15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:3

laki

Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina, subota 19h

Post by laki »

Kad smo pobedili 2 0 na laznoj marakani prosle godine, bilo je price pred poslednje kolo prolecnog dela kako im sad vracamo dug. Ne da im nismo dali bod, vec smo uzeli sva tri. Sad tako mozemo u nedogled o teorijama zavere i naravno da cemo gubiti i onda govoriti: "Rekao sam va, sve se vec znalo ko je samo malo hteo da razmili"!
Ja mislim da niko nikom nista ne duguje i nadam se da ne gresim. Ali pored toga, iako sam uvek optimista, sada sam pesimista i mislim da cemo izgubiti sa 2 gola razlike. Boze, pomozi mi da gresim debelo!
Image
Somborac

Post by Somborac »

Rstujem sa zenom citav vikend, pravac udbaska marakana!
Svi u kavez, Katai resava utakmicu :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

Nemam pojma šta da kažem i šta da očekujem. Utakmica ko utakmica, još jedna u nizu u besmislenoj ligi. Svaka čast našoj upravi, uspeli su da mi unište interesovanje čak i za utakmice sa blizancima. Samo bih volio da je ovo zadnja utakmica u dresu Voše za veći broj prvotimaca. Nama očajnički treba novi početak na svim nivoima (uprava, trener, igrači) ali je realno očekivati samo promene u igračkom kadru, pod uslovom da uspemo da uvalimo ove poluigrače nekim azijatima
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Kakva god nam skupina akademika sedela u upravi, ta priča o bliskim odnosima s klubom policije je vrlo naivna. Od kad ja gledam Vojvodinu, nikad nije bilo više na nož sa njima nego poslednjih godina. Ova uprava ne valja zbog mnogih drugih stvari, a za ovo što se insuira nemam šta da im prigovorim. Realno.
Razočarani smo svi mnogim stvarima u i oko kluba, ali to ne bi trebalo da nam smetne s uma činjenicu da je ovo više od igre. Ovo je MI protiv NJIH, sve ostalo možeš baciti u vodu. Ko konta konta. Treba napuniti kavez dobrano.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina

Post by Helm »

DekiFirma wrote:
Nikola wrote:Svi u smrdljivi bg
:evil:
:rolll:
simicpk

Post by simicpk »

citah sad da su desetkovani u odbrani, odnosno jovanovic im ne igra. Na stoperu ce im igrati spajic-maksimovic(krneta). Spajica nisam gledao, ali ova 2ca cesto kiksuju treba to iskoristiti. Takodje levi bek im je fica cigance, a desno im je mikic kapiten(njihov). Dosta im je suplja odbrana. To nas murinjo ce iskoristiti tako sto ce upaciti jos jednog defanzivnog veznog.
Sto se naseg tima tice, prognoziram sledeci sastav:
supa-vule-trax-jokic-paja-djura-radoja-moreira-boske-katai-abu, mada skuletica nismo dugo gledali te se mozda on neocekivano nadje u timu.
ФКВ
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

simicpk wrote:citah sad da su desetkovani u odbrani, odnosno jovanovic im ne igra. Na stoperu ce im igrati spajic-maksimovic(krneta). Spajica nisam gledao, ali ova 2ca cesto kiksuju treba to iskoristiti. Takodje levi bek im je fica cigance, a desno im je mikic kapiten(njihov). Dosta im je suplja odbrana. To nas murinjo ce iskoristiti tako sto ce upaciti jos jednog defanzivnog veznog.
Sto se naseg tima tice, prognoziram sledeci sastav:
supa-vule-trax-jokic-paja-djura-radoja-moreira-boske-katai-abu, mada skuletica nismo dugo gledali te se mozda on neocekivano nadje u timu.
Jokíć ima kartone, valjda to znači povratak Đurića.

Jel Poletanović trenira, šta je sa njegovom povredom?
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Ako se ja dobro secam, on se ocekuje tek za prolecni deo.
milancl

Post by milancl »

Trebalo bi da je Poletanović danas operisao meniskus i da počne redovno trenira kada počnu zimske pripreme.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
verni zapad

Post by verni zapad »

Nikola wrote:Lazo, realnost je da se pre svake tekme sa blizancima mraci i prosipaju se razne teorije zavere u kojima inspiraciju pronalaze novinari treceg oka. Godinama to citam i godinama se ispale prognozeri koji sada tipuju na nekom drugom mestu. A gle cuda crv pusta novoregistrovani clan.
Svako nek pruzi podrsku klubu na nacin na koji misli da je najbolje, ali nek ne kvari atmosferu pre i tokom meca. Bice prilike za ocenu i sud o igri. Siguran sam da ce vecina naci nacin i motiv da podrzi klub u utakmici sa posrnulom usnicinom igrackom.
a jel mi mozes samo reci posle KOJE to vise utakmice cemo praviti rez????ja ne znam jel su svi slepi da ne vide da nije problem u igracima vec u celoj upravi....i zato posle ove utakmice aktivirati se i isterati :shit: napolje!!!!!!
PZS

Post by PZS »

verni zapad wrote:
Nikola wrote:Lazo, realnost je da se pre svake tekme sa blizancima mraci i prosipaju se razne teorije zavere u kojima inspiraciju pronalaze novinari treceg oka. Godinama to citam i godinama se ispale prognozeri koji sada tipuju na nekom drugom mestu. A gle cuda crv pusta novoregistrovani clan.
Svako nek pruzi podrsku klubu na nacin na koji misli da je najbolje, ali nek ne kvari atmosferu pre i tokom meca. Bice prilike za ocenu i sud o igri. Siguran sam da ce vecina naci nacin i motiv da podrzi klub u utakmici sa posrnulom usnicinom igrackom.
a jel mi mozes samo reci posle KOJE to vise utakmice cemo praviti rez????ja ne znam jel su svi slepi da ne vide da nije problem u igracima vec u celoj upravi....i zato posle ove utakmice aktivirati se i isterati :shit: napolje!!!!!!
Imas neki konkretan predlog aktivacije ili "zakuvavas" bez pokrica...
Gari bez ljutnje, ali to sto ti sada radis je isto kao kad radikali pozivaju na gasenje haskog tribunala ili npr. bombardovanje Londona :sorry:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Nikola

Post by Nikola »

Zamolio bi administratore da poslednjih nekoliko postova prebace u temu "uprava" kako slucajno ili ne neko ne bi koristio aktuelnost ove teme, kvario i gusio je. Tamo cemo nastaviti diskusiju.
ПУШТАМ КИШУ!
Stexman

Post by Stexman »

Realno, bombardovanje Londona i nije tako losa ideja a i izvodljivija je izgleda od ove da cemo oterati upravu!
verni zapad

Post by verni zapad »

PZS wrote:
verni zapad wrote:
Imas neki konkretan predlog aktivacije ili "zakuvavas" bez pokrica...
Gari bez ljutnje, ali to sto ti sada radis je isto kao kad radikali pozivaju na gasenje haskog tribunala ili npr. bombardovanje Londona :sorry:
evo rece Nikola da necemo ovde o tome....nadam se da ce posle ove utakmice konacno i ta tema doci na glavni tapet pa cu onda izloziti realno resenje problema ;)
Passion

Post by Passion »

Да ли неко ко иде колима има можда место вишка у истим? Ако има, и ако му није проблем, нек ми јави. Хвала унапред. :cheers:
Last edited by Passion on Wed Nov 28, 2012 8:34 pm, edited 1 time in total.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Locked