9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

limanfkv

Re: 9. kolo: Vojvodina-Sloboda, subota 16h

Post by limanfkv »

0.0625
Boske87

Post by Boske87 »

Minut 3.00 Škule ploditelj rasni daje autograme :mrgreen:

Šalu na stranu očekujem dobru utakmicu, volim te duele sa Slobodom jer se igra muški i bez kalkulisanja. Čak mi je i Piskavac postao drag, jeste klovn u tih 90+ minuta koliko traje utakmica ali zna čovek svoj posao i uvek je maksimalno korektan kada se sve završi. Žao mi je Slobode jer je kradu od starta šampionata, Piskavac je umalo zaplakao na pres konferenciji nakon utakmice sa lažnim stogodišnjakom. Ipak nadam se da nastavljamo dobar niz i ulazimo jako u drugi dio polusezone.

Vuković i u ovom intervjuu deluje kao neko ko čvrsto stoji na zemlji i ko je došao u Vošu da ostavi trag, biće on veliko pojačanje.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

Vukovic je jedini igrac kojeg nam je Kezman doveo a koji ce nam se igracki i finansijski isplatiti...a sto se tice utakmice ocekujem 2:1 i to gol u nekom 89 minutu iz kornera za pobedu..
shecky

Post by shecky »

Piskavac je bas pravi klovn :) ali ga gotivim bas zbog toga jer je covek maximalno u utakmici ,zamislite njega kada bi bio igrac? :) hahaha

ps elem ne slazem se bas da je Sloboda stalno ostecena ,oni bukvalno posle svake utakmice kukaju na nesto .. nije bas da je tako ,uostalom nije Sloboda neki gigant pa da sad sudije moraju da regulisu stvari jer ce mozda Sloboda biti prvak .. a u sustini svaku klub bude ostecen u necemu ,pogledajte onaj Spartakov gol ,mislim da je protiv DS bio.. Torbica bio u ofsajdu ihaha.. a nesto ne vidim da su sada kukali ,mada im je otiso Kurcubic pa valjda nema ko da kuka sad
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Sutra je preedvidjen lep i suncan dan. Probudimo se imamo priliku da se borimo za prvo mesto.

SVI NA STADION!!!
milancl

Post by milancl »

Nismo mi nikad znali lako da pobedimo, nije nam to u krvi jednostavno, ni ekipi, a ni nama na tribinama. Ne znam koliko će Sloboda da uđe u meč bez kalkulisanja kao prethodnih sezona, jer sad mnogo lošije stoje na tabeli, očekujem njihovu oprezniju igru ovaj put. Kako bilo, samo neka 3 boda ostanu u Ns, makar opet strepeli do poslednjeg zvižduka. Samo da ne bude penal za nas :frown:

Što se Piskavca tiče, takav je tip, iritira od početka i protivnike i publiku i sudije. Jedan detalj sa jednog od prethodnih gostovanja Slobode - Sloboda odigra čini mi se 0:0 protiv crnog blizanca u gostima kada je Grant odbio da se rukuje sa Piskavcem. Posle toga dolaze kod nas. Na severozapadu jedan impulsivni i temperamentni navijač je zamoljen od prijatelja da ne vređa Piskavca jer se lično poznaju. Izdržao je nekih 10 minuta i onda se izvinjava prijatelju i kreću uvrede za Piskavca potpuno zasluženo. Vrhunac je bio: Piskavac, dođi ovamo, ja ću se rukovati s' tobom. :D

Ako mogu da prognoziram, mislim da će Alivodić rešiti utakmicu
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Turija

Post by Turija »

shecky wrote:Piskavac je bas pravi klovn :) ali ga gotivim bas zbog toga jer je covek maximalno u utakmici
Ne podržavam takvo ponašanje, ali ga razumem, pogotovo kada imaš ekipu kojoj svaka sitnica može da bude presudna za ishod meča.Sportski prihvatam stav: za vreme utakmice smo protivnici, posle utakmice smo prijatelji.
Verujem da se, sada, nešto slično događa i našem treneru Nikoliću, pa otud ti ispadi i ,,verbalni delikti" na terenu.Međutim, čovek je kažnjen drakonski (za naše uslove), kao da je nekom, ne daj Bože, polomio nogu ili naneo teške telesne povrede.Ne znam kolike su trenerske plate (ako ne kasne i ako ih dobijaju), ali 300.000 dinara kazne za povredu restriktivnog prostora i nepristojnog ponašanja, od ljudi koji nemaju nikakav moralni kredibilitet u sopstvenom ponašanju, totalni je apsurd u našem fudbalu, gde su profesionalni klubovi u potpunoj finansijskoj buli.Toliko visoku kaznu trener, realno, ne može da plati, te će ona, sigurno, morati biti ,,zaboravljena".Čemu onda lažno institucionalno ,,treniranje strogoće"? Verujem da bi na redovnom sudu kazna bila višestruko manja, što opet vodi u drugi ćorsokak, jer ne izlazimo iz ,,vrzinog kola", sve dok kazne ne budu pravedne i odvraćajuće od prestupa i kažnjivog dela.
No, da se vratim predstojećem meču.Očekujem neizvesnu utakmicu i našu pobedu.Momci su zaslužili podršku, jer su u teškim trenucima za Klub, Vojvodinu ostavili u trci za najviši plasman.Takođe, mislim da cene ulaznica treba vrati na raniji nivo, jer ide lošije i hladnije vreme, kada poseta pada, a ispuštena Evropa je ispumpala elemente gledalačkog zanosa (i ispraznila džepove).Mnogo više će klubu (naročito igračima i trenerima) značiti +1000 ljudi na tribinama, nego +100.000 dinara u kasi, pošto imamo realne šanse da veoma uspešno završimo jesenji deo sezone.Podrška sa tribina je vetar u leđa, kako reče Marko Nikolić.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Војводина : Слобода Поинт 19. октобар 2013, 16:00
Главни судија: Вукадиновић Миленко
Помоћни судија 1: Стојковић Урош
Помоћни судија 2: Милетић Горан
Четврти судија: Петковић Мирољуб
0.0625
fare

Post by fare »

Trajko ponovo povredjen izgleda, vidim da je izvrsena prinudna izmena .
ДушанСП

Post by ДушанСП »

1:0 Калуђеровић :D
fare

Post by fare »

E pa vise nije sada je 1:1 , a pobedom idemo na 1 mesto makar do sutra :D .
Salvador

Post by Salvador »

1:2

Imamo ove godine priliku bolju nego ikad da idemo na titulu, a papci su izgleda nedovoljno motivisani da bi pobedili Slobodu u Novom Sadu. :oops:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Честитам фудбалерима Слободе на победи.за ову данашњу бламажу није крива ни управа,ни ситуација у клубу ни тренер,него искључиво шупци од фудбалера,који нису у стању да искористе ништа што им се сервира на тацни.
Firmson89

Post by Firmson89 »

Добра стара навика, кад је битно - усери се... очајна партија са наше стране, Слобода заслужено победила. Калуђер дао гол ни сам не зна како, бар одакле сам ја стајао, мунуо лопту из гужве, а поред тога 0 на терену, нећу више да га гледам! Све у свему још једна добра прилика испуштена.
Nikola

Post by Nikola »

Kad budemo dolazili u pristojnijem broju na stadion i bodrili klub, imacemo prava da ovaj poraz smatramo za neuspeh.
Kakvi smo svi mi trenutno i odnosi, igraci i igra je premija.
ПУШТАМ КИШУ!
Locked