Kup Srbije 2022/2023

Duplof

Re: Kup Srbije 2022/23

Post by Duplof »

Istocno stajanje wrote: Thu Oct 27, 2022 8:11 am Posto kroz prvenstvo tesko da mozemo do treceg mesta, jedino nam ostaje da osvojimo kup. Crni su vec ispali, jos samo da neki klub izbaci crvena :shit: Dobro, i Cuku i TSC ako moze da neko izbaci :mrgreen:
Pa tako nam se otvaralo i 2013. pa znamo šta se desilo... Od početne euforije do strepnje za 5. mesto krajem oktobra je kratak put očigledno, i sad nam slamka spasa može biti osvajanje kupa. Ukoliko se odradi dobra selekcija tokom zime (pričamo o dolascima i odlascima) možda ima nade i za to mesto u Evropi koje se obezbeđuje preko prvenstva, u svakom drugom slučaju bolje da ni ne igramo Evropu, ponoviće nam se Lask, a možda neki drugi Panevežis, umesto stative, postigne gol na Karađorđu u 90. minutu. Takođe, zašto bismo igrali Evropu van svog stadiona, koji i dalje čeka svoje "šminkanje"? Štedi li se, upravo nad nama, zbog trenutne situacije ili su šminkeri zauzeti nekim drugim gradskim temama od kojih im može zavisiti dalji posao? Kraj oktobra je, a nekog sređivanja stadiona ni na vidiku... Ipak je ovo tema za drugi topik, ali kad smo se već dodirnuli Evrope, treba ovo imati uvek u vidu!
Sve u svemu, kup nam može doneti mnogo toga ali i oduzeti ukoliko se fokusiramo samo na njega.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Re: Grafičar - VOJVODINA, utorak 16h ( A1P)

Post by Turija »

Da li je moguce da nikog ne zanima sutrasnja i najvaznija utakmica ove godine i citave sezone za izlazak u Evropu?
Da li jos uvek neko veruje da Vojvodina moze biti treca na kraju takmicarske 2022/23?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Oct 31, 2022 11:04 pm Da li je moguce da nikog ne zanima sutrasnja i najvaznija utakmica ove godine i citave sezone za izlazak u Evropu?
Da li jos uvek neko veruje da Vojvodina moze biti treca na kraju takmicarske 2022/23?
Nama svaka utakmica mec sezone!? :mrgreen:
Ako stignem gledacu,ako ne nikom nista,ionako realno nema sta da se vidi...
Osvojen kup nije odraz kvaliteta nnekog tima,a nesto ne verujem ni da smo kadri da ga osvojimo sa ovakvom igrom
Image
fare

Post by fare »

Jel ima prenos?
Turija

Post by Turija »

Realnije je Vosi finale kupa protiv zvezde, nego 3 mesto u ligi.
Ako bi recimo izgubili to finale, a zvezda ce biti svakako prva, da li bi isli u Evropu kao pobednici kupa?
Nesto mi se vrzma po glavi da sam negde procitao da se to pravilo promenilo i da li u tom slucaju ostajemo bez Evrope?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Nemamo nikakvo pokriće za preveliku nadu. Ako dođemo do penala možda Carević pokaže kvalitet, ali, kako doći do penala? Čumić i Nikolići da bljesnu, ali ni oni ne mogu svaki put. Spala knjiga na 3-4 slova...
Mi bukvalno nismo nadigrali GAT na svom terenu, a oni su snage za sredinu tabele u ligi gde je Grafičar prvi. Trener nam je najgori u poslednjih x godina, a ima podršku kao beli medved.
ssnigd

Post by ssnigd »

Marakana, cigani vol. 2, Kup protiv anonimusa u gostima, jos u bgu... Sve je spremno za pravu Vosu. Ispadanje...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Maki wrote: Tue Nov 01, 2022 12:31 am Ako dođemo do penala možda Carević pokaže kvalitet, ali, kako doći do penala?
Misljenja sam da je Carevic veoma,veoma los golman kada su penali u pitanju,negde u rangu Rockova.tako da tu ne vidim nas adut.Srecan sam kad stranu pogodi
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Да нас чека тежак меч, то је сигурно. Једино ако све ово не иде "у пакету" са недавним домаћим поразом у одложеној утакмици 5. кола шампионата? Видећемо...

Јесу то ветерани у њиховом саставу, али и ми играмо велики део утакмица као богаљи (и да, није ово никаква увреда). Ако ништа, имена Луиса Ибањеза, Андрије Калуђеровића, Милоша Стојчева и Филипа Касалице, уз које треба додати неколико наших U-17, U-18 и U-19 репрезентативаца из редова цз, као и два детета (нападача) странца из Сенегала и Јамајке, бар на папиру треба да нас тргну. Да заиста схватимо да без труда нећемо далеко догурати. Сад, у ком ће они саставу заиграти, не знам, али Вошин скалп је трофеј, ту нема поговора. То што воде у нашој Цвајти, сведочи да их морамо озбиљније схватити него многе с којима скоро играсмо.

И Воја је у праву. Пенале не смемо чекати. Мада, са Роцковим узесмо куп на пенале 2020, а можда данас Царевић и не буде бранио (евро систем да куп меч брани голман са клупе?).

Нешто ми се чини да финалиста купа не иде у Европу, тј да првенство има предност.

Пренос је на Арена 1 Премијум каналу.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pre 5-6, možda i više, godina je UEFA poslala savezima preporuku(ne znam da li je bile obavezujuća) da se evropsko mesto iz kupa ne spušta poraženom u finalu kupa ukoliko je osvajač kroz ligu(ili čak evropu) došao do plasmana u isto(u smislu u jaču rundu tog) ili jače evro-takmičenje, već da se prilagodi plasman u evropu kroz ligu. Tako su dodatno pucali u nogu svim malim klubovima. Kod nas je to takođe na snazi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Svaka cast Bakmazu, uvek nesto pita, pa onda inicira i druge prisutne.

Ja ocekujem pobedu Vose, ali bice potrebno mnogo energije i trcanja do nje.
Valjda se nece uplasiti zvezdinog stadiona po ustaljenoj navici :oops: Ako decu ne mogu da pobede, ovi nasi 30ogodisnjaci, onda je krajnje vreme da okace kopacke o klin.
Duplof

Post by Duplof »

Ako steknemo prednost na poluvremenu, mislim da neće biti većih problema. Ukoliko nam se bude dugo vukao rezultat 0:0 i Grafosi postignu gol u, nekom, 60. minutu, igrači će biti pod velikim pritiskom, a bojim se da onda ispadamo. Jednostavno, ova ekipa ne zna da igra pod pritiskom (osim pobede protiv Voždovca, ali to smo, realno, dobili na Čumićevo samopouzdanje). Nekako su mi najrealniji penali ovde, takav osećaj mi se javlja, iako bih najradije voleo neku rutinsku pobedu da se podigne samopouzdanje za ove preostale utakmice do pauze.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Треба приступити максимално озбиљно и у најјачем саставу, јер имамо добре шансе да догурамо до финала, противник је за респект, иако друголигаш, игра се на "неутралном терену", за промену очекујем уверљиву игру и сигурну победу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bas se pitam,za koga li ce navijati zvezdasi iz Novog Sada? :)
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Biću prijatno iznenađen ako se ovo prođe.
Io odio Belgrado
Locked