21. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:1
Re: 21. kolo: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 15h
Na šta li će sutra ličiti teren, majko mila...
Изгледа да је циљ управе да довуче само студенте на стадион са овим термином. Ово ми се у животу није десило, али биће ово друга узастопна домаћа утакмица којој апсолутно не могу да присуствујем! 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
-
samo hrabro i pametno da nastavimo niz.trenutno smo u boljoj formi od njih sto moramo i da dokazemo na terenu.bilo bi lepo da ih dobijemo da im jasno damo do znanja da smo bolji i da u kupu nemaju sta da traze,a i da popravimo medjusobni skor koji nam je s njima negativan.voleo bi da vidim igru kao protiv njih u kupu ili spartaka sto bi znacilo da smo na pravom koloseku pred sledece utakmice,a i potvrdilo nas kvalitet.srecno nam bilo.
-
Objektivna medijska
nas otpisuju u borbi za titulu, preciznije receno uopste nas ne spominju.Ako u nedelju od 21.00 budemo na -3 ili -4 bicemo u trci do poslednjeg kola za sampionski pehar.Sto se tice ove utakmice vreme je da Vignjevic odmori neke igrace, tj da od prvog minuta, sansu da drugim igracima, kojima je potrebna veca minutaza.Ocekujem sledecu postavu:Supic-Vulicevic,Trajkovic, Djuric,Nastic-Radoja,Poletanovic,Kosovic-Gacinovic,Alivodic,Susnjar.

LIVESTREAM?????????
sa mozzart sport-a61: To je iznerviralo navijače koji su počeli da skandiraju "Supiću majmune"
Gubimo od 53" sa 0:1. 

Sada kada krene pljuvacina.
PS. Ovaj ofk mi svakog dana postaje sve odvratniji.
PS. Ovaj ofk mi svakog dana postaje sve odvratniji.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zasto bi? Jasno je ko su krivci: sudija, kaljuga, bunker, ovi sto se valjaju i odugovlace, templari, masoni, Vatikan, varnice i pretnje iz Severne Koreje.ssnigd wrote:Sada kada krene pljuvacina.

Jako bleda a beskrvna partija nasih, za koju ni ocajan teren ne moze biti opravdanje. Ofk kao najgora seljacka ekipa. Po valjanju su uspeli i Metalac da zajebu,pa vam je jasno kako su igrali nakon vodjstva.
supic opet blistao na golu i u raspravi sa zapadnom tribinom. Jedan Spartak (koji je za nas mali klub) je prevaspitao svog despotovica i naterao ga da se izvini navijacima, a ovima je izgleda simpaticno da posmatraju kako supic svoje vaspitanje iskazuje usred utakmice. Poser.em se na gospodstvo!
supic opet blistao na golu i u raspravi sa zapadnom tribinom. Jedan Spartak (koji je za nas mali klub) je prevaspitao svog despotovica i naterao ga da se izvini navijacima, a ovima je izgleda simpaticno da posmatraju kako supic svoje vaspitanje iskazuje usred utakmice. Poser.em se na gospodstvo!
POŠTO OBRAZ ???!!!
U jednom trenutku su trojica igraca laznog stogodisnjaka lezala na travi...
- Red Marquis
- Moderator
Sad valjda vide oni što im kritike iz Jagodine nisu bile jasne, da takva igra je negde morala da nam se naplati.
Smiljanić??? Dokle? Dajte nekog klinca iz omladinskog pogona da menja Vuleta. Odbrana danas šuplja sa svih strana, igra rastrzana, vezni red nula, teren užas, sudija i pomoćni do zapada lud i zbunjen. A i dragi vam Milinković je od OFKe napravio jednu takvu seljačku i folirantsku ekipu da su Metalac i Borča gospodske ekipe za njih. Sve se danas potrefilo, pa i to da ne napadamo ka jugu drugo poluvreme, možda je i to uzrok poraza Vignjeviću?
Možda ti je Firma oprostila, ali ja neću NIKAD. nemanja supiću MARŠ IZ VOJVODINE!!! Kiks bi ti se možda i oprostio (i vrapci znaju da ne znaš da braniš), ali da ti pretiš i raspravljaš se usred meča sa publikom...DOKLE ĆE SE TAKVE STVARI TOLERISATI?
Smiljanić??? Dokle? Dajte nekog klinca iz omladinskog pogona da menja Vuleta. Odbrana danas šuplja sa svih strana, igra rastrzana, vezni red nula, teren užas, sudija i pomoćni do zapada lud i zbunjen. A i dragi vam Milinković je od OFKe napravio jednu takvu seljačku i folirantsku ekipu da su Metalac i Borča gospodske ekipe za njih. Sve se danas potrefilo, pa i to da ne napadamo ka jugu drugo poluvreme, možda je i to uzrok poraza Vignjeviću?
Možda ti je Firma oprostila, ali ja neću NIKAD. nemanja supiću MARŠ IZ VOJVODINE!!! Kiks bi ti se možda i oprostio (i vrapci znaju da ne znaš da braniš), ali da ti pretiš i raspravljaš se usred meča sa publikom...DOKLE ĆE SE TAKVE STVARI TOLERISATI?
Io odio Belgrado
Ma ko j... ovu valjajuću đubrad što protiv grobara igra bez tri najbolja igrača zbog ''loše forme''. Ne treba da se bavimo njima uopšte. I pored njihovog seljačenja najveći utisak je neverovatno loša igra naših. Već se protiv Jagodine videlo koliki smo mi raspad. Nismo više ni zaslužili danas. Žao mi je što to moram da kažem, ali mislim da ćemo u nedelju popiti par komada.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Ma ljudi mante OFK i sudiju..
Sve to stoji sto ste rekli ,ali realno Katai je kao sutnuo igraca OFKe kad je nastala ona guzva i ima srece sto nije dobio crveni.
Sto se ostalog tice sve je bilo onako kako sam i mislio a ne i nadao.
Opet Vigi sa svojim fantasticnim izmenama... pocnu dva spica i kod loseg rezultata on vadi jednog i ubacuje veznog??!!
Poletanovic decko je totalno van forme i nzm zasto ima predost u odnosu na Kosovica.
Inace za sve svoje diletantske ispade Runi je nagradjen odigravanjem cele utakmice,mada moram reci i to da nije bio nista losiji od ostalih.
Iskreno jedini koji su odigrali dobru tekmu su stoperski par.
Katai pokazao da pravi razliku na terenu ali dzaba kad ne moze sam,a on kad je vec usao Abu jadni je vec bio crknut..ja nzm zasto taj covek mora na svakoj tekmi da igra??!!
I opet ondak dolazimo do naseg fantasticnog trenera kome ne bih dao ni na kompu da mi vodi tim a ne...
Sve to stoji sto ste rekli ,ali realno Katai je kao sutnuo igraca OFKe kad je nastala ona guzva i ima srece sto nije dobio crveni.
Sto se ostalog tice sve je bilo onako kako sam i mislio a ne i nadao.
Opet Vigi sa svojim fantasticnim izmenama... pocnu dva spica i kod loseg rezultata on vadi jednog i ubacuje veznog??!!
Poletanovic decko je totalno van forme i nzm zasto ima predost u odnosu na Kosovica.
Inace za sve svoje diletantske ispade Runi je nagradjen odigravanjem cele utakmice,mada moram reci i to da nije bio nista losiji od ostalih.
Iskreno jedini koji su odigrali dobru tekmu su stoperski par.
Katai pokazao da pravi razliku na terenu ali dzaba kad ne moze sam,a on kad je vec usao Abu jadni je vec bio crknut..ja nzm zasto taj covek mora na svakoj tekmi da igra??!!
I opet ondak dolazimo do naseg fantasticnog trenera kome ne bih dao ni na kompu da mi vodi tim a ne...
Bar jedna ,,korist" od ovog poraza: odmah smo se našli na svim portalima (i to čim smo primili gol, a neće nas skloniti brzo ,,zbog revnosnog ažuriranja") čak i na b92, za koje nismo postojali do sada
Druga je korist to što sad moramo pobediti u nedelju, a treća je imperativna pobeda u revanšu na Karaburmi.
Moja zamerka, u ovom porazu, je to što je opet igrao gotovo isti sastav (dve izmene je jako malo).Trebalo je istrčati na teren sa više od 50% novih imena, i verovatno bi oni našli rešenje za ofkovce (ove današnje naše igrače su svi dobro proučili i očigledno je da nisu uspeli izaći iz pada svoje forme, i pada motiva).Ako ništa drugo, Žakula, Kosović, Gaćinović, Ilić, Deletić... bi im bar pokvarili plan(ove).
Ja sam ovde već pisao kako su nas protivnici počeli ,,čitati" i to je sada naš najveći problem.Današnja utakmica je bila više nego prava prilika za proveru potencijalnih varijanti sa širim krugom prvotimaca.Ovako, nismo dobili ništa, osim velikog šamara, iako smo izveli ,,najači sastav".
Oštećeni smo za penal, Supić napravio katastrofalnu grešku, promašili smo dve 100% šanse, ali ko će sad o tome - piše se 0:1, a mi od tog rezultata nikakav benefit nemamo.Niti smo istestirali svoje igrače (iz drugog ešalona), na jednom bitnom meču, niti će sadašnji starteri imati samopouzdanje pred partizane.Međutim, sada moraju i oni i Vignjević da se ,,operu" u nedelju.

Druga je korist to što sad moramo pobediti u nedelju, a treća je imperativna pobeda u revanšu na Karaburmi.
Moja zamerka, u ovom porazu, je to što je opet igrao gotovo isti sastav (dve izmene je jako malo).Trebalo je istrčati na teren sa više od 50% novih imena, i verovatno bi oni našli rešenje za ofkovce (ove današnje naše igrače su svi dobro proučili i očigledno je da nisu uspeli izaći iz pada svoje forme, i pada motiva).Ako ništa drugo, Žakula, Kosović, Gaćinović, Ilić, Deletić... bi im bar pokvarili plan(ove).
Ja sam ovde već pisao kako su nas protivnici počeli ,,čitati" i to je sada naš najveći problem.Današnja utakmica je bila više nego prava prilika za proveru potencijalnih varijanti sa širim krugom prvotimaca.Ovako, nismo dobili ništa, osim velikog šamara, iako smo izveli ,,najači sastav".
Oštećeni smo za penal, Supić napravio katastrofalnu grešku, promašili smo dve 100% šanse, ali ko će sad o tome - piše se 0:1, a mi od tog rezultata nikakav benefit nemamo.Niti smo istestirali svoje igrače (iz drugog ešalona), na jednom bitnom meču, niti će sadašnji starteri imati samopouzdanje pred partizane.Međutim, sada moraju i oni i Vignjević da se ,,operu" u nedelju.
Last edited by Turija on Wed Apr 03, 2013 5:52 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov