LIMAN wrote:Утакмица дно, али 3 бода су 3 бода и добро је што улазимо у утакмицу у среду са победом. Одлично наше издање на стадиону, доста солидно навијање и бројност. Ја њихову публику не бих генерализовао; претежно су састављени од цигана и гробара и наравно да ће нас мрзети. Али постоје и они који су ту стварно због Бачке и који навијају за клуб из свога града, а не верујем да су они иницијатори звиждања и вређања играча Војводине, већ су то управо ови први које сам набројао, који су нажалост већина. Било како било, у среду сви на Карађорђе, даћемо им мали југ, СВЕ ОСТАЛЕ ТРИБИНЕ СУ НАШЕ.

I meni se cini da je tako sto se tice domacih navijaca, iako je nas forumas NapredBacka pisao da je velika vecina gledalaca uz Backu (ali ne kao kao broj 1, vec kao br2, po mom nekom vidjenju?).Otrpilike volim Backu, posle jednog od blizanca, kao i oni novosadjani sto vole Vosu, odmah posle ta dva kluba.To su alibi navijaci, posto ih je pomalo sramota kao lokalaca.
Inace, odgledao sam u prenosu samo poslednjih pola sata.Mozda i bolje sto nisam gledao vise, prema onome sto sam video i ovde procitao.
U velikom smo padu forme i igre.Da danas Asceric nije reagovao u maniru c-fora, ostali bi bez dva boda, a mozda i 3.
Faul nad Kordicem je bio, ali golman ne sme tako da reaguje, tj. okrene ledja i pusti loptu u gol.Sta da sudija nije svirao faul?Lopta ga pogadja na zemlji u ledja i ulazi u gol.Da je reagovao kao pravi golman odbranio bi i taj sut i o golu Palancana se ne bi pricalo.Ovako, mnogi su jedva docekali da nam ospore pobedu.
Ovom prilikom, prvi put cu pohvaliti Ascerica, jer da nije reagovao kako treba, ostali bi bez pobede i protiv Backe.Ipak, ne bi mi bilo mnogo zao, bez obzira na ponasanje domace publike posle ponistenog gola.Backi bi taj bod bio mozda i zlatan, ali nama je pobeda zlatna samo zbog narednog meca.
Od nasih igraca (za ono sto sam video u poslednjih 30 minuta), niko ne zasluzuje rec pohvale, osim Ascerica (zbog gola).A vidim da je dati gol i njemu bio zlatan.Mozda je jos samo Palocevic izasao iz sivila, ali je to anulirao kada nije pogodio prazan gol, a ni ispostovao saigrace koji su ga ispratili u akciji.
Sve u svemu, cekamo derbi u Novom Sadu.
PS
Vojo

Dok sam pisao ovaj post, vidim da se NapredBacka osvrnuo na ovu temu.Bice, verovatno, jos price o tome.