Celokupne akcije kao i golovi Djurovskog protiv partizana i Mrdje protiv Napretka su prelepi, ali posto se glasa za sam gol, a ne akciju glasao bih za gol Aleksica.
Za mene je to ubedljivo najlepši gol sezone!!!DUB wrote:Мени је најлепши Данијев гол против БСК-а када је у трку примио лопту и из прве шутирао са ивице 16-ерца
Danijev gol protiv BSKa je porazen jos u tom mesecu,tako da zaista ne vidim dilemu oko toga da li je najlepsi,jer nazalost nije uspeo da prodje ni tu mesecnu konkurenciju.Dalje,sto se ove druge opaske tice.... sta znam,sama akcija je krenula nekako spontano i amaterski,isto tako je krenula i akcija Igrac sezone,pa je tek u petoj sezoni dobila publicitet u drugim medijima.Sad smo pokusali odmah u startu da "udahnemo moc" ovoj novoj akciji,i da je sto vise prezentujemo javnosti i na sto lepsi nacin.Priznacete da je sajt mnogo bolja opcija po tom pitanju od samog foruma.Glasanje je zasticeno maximalno,koliko je to izvodljivo,a i ne znam ko bi imao koristi od bilo kakve vrste mesetarenja.Suvise smo mi u ovoj zemlji sumnjicavi na svaku sitnicu.Mislim da je mnogo bitnije sto se akciji odazvalo i dosta bivsih igraca Vojvodine,sportskih radnika i novinara... 10.juna nas ocekuje ime pobednika i to je to.Milan wrote:Za mene je to ubedljivo najlepši gol sezone!!!DUB wrote:Мени је најлепши Данијев гол против БСК-а када је у трку примио лопту и из прве шутирао са ивице 16-ерца
Htedoh prokomentarisati jednu stvar. Malo mi je zasmetalo postavljanje glasanja na naslovnu stranu. Ne mislim da bi Forumaši time izgubili neku "privilegiju", već se po meni postavlja pitanje objektivnosti i regularnosti. Ne kažem da na Forumu ne postoji mogućnost registrovanja većeg broja osoba i "uticanja" na krajnji ishod, ali ovim potezom se akcija stavlja na tacnu potencijalnim mešetarima. No dobro, valjda se o tome vodilo računa...
Eh da, svaka čast autoru video klipa!!!
Niko ni ne spori činjenicu da nije ušao u izbor. Dozvolićeš da možemo i ovakve komentare ostavljati...Voja wrote:
Danijev gol protiv BSKa je porazen jos u tom mesecu,tako da zaista ne vidim dilemu oko toga da li je najlepsi,jer nazalost nije uspeo da prodje ni tu mesecnu konkurenciju.
Znaš šta je najgore? Ja sam pomislio potpuno isto u vezi Danijevim golom protiv BSK-a i u sebi prokomentarisao da bih 100% glasao za taj gol da je u konkurenciji i ondaK prožvrvrljao malo po forumu i skontao da u izboru za Gol meseca nisam glasao za njegaMilan wrote:Za mene je to ubedljivo najlepši gol sezone!!!DUB wrote:Мени је најлепши Данијев гол против БСК-а када је у трку примио лопту и из прве шутирао са ивице 16-ерца
Htedoh prokomentarisati jednu stvar. Malo mi je zasmetalo postavljanje glasanja na naslovnu stranu. Ne mislim da bi Forumaši time izgubili neku "privilegiju", već se po meni postavlja pitanje objektivnosti i regularnosti. Ne kažem da na Forumu ne postoji mogućnost registrovanja većeg broja osoba i "uticanja" na krajnji ishod, ali ovim potezom se akcija stavlja na tacnu potencijalnim mešetarima. No dobro, valjda se o tome vodilo računa...
Eh da, svaka čast autoru video klipa!!!