8. kolo: Rad - Vojvodina 0:0
Re: 8. kolo: Rad - Vojvodina, petak u 20h
Знам само да нам ове паузе због репрезентације никад не буду од користи.Увек кад смо у налету дође пауза па кикснемо у првенству.Надам се да данас рушимо традицију.
Како стојимо са stream-om, има ли неко нешто?
Da li ce biti prenosa negde?
Arena sport 1 20:00Beonic wrote:Da li ce biti prenosa negde?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Arena?! Dobro su se setili...Rabba wrote:Arena sport 1 20:00Beonic wrote:Da li ce biti prenosa negde?
Hvala ti.

- naseljekolumbija
Gde je Lalatovic na konferenciji? Ima neka preca posla, zauzet je?
Ne mogu da verujem da je Rad bolji u medjusobnim susretima,koja je to sramota... isto vazi i za susrete sa OFK-om. Nemam dobar osecaj za vecerasnju utakmicu, voleo bih da se varam. Videcemo...

Ja sve nekako na silu zelim da dobijem taj osecaj da ce sve biti ok i da stvarno napadamo titulu, ali me je jucerasnja izjava Šarca podsetila na sve prethodne sezone...naseljekolumbija wrote:Gde je Lalatovic na konferenciji? Ima neka preca posla, zauzet je?Ne mogu da verujem da je Rad bolji u medjusobnim susretima,koja je to sramota... isto vazi i za susrete sa OFK-om. Nemam dobar osecaj za vecerasnju utakmicu, voleo bih da se varam. Videcemo...
"DA OSTANEMO PRI VRHU TABELE". Sta da ostanete pri vrhu?! Konacno imamo sastav koji je mozda i najbolji u ligi.. Da napadnete titulu! Hoce li to vise neko izgovoriti?!
- naseljekolumbija
Njegova pojava na konferenciji umesto sefa strucnog staba, njegova iritantna sablonska, fuserska izjava na nivou FK mali mokri lug predstavljaju vrhunsku neozbiljnost kako kluba, tako i celog strucnog staba na celu sa gospodinom "imam preca posla".Beonic wrote: Ja sve nekako na silu zelim da dobijem taj osecaj da ce sve biti ok i da stvarno napadamo titulu, ali me je jucerasnja izjava Šarca podsetila na sve prethodne sezone...
"DA OSTANEMO PRI VRHU TABELE". Sta da ostanete pri vrhu?! Konacno imamo sastav koji je mozda i najbolji u ligi.. Da napadnete titulu! Hoce li to vise neko izgovoriti?!
Ne treba se unapred siliti sa izjavama. Prvo ih nabiješ na terenu, a onda posle možeš kako hoćeš.
- gospodinFKV
Apsolutno. Zalimo se i nije nam jasan odnos novinara prema konferencijama, kako su nezainteresovani i bez pitanja, a ovamo se salju polupismeni ljudi na iste, da ispale tih par izlizanih floskula a la ''lopta je okrugla'' i ''ocekujemo tvrd mec''. Nekad mi se cini kao da igraju par-nepar ko ce da izadje pred novinare, bez da su se bilo sta pripremili za konferenciju.Igla wrote:da li i tad biti bitno ko je bio na konferenciji?
Naravno, taj isti novinar za to vreme sedi i razmislja o sutrasnjoj konferenciji i sta ce da pita onog bivola od mojkovca, da mu ovaj odrice nesto sto dovitljivije, pa onda novinar u caps locku rokne naslov ''grof saljivdzija xexe''. To nas ne treba da zanima. Ljudi na tim konferencijama treba da budu sto bolje pripremljeni, da ih odrade profesionalno, a ne kao da su zalutali tu, pa ce mozda jednom konferencije i biti malo interesovanije i onima koji izvestavaju s njih.
Ja nemam nista protiv da Sarac izadje pred novinare, ali kad god izadje asistent, on mora jednako kvalitetno to da odradi kao trener.
- Pera Centar
Jel ima neko link za Arenu 1??
- Forza Voša
http://www.stream2watch.cc/live-sports/ ... ember-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Pera Centar
Forza Vosa, hvala puno!Forza Voša wrote:http://www.stream2watch.cc/live-sports/ ... ember-2016
http://ifirstrow.eu/watch/463409/2/watc ... odina.html
Овде је снимак нешто бржи али нема коментатора
Овде је снимак нешто бржи али нема коментатора