32. kolo: partizan - VOJVODINA 1:0 (1:0)
Re: 32. kolo: partizan - VOJVODINA, subota u 17h
Vladu Buača na klupu protiv crnih! Ima pravo da vodi dve utakmice u prvenstvu, i to su te dve utakmice koje jedino nešto znače. Da uđe na teren, da ih vija i šamara po terenu. To jedino mogu da prihvatim.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga- ... ova-sastav" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Emile, naslednice Mirka Ivanica
Bravo Emile, naslednice Mirka Ivanica

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ово дан чисти Х,црвено
узима Напредак и бјежи 2 бода и до краја гази све,тј сви им се склањају.

Постоји ли какав стрим?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=fGMTBFH9HWQ[/video]CRD FCV wrote:Постоји ли какав стрим?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sluzimo narodu!CRD FCV wrote:Захваљујем

EDIT: kako smo krenuli mec, mozda me do kraja budes i proklinjao...

Ни пакао нам неће тешко пасти
Cak i da zanemarimo rezultat i gol primljen u 34 sekunde, ovo je uzasna igra. Delujemo ko razbijena vojska, ne zna se ko sta igra i gde treba da stoji na terenu, kao da su savatali 11 slucajnih prolaznika na ulici i po prvi put u zivotu im obukli dres i poslali ih da igraju fudbal... 

Делује ми као да се намерно не труде. Задња линија нам организује акције, средине нема, напад не може лопту да добије квалитетну.
- gospodinFKV
Rockov jedini vredi. Bezi odavde, dete...sto pre odes, to bolje po tebe
Sve skolski radi. Odlican je...
Ostali mozda da probaju bocanje, imaju i na keju, i u limanskom mesta da vezbaju...
To lopte po zemlji videlo nije. Kad se skupe drugari za balon, vidi se lepsih boljih dodavanja.
Viskol napolje!

Sve skolski radi. Odlican je...
Ostali mozda da probaju bocanje, imaju i na keju, i u limanskom mesta da vezbaju...
To lopte po zemlji videlo nije. Kad se skupe drugari za balon, vidi se lepsih boljih dodavanja.
Viskol napolje!
Evo i prenos crk'o, i njega je sramota... 

Jel nama stvarno potreban trener za ovo? Pa oni kao da su juce poceli da igraju fudbal. Jebote, ceo zivot treniras i ne umes dva pasa da sastavis...
Mada sta se i ja jedim, kad bi bolje bilo da otaljigaju ovu utakmicu a da u sledecoj razvale.
Mada sta se i ja jedim, kad bi bolje bilo da otaljigaju ovu utakmicu a da u sledecoj razvale.
- churguzijanac
I ovakvi nikakvi mogli smo do gola...Mogao bi Jovancic umesto Melega ili Palocevica
Vulicevic po n-ti put dokazuje koliki je smrad...