30. kolo: Vojvodina-Napredak 7:0
- Lala sa zapada
Semafor je pobrljavio, a kako sam mogao da zaboravim veslanje!021 wrote:Ko bi rekao, danas je zaista vredelo biti na stadionu. Može da nervira samo saznanje da bi nam pobede nad Radom i Javorom obezbedile 4. mesto. Katai je nagovestio sjajan potencijal, isto važi i za mladog Kovačevića. Biće nešto i od Karana.
A bilo je i bizarnih scena. Za to su se pobrinuli: žuti ker, koji je u dva navrata uletao u teren; naši igrači svojim veslanjem kod proslave trećeg gola; i naravno sudija, koji je označio kraj pre 90. minuta (ili je semafor opet prbrljavio zbog kiše). Za kraj, molio bih nekoga da iskopa podatak kada smo poslednji put zabili sedam komada.

Neki klinja iz Krusevca je zeleo da bude priveden vec na pocetku meca.
Pocupao stolicu i ispunila mu se zelja.
Ice-ovo ostro oko je primetilo i Liliku.

Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Na svu vec nabrojanu zabavu dodao bih jos i poteru na levoj strani zapada i pizzu na poluvremenu (steta sto Bubi nije radio pala bi i spikovana).
Brkic, Nestorovic, Vulicevic, Karan, Kovacevic, Adjuru, Mitosevic, Tadic, Djurovski, Mrdja, Katai (usli jos i Bilbija, Mudrinski i Merebashvili)
U lozhi bili Govedarica i Kizito
Brkic, Nestorovic, Vulicevic, Karan, Kovacevic, Adjuru, Mitosevic, Tadic, Djurovski, Mrdja, Katai (usli jos i Bilbija, Mudrinski i Merebashvili)
U lozhi bili Govedarica i Kizito
- kafe bagdad
I Danija Aleksića i Lovrića, naravno Medu sa njima, ali i upravu što bivšu, što sadašnju u punom sastavu sve sa predsednikom ,potpredsednikom, Gajićem i Dubrojom.A protiv Rada nisu baš svi bili, dali može da se izvuče neki zaključak....?Lala sa zapada wrote:Semafor je pobrljavio, a kako sam mogao da zaboravim veslanje!021 wrote:Ko bi rekao, danas je zaista vredelo biti na stadionu. Može da nervira samo saznanje da bi nam pobede nad Radom i Javorom obezbedile 4. mesto. Katai je nagovestio sjajan potencijal, isto važi i za mladog Kovačevića. Biće nešto i od Karana.
A bilo je i bizarnih scena. Za to su se pobrinuli: žuti ker, koji je u dva navrata uletao u teren; naši igrači svojim veslanjem kod proslave trećeg gola; i naravno sudija, koji je označio kraj pre 90. minuta (ili je semafor opet prbrljavio zbog kiše). Za kraj, molio bih nekoga da iskopa podatak kada smo poslednji put zabili sedam komada.![]()
Neki klinja iz Krusevca je zeleo da bude priveden vec na pocetku meca.
Pocupao stolicu i ispunila mu se zelja.
Ice-ovo ostro oko je primetilo i Liliku.
Samo da nam se to Lilika ne vraća.

Inače, koliko čujem Kruševljani (neki navijači sa zapada i pojedinci koji komentarišu po netu) su većinom realni i smatraju da su zasluženo ispali i da su im se nameštaljke obile o glavu.Kada ćemo i mi biti takvi?
Katai oduševio!Svaka čast momče, volejčine su ti zaštitni znak, gineš na svakoj utakmici, samo tako nastavi, možeš mnogo.Ajde sada da čujem njegove dežurne pljuvače, da nije možda drmnuo neku specijalnu rakiju koja ima efekat kao efedrin?

Aleksandar me po stilu igre podseća na Krasića, slične su i građe, probojnost u igri ista, Krasić je nešto brži, ali Katai ima bolji dribling, kao i bolji osećaj za šut.Miloš opet ima nešto bolji pas, ali mislim da Katai bolje igra glavom.Ovaj momak može mnogo, samo ga treba forsirati, do sada je svaki minut u igri itekako kvalitetno iskoristio.
Inače dobra partija naših, neću nikoga da kritikujem na kraju, ali sa nekima ćemo se sigurno morati rastati.
P.S.-Ono kuče izgleda nastanjuje onu našu velelepnu novu tribinu.

Mi pobedjujemo onda kada nam se utakmica otvori na pocetku. Brkina odbrana(ili pogadjanje lopte), pa onda gol Mrdje posle hiljaditog ispucavanja na njega, kiks Krusevljana za penal i crveni, odmah sledeci napad novi kiks Krusevljana za 3:0 i to bi bio kraj. Kasnije je vec pocela igra za navijace, sto naravno pozdravljam

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
http://www.mondo.rs/s169949/Fudbal/JSL- ... upila.html
2 stvari:
2 stvari:
Bilo ih je sedam, uz promašen penal Milana Tadića, a Mrđa je sa četiri pogotka - ukupno 22 u prvenstvu - potvrdio kandidaturu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.
Zanimljivo je da su navijači na stadionu u Kuli skandirali Vojvodini i njenom predsedniku Ratku Butoroviću, čim su saznali da je Napredak u Novom Sadu ostao bez šansi da uradi nešto konkretnije!
Ovom visokom pobedom završili smo sezonu, baš onako kako je ona izgledala čitavu godinu: toplo-hladno.
Ipak, poslednja pobeda je donela bar toliko atmosfere da najodgovorniji mogu sesti za sto i podvući crtu. Napraviti analizu, videti gde smo kao Klub i kako dalje?Sezona je otkrila mnoge slabosti, ali je i završnica dala neki nagoveštaj da ima potencija u mladim snagama iz FCVB.
Mi navijači sada ćemo na zasluženi odmor (jer stvarno su nas smorili), pa da se dobro pripremimo za Svetsko Prvenstvo u JARu.
Posle njega, i prelaznog roka, imaćemo daleko jasniju sliku o mogućnostima Vojvodine u narednoj takmičarskoj sezoni.
Svako dobro
Ipak, poslednja pobeda je donela bar toliko atmosfere da najodgovorniji mogu sesti za sto i podvući crtu. Napraviti analizu, videti gde smo kao Klub i kako dalje?Sezona je otkrila mnoge slabosti, ali je i završnica dala neki nagoveštaj da ima potencija u mladim snagama iz FCVB.
Mi navijači sada ćemo na zasluženi odmor (jer stvarno su nas smorili), pa da se dobro pripremimo za Svetsko Prvenstvo u JARu.
Posle njega, i prelaznog roka, imaćemo daleko jasniju sliku o mogućnostima Vojvodine u narednoj takmičarskoj sezoni.
Svako dobro

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nažalost, nisam optimista pred narednu sezonu.A zanimljivo je kako će ova pobeda nad Napretkom mnogima biti alibi da se brani uprava, a isto tako neće biti alibi za Milana Đuričića koji je za nju najzaslužniji.Zanimljiv smo narod zaista.
Ako preko leta ne bude korenitih promena, ne piše nam se uopšte dobro.
Ako preko leta ne bude korenitih promena, ne piše nam se uopšte dobro.
- lala sa Istoka
- etxeberria
Najveci utisak na mene ima spisak 14 igraca koji su igrali danas. Plec umesto Nestora, i to je to, meni vise ne treba. Ofanzivna postava sa mladim i talentovanim momcima, da smo ovako stalno igrali ne bi mi bilo zao ni da smo 10. Hvala Tumbasovicu, Medi i Novakovicu ali oni po meni nisu materijal za Vosu.
sam svoj najveci neprijatelj