5. kolo: VOJVODINA - c.z. 0:2 (0:0)
Re: 16. kolo: VOJVODINA - c.z. (četvrtak, 18.55h)
Verovatno cu uraditi isto sto i Red Marguis, sto se tice utakmice protiv zvezde ( a, ustvari sa zvezdom, jer Vosa je mladji brat blizancima).
Prava je farsa, ove visegodisnje izjave uprave, da su zapadna i istocna tribina rezervisane za navijace Vojvodine, a ponekad cak (apsurdno) pomislim i severna ( jer kopiraju zvezdinu severnu tribinu. I znam da ce mi zameriti na ovome, ali nema autenticnosti na njoj.Mali Jug je bio autenticna ultra Vosina tribina gradske dece. Jedno vreme i Istok je bio sjajan, sada samo u tragovima. Nazalost.
Zapad je odavno razocaran stanjem Kluba i postao ravnodusno nezainteresovan i sve vise popunjen blizanackim navijacima. Tek to je tuzno.
Prava je farsa, ove visegodisnje izjave uprave, da su zapadna i istocna tribina rezervisane za navijace Vojvodine, a ponekad cak (apsurdno) pomislim i severna ( jer kopiraju zvezdinu severnu tribinu. I znam da ce mi zameriti na ovome, ali nema autenticnosti na njoj.Mali Jug je bio autenticna ultra Vosina tribina gradske dece. Jedno vreme i Istok je bio sjajan, sada samo u tragovima. Nazalost.
Zapad je odavno razocaran stanjem Kluba i postao ravnodusno nezainteresovan i sve vise popunjen blizanackim navijacima. Tek to je tuzno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa rekao sam da se protiv GATa tacno videlo koliko stadiona pripada njima.... i samo se mozemo lagati i pricati da nije tako. A protiv Vose ce ih doci i vise

I mnogo slabije ekipe od nase (postoji li to uopste) su pokazale da se protiv ove zvezde moze igrati. Ono sto je problem slabijih ekipa one nisu umele da napadnu,da stvore sansu,a zvezdina odbrana bas bas ranjiva.Kada bi napad sastavili od dva majstora fudbala i dva brza fudbalera mislim da bi im mogli napraviti haos.Ono sto mene brine za ovaj mec je Bukari,jer to je igrac koji trazi slobodan prostor,a protiv nas ce ga imati kao nikad,i bojim se da kad ga vec nijedna superligaska ekipa nije htela lansirati na naslovne strane casopisa i portala,da to ne budemo bas mi.
Isto tako posto drugim klubovima sluzimo u promotivne svrhe nadam se da zvezda nece uvoditi Jovana Mijatovica,jer se savrseno uklapa u profil strelca na utakmici
Isto tako posto drugim klubovima sluzimo u promotivne svrhe nadam se da zvezda nece uvoditi Jovana Mijatovica,jer se savrseno uklapa u profil strelca na utakmici

-
Ako je protiv Orbanovih bilo 6k na stadionu može i koja hiljada više protiv režimskog kluba i eto ti više od 3/4 stadiona naši navijači.
Ni ova uprava, ni prethodna, ni buduća nije kriva što u Novom Sadu ima toliko navijača Zvezde. Sa ovakvim prilivom ljudi ima samo da bude gore ( sad je minimum 30% populacije koja nije rodjena u NS-u).
Ako hoće da kontrolišu ko kupuje ulaznice to može samo sa online sistemom sa profilom kupaca. Dakle, negde 2786.
Mada, i što bi? Ako Novi Sad hoće ovako...
Ni ova uprava, ni prethodna, ni buduća nije kriva što u Novom Sadu ima toliko navijača Zvezde. Sa ovakvim prilivom ljudi ima samo da bude gore ( sad je minimum 30% populacije koja nije rodjena u NS-u).
Ako hoće da kontrolišu ko kupuje ulaznice to može samo sa online sistemom sa profilom kupaca. Dakle, negde 2786.
Klub je mogao to bolje organizovati, npr. prvih par dana je moguće samo zameniti karte od prethodne utakmice za ovu, a dan pred i na dan utakmice je moguća i prodaja. Ipak domaći navijači moraju imati neku prednost, ako je upravi stalo do naše podrške.Nevernik II wrote: ↑Tue Oct 18, 2022 9:42 pm Ako je protiv Orbanovih bilo 6k na stadionu može i koja hiljada više protiv režimskog kluba i eto ti više od 3/4 stadiona naši navijači.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mogu zamisliti sta nas ceka (od prozivki) posle poraza zbog ovog popa. Klasican autogol

- Uvek sa tobom
Мислим да нема потребе да се покреће тема цигана на западу, ко хоће од њих доћи ће, биле карте у продаји у НС или бг, слажем се да им се у будуће треба додатно отежати, као некад што је било да се уз куповину покаже неко наше обележје, мада било их је и тада на западу. На истоку ће овај пут бити деца и власници сезонских, надам се да опет неће бити нагурани сви у 1/3 истока.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
@Voja
Mene ne plaši Bukari već Coulibaly. Nije postigao nijedan gol a boljeg rivala za to do sad nije imao. Mi ćemo igrati i defanzivnom bloku sa presingom u vezi (to je makar logično) malo će biti tu prostora za brze trkove krilnih fudbalera koji od toga žive. (Bukari).
Ne smemo da iznosimo loptu već što pre iz zadnje linije na palac. I da jurimo ničije lopte. Topić mora od starta jer je fizički vezista koji može najviše da im parira. Imamo Nikolića koji može da spusti neku ničiju ili dugu loptu Simiću i U. Nikoliću.
Nema protiv zvezde puno pametovanja. Važno je ne primiti gol u prvih 15-20 minuta igre. Oni su tim koji će nam najviše ostaviti prostora od svih na Karađorđu i to morami pametno iskoristiti.
Možda će neko pomisliti da sam lud ali ja bih u vezi krenuo sa Topićem, Simićem i Nikolićem. Mi nećemo ni ne trebamo protiv njih da postavljamo napade već da uzimamo 50-50 lopte i pravimo od toga kontre. Simić je igrač koji mnogo trči a to će nam biti potrebno. A Baraja na krilo. Ne treba da se nadigravamo već da se fokusiramo na ničije lopte i da brzim prenosom lopte napadamo njihovu visoko postavljenu zadnju liniju. Ne treba puno pametovanja. N. Nikolić neka se spušta po loptu a Čumić i Baray neka uvek budu na granici sa ofsajdom. Pa neka im se šalju i napamet neka dodavanja. U slučaju pozitivnig rezultata na poluvremenu polako razmišljati o uvođenju Busnića.
Utopija je da povedemo i igramo još jači defanzivni blok i na kontre a oni još više da se otvore. Ovo nam je definitivno najlakša utakmica za pripremiti. I nadam se Lazareviću od starta.
Mislim džabe i pišem počećemo sa Busnićem i Topićem u vezi sigurno.
Mene ne plaši Bukari već Coulibaly. Nije postigao nijedan gol a boljeg rivala za to do sad nije imao. Mi ćemo igrati i defanzivnom bloku sa presingom u vezi (to je makar logično) malo će biti tu prostora za brze trkove krilnih fudbalera koji od toga žive. (Bukari).
Ne smemo da iznosimo loptu već što pre iz zadnje linije na palac. I da jurimo ničije lopte. Topić mora od starta jer je fizički vezista koji može najviše da im parira. Imamo Nikolića koji može da spusti neku ničiju ili dugu loptu Simiću i U. Nikoliću.
Nema protiv zvezde puno pametovanja. Važno je ne primiti gol u prvih 15-20 minuta igre. Oni su tim koji će nam najviše ostaviti prostora od svih na Karađorđu i to morami pametno iskoristiti.
Možda će neko pomisliti da sam lud ali ja bih u vezi krenuo sa Topićem, Simićem i Nikolićem. Mi nećemo ni ne trebamo protiv njih da postavljamo napade već da uzimamo 50-50 lopte i pravimo od toga kontre. Simić je igrač koji mnogo trči a to će nam biti potrebno. A Baraja na krilo. Ne treba da se nadigravamo već da se fokusiramo na ničije lopte i da brzim prenosom lopte napadamo njihovu visoko postavljenu zadnju liniju. Ne treba puno pametovanja. N. Nikolić neka se spušta po loptu a Čumić i Baray neka uvek budu na granici sa ofsajdom. Pa neka im se šalju i napamet neka dodavanja. U slučaju pozitivnig rezultata na poluvremenu polako razmišljati o uvođenju Busnića.
Utopija je da povedemo i igramo još jači defanzivni blok i na kontre a oni još više da se otvore. Ovo nam je definitivno najlakša utakmica za pripremiti. I nadam se Lazareviću od starta.
Mislim džabe i pišem počećemo sa Busnićem i Topićem u vezi sigurno.
Kako da očekujete da zapad bude naš,kad dvojica članova foruma(za sada) neće doći. Koliko je još takvih....naravno pišem sa uvažavanjem prema njima.
Da ,nije pop (pogrdno) nego sveštenik ili otac.
Kod blizanaca oni i ne treba da dolaze ko ih je stvorio.
Da ,nije pop (pogrdno) nego sveštenik ili otac.
Kod blizanaca oni i ne treba da dolaze ko ih je stvorio.
Телеп
Akonto ovoga, najbolje nase izdanje zapada u skorije vreme bilo je na onoj famoznoj utakmici pre koju godinu gde smo vodili 2:0 na poluvremenu, a izgubili 2:3 na kraju.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Oct 19, 2022 8:19 am Мислим да нема потребе да се покреће тема цигана на западу, ко хоће од њих доћи ће, биле карте у продаји у НС или бг, слажем се да им се у будуће треба додатно отежати, као некад што је било да се уз куповину покаже неко наше обележје, мада било их је и тада на западу. На истоку ће овај пут бити деца и власници сезонских, надам се да опет неће бити нагурани сви у 1/3 истока.
Isto je sve bilo kao i do sad, i saopstenja da nece biti pustani ljudi sa obelezjima zvezde i ostale gluposti koje uvek pisu, a nikad ne ispostuju, ali jedna bitna stvar je tad bila promenjena:
Karte su se cak delile besplatno, ali u Vosinom sopu na zapadu, gde te saceka za stolom, kao ziri, 10 Firmasa. I aj ti onda udji kao cigan unutra, i trazi besplatne karte, i DOKAZI da si dosao da navijas za Vojvodinu. Hoces ku*ac.
Ja bih to uveo svaku utakmicu sa blizancima da bude praksa, znam da mi je par drugara, koji su nazalost cigani, kad sam ih podjebavao da li su pokupili besplatne karte, reklo u fazonu "Da li si normalan da ulazimo tamo, pa da skontaju da smo cigani..". Neopisivno mi je bilo drago.
Tad sam igrom slucaja bio na severu posle X godina (ovo kazem zbog vizuelne perspektive s koje sam mogao da vidim i cujem zapad), i kada Puskaric cini mi se daje drugi gol, krece pesma "Ooo jebi cigane...", gledam zapad, 95% ljudi stoji i peva, skroz tamo skoro do malog juga, i to je nesto sto nikad necu zaboraviti. To je ujedno i poslednja utakmica gde su se cigani gostili na nasem istoku, bilo ih je saka jada tada i na istoku i na zapadu, i vec sledecu utakmicu smo ih strpali na onu nakaradnu juznu tribinu, gde i pripadaju.
Само храбро до нове победе, але...
Secan se te utakmice, ali ne secam se stanja na tribinama.
Meni je ostala jedino u glavi utakmica posle prvog finala kupa protiv Jagodine, igralo se poslednje kolo sa ciganima. Ako se ne varam, tada je Bata bio na celu kluba.
Na finale kupa je klub organizovao put u beograd. I onda je odluceno da ulaznice za zapad mogu dobiti samo oni sa spiska za finale kupa.
Tada su cugani bili na istoku. U jednom trenutku su krenuli 'javi se zapad', niko se ne javlja, niti jedan aplauz. Tada cigani pokusavaju jos glasnije 'javi se zapad', a ono jos veci muk
I onda naravno, zapad i sever zajedno krecu u podjebavanje cigana. Posle nisu ni pokusavali vise da dozivaju zapad.
E sad, sve je to lepo, ali pitanje je da li se po pravilima danas sme zabraniti prodaja ulaznica, ili da to rade firmasi? U Evropi sigurno ne sme... u nasoj ligi moguce je da jos uvek ima nacina da se to uradi, vrlo je moguce da to nece biti jos dugo moguce. Moraju pratiti UEFA standarde, a stsandardi kazu da digitalne ulaznice uskoro treba da zamene obicne ulaznice. U nasoj ligi jedino TSC za sada ima online prodaju i digitalne ulaznice.
Ja sve sve nadam da ce doci neka lepsa vremena. Jer ljudi, ako mi prodamo 7.000 sezonskih ulaznica (7 hiljada nije neki veliki broj, samo nama deluje tako), i svaka ta sezonska ulaznica ima svoje rezervisano, numerisano mesto... ne postoji ni jedan nacin da bilo ko bude domacin na nasem stadionu, osim nas samih.
Meni je ostala jedino u glavi utakmica posle prvog finala kupa protiv Jagodine, igralo se poslednje kolo sa ciganima. Ako se ne varam, tada je Bata bio na celu kluba.
Na finale kupa je klub organizovao put u beograd. I onda je odluceno da ulaznice za zapad mogu dobiti samo oni sa spiska za finale kupa.
Tada su cugani bili na istoku. U jednom trenutku su krenuli 'javi se zapad', niko se ne javlja, niti jedan aplauz. Tada cigani pokusavaju jos glasnije 'javi se zapad', a ono jos veci muk

E sad, sve je to lepo, ali pitanje je da li se po pravilima danas sme zabraniti prodaja ulaznica, ili da to rade firmasi? U Evropi sigurno ne sme... u nasoj ligi moguce je da jos uvek ima nacina da se to uradi, vrlo je moguce da to nece biti jos dugo moguce. Moraju pratiti UEFA standarde, a stsandardi kazu da digitalne ulaznice uskoro treba da zamene obicne ulaznice. U nasoj ligi jedino TSC za sada ima online prodaju i digitalne ulaznice.
Ja sve sve nadam da ce doci neka lepsa vremena. Jer ljudi, ako mi prodamo 7.000 sezonskih ulaznica (7 hiljada nije neki veliki broj, samo nama deluje tako), i svaka ta sezonska ulaznica ima svoje rezervisano, numerisano mesto... ne postoji ni jedan nacin da bilo ko bude domacin na nasem stadionu, osim nas samih.
Bez obzira na formu, nacin igre, raspolozenje, stanja na tabeli, vazne utakmice tj. derbi utakmice ma koliko se nekada cini da je zapravo taj epitet derbi utakmice obesmisljen na samom terenu, kao da je to svuda okolo od tribina, preko medija, javnosti, gledalaca, vise nego na samom terenu gdje bi najvise trebao da bude, ocekujem prvenstveno borbeno izdanje nasih na terenu. Za takve meceve ne treba neka posebna motivacija. Prilika je da se neko iskaze jednim potezom, koji moze da donese dosta. Igraci ce sigurno zeleti da se pokazu, bar deo njih koji su mozda "izvisili" nekada kod njih. Znaci, samo borbeno!
Poslednji put kad smo na svom stadionu ostali neporaženi bilo je 2016. (28. kolo, rezultat 0:0), a poslednji put smo pobedili upravo te 2013. (poslednje kolo, 3:0). Majku mu, vreme je da se crni niz prekine 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Evo Gobeljic ne igra imamo sanse