Bolton-Svonsi 0-2 (1.91)
To je neko moje vidjenje, Svonsi nije ekipa koja ima veliki promet golova po utakmici, napadacki su medju slabijim u prvenstvu, 38 pogodaka na 34 utakmice, uz napomenu da su Blekburn u prethodnom kolu pobedili 3-0. S druge strane, to me preterano i ne brine jer je Blekburn uz Vulvse ubedljivo najslabija odbrambena ekipa sa 73 primljena gola na 34 utakmice. Bolton koji je domacin, takodje ima vrlo slabu odbranu, ali ove kalendarske godine su belezili prilicno dobre rezultate na domacen terenu i uglavnom imali natrpanu mrezu. Dakle ne verujem da ce oni biti lak zalogaj za Svonsi, bez obzira na stanje na tabeli, ocekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu uz posed lopte na strani Svonsija ali sa malim brojem sansi.
Vulverhempton-Mancester Siti 3+ (1.41)
Utakmica izmedju ekipe sa najlosijom odbranom i ekipe sa najboljim napadom. Poslednji na tabeli protiv drugoplasiranog. Moglo bi da vuce na laganu utakmicu uz Sitijevo odradjivanje posla, ali treba imati u vidu i to da je Siti pred gubitkom titule i da je ovo mozda i poslednja sansa da u slucaju Junajtedovog kiksa uhvate neki prikljucak. Gradski rival im igra protiv krajnje neugodne ekipe Evertona i siguran sam da Gradjani racunaju da bi im se mogao dogoditi kiks, koji spram toga sebi ne smeju da dozvole ni u najcrnjim nocnim morama. Nije iskljuceno ni da cu ja licno staviti 4-6.

Liverpul-WBA 1 (1.45)
Liverpul je u gostima protiv Blekburna prekinuo katastrofalnu seriju koja im traje vec neko vreme i verujem da su podigli moral i da ce sad pred svojim navijacima pokusati da se iskupe, a u slucaju poraza im je cak i osmo mesto ugrozeno. Sumnjam da bilo kakve kalkulacije dolaze u obzir i da su zargonski receno "napaljeni" da rese ovu utakmicu u svoju korist. Treba imati u vidu i da je WBA sklon raznim rezultatima, od teskih kikseva do krajnje neocekivanih pobeda. Ipak, mislim da ovde ne bi trebalo biti iznenadjenja.
Arsenal-Celsi 1 (2.00)
Ovo je za one koji vole da rizikuju malo vise.

Dakle, ovo su neki moji predlozi i razmisljanja od utakmice do utakmice, napomenuo bih da moj tiket nece izgledati ovako jer sam ovde naveo samo cetiri duela posto mi vreme ne dozvoljava drugacije. Sutra ujutro cu prokomentarisati jos nekoliko parova, iz drugih liga, a na vama je da procenite da li, i koji od tih parova vas privlaci, a mozda ga ne biste sami stavili na tiket.
Ja licno, izvlacim po 10 parova za kolo i od toga stavim 6 koji mi se cine najrealni (moram priznati da obracam paznju malo i na kvotu