vule igra, volim taj profil brzih bocnih odbrambenih igraca koji umeju da povuku napred i koji neumorno rade celu utakmicu. Na drugoj strani Gvozdenovic se (bar je to moj subjektivni utisak) nije puno primecivao. Jako puno bi nam znacio Kizin brz oporavak!

I zato:

3 glasa Tadic
2 glasa Vulicevic
1 glas Aleksic (Mogao je ovaj glas i Mariju ili Mrdji ali dajem ga Daniju kao "sugestiju" Her Stepiju za ubuduce. Dani je zasluzio da igra vise od ovoga.)
limanfkv

Post by limanfkv »

Aleksic 3
Pekovic 2
Vulicevic 1
0.0625
aNS

Post by aNS »

Aleksic 3
Mrdja 2
Kesic 1
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Radoye wrote:Tjah... upravo odgledah snimak.

Nije toliko lose koliko smo se izgleda razmazili rezultatima na prethodnim utakmicama, Smederevo je sasvim solidna ekipa i igrali su vrlo organizovano. Za nase prvenstvo jedna sasvim solidna utakmica.
Matori, pa ti pokrenuo ovu temu, a ne gledaš utakmice uživo!
Predlažem, kao što je to neko i prošli put predložio, da se u zagradi napiše kratko obrazloženje za svakog o trojice igrača za koje se glasa. Ne shvatam na osnovu čega je recimo Kesić dobio 3 trojke, verovatno bi momci koji su glasali za njega napisali u zagradi - "to mi je drugar" ;)
NUR NOCH RABREN!
Milan

Post by Milan »

Peković- 3 boda
Aleksić- 2 boda
Vule- 1 bod
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

1. Slaven (nedostaje mu neko, kome bi uputio zavrsni pas ili da se vrati na njegovu prirodnu poziciju napadaca)!

2. Dani

3. Duca
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Klokotnicka_bitka wrote:Matori, pa ti pokrenuo ovu temu, a ne gledaš utakmice uživo!
Malo sam ometen geografskim faktorom, naime izmedju mog stana i Karadjordja se sada nalazi Atlantski okean i trebalo mi otprilike dva dana putovanja da stignem na utakmicu i isto tol'ko nazad.

Sto bi moglo da funkcionise da radim po crnogorskoj radnoj nedelji (samo sreda radni dan, i to ne svaka!) :lol: ali nazalost to nije slucaj. Pa tako kad sa'vatam preko interneta pogledam, inace samo sabiram poene ovde :wink:

A kadgod se zalomi da budem u Rodnoj Grudi a da se igra fudbal ja odem do Karadjordja - zadnji put pre 3 godine... Dace Bog pa ce biti i na prolece kad budemo slavili titulu 8)
Locked