Moje analize govore cak i da se desi zloupotreba opet cemo profitirati... u nedelju

Deep... ono kad skontas da je Petak,da prolazi... al da ni sutra ne igramo

Moje analize govore cak i da se desi zloupotreba opet cemo profitirati... u nedelju
Daj je meni na cuvanje,dok pobedjujemo,kad zaredjamo sa porazima i losim igrama,vraticu ti je - OBECAVAM!!!
Hahahaha i ja je trpim dok pobedjujemo.Voja wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 10:29 pmDaj je meni na cuvanje,dok pobedjujemo,kad zaredjamo sa porazima i losim igrama,vraticu ti je - OBECAVAM!!!![]()
![]()
![]()
p.s.meni su i strimovi postali rutina,tako da... i u Drezden ako treba![]()
A koliko sam se radovao kad sam saznao da ce Vosa domace igrati kuci nedeljom u 20h,toliko mi je sad zao jer NIKAKO DOCEKATI![]()
Znači, treba sutra da podignem besplatnu ulaznicu za istok, a od obeležja kluba da prikažem sezonsku ulaznicu, ha,ha,ha!N13 wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 3:59 pm Klub je najavio da sprema iznenadjenje za svakog ko uzme kartu za utakmicu protiv Spartaka. I apelovao navijace da cuvaju kartu, jer ce se vise informacija o tom iznenadjenju objaviti dan nakon utakmice.
Ja sam na drustvenim mrezama pitao da li se to iznenadjenje odnosi i na vlasnike sezonskih karata, i na osnovu dobijenog odgovora, mogao sam izmedju redova da procitam sta bi to iznenadjenje moglo da bude.
Koliko ja znam, ne može. Ne razumem da se smenjuju tolike uprave, igrači, treneri, sponzori, dresovi, a da taj skrnavi Gigstix ima monopol. Treba napraviti javnu nabavku sa uslovom da distributer ima kršteno radno vreme. Takav posao može svaka fotokopirnica, ili menjačnica da radi.
Vosine vunene carape i imas besplatan upad na Istok,a ni zapad nije skupmilancl wrote: ↑Sun Jul 24, 2022 11:24 am Imam pitanje vezano za sezonsku ulaznicu... Može li se gde uzeti nedeljom? Pošto Gigstix koliko vidim nedeljom ne radi. Inače, napredak na polju marketinga, a u 2022.godini ne možeš on-line kupiti godišnju kartu...
Izvanjavam se na spamu i hvala onom ko mi odgovori. Što se tiče same utakmice, plaši me ta euforija da ne stvori igračima prevelik pritisak... Samo da ih načnemo na vreme
Meni vecerasnji mec sa aspekta rezultata apsolutno nista ne predstavlja,vec ga vidim kao mogucnost da bude najlepsi mec u sezoni,ekipice su takve da moze da se ocekuje brdo fudbalskih carolija,nadigravanje i mnogo golova. Smeker je i njihov trener,voli i on da se nadigrava. Iskren da budem volim da gledam i Simuru dok igra i Sreckovica,i Tumbu i Todoroskog,a o nasima da ne pricam... mozda ostaje samo zal sto i Tufa veceras nece biti tu i to je to. Egzotika,romantika,sve je tu veceras na terenu... neka sudije posteno odrade posao,neka igra bude onakva kakvoj se nadam,neka pobedi bolji i publika zadovoljna posle meca neka se raspituje kako su prosli LucaniSimica wrote: ↑Sun Jul 24, 2022 11:34 am da je večerašnja utakmica najvažnija u sezoni! .... Da svi prelome u glavama, i igrači, i navijači,....da li imamo tim za najvišlja dela. Zasad je sve pozitivno,...optimizam preovladava, posle niza sušnih godina, to je ono što raduje. Ali teren pokazuje. Da nam se ne desi posle jednog kiksa da se sve rasprši ko mehur od sapunice. Lopta je okrugla