I.S. 2023/24: FINALE kup: czv - Vojvodina
Re: I.S. 2023/24: FINALE kup: czv - Vojvodina
Seri 3
Korac 2
Vukanovic 1
Korac 2
Vukanovic 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
3-Korać
2-Seri
1-Ivanović
2-Seri
1-Ivanović
3 - Seri
2 - Radulović
1 - Kembel
2 - Radulović
1 - Kembel
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- Red Marquis
- Moderator
3 - Korać. Novine pišu hvalospeve o Seriju, Korać doktorski odigrao utakmicu.
2 - Seri. Teško ćemo ga zadržati, jer jednostavno može da igra u mnogo boljim ligama, odmah, ali bih voleo da ostane. Ofanzivno, nisu znali šta će sa njim, ali nisu saigrači uspeli da završe šta je on zamislio.
1 - Po meni, puno kandidata. Od Carevića, Crnomarkovića, Kembela, Zukića, Ivanovića, Vukanovića, ali kec ide Njegošu, kakva borba na sredini terena. Svaka čast momku.
2 - Seri. Teško ćemo ga zadržati, jer jednostavno može da igra u mnogo boljim ligama, odmah, ali bih voleo da ostane. Ofanzivno, nisu znali šta će sa njim, ali nisu saigrači uspeli da završe šta je on zamislio.
1 - Po meni, puno kandidata. Od Carevića, Crnomarkovića, Kembela, Zukića, Ivanovića, Vukanovića, ali kec ide Njegošu, kakva borba na sredini terena. Svaka čast momku.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Uvek sa tobom
3 Ђорђевић
2 Вукановић
1 Кораћ
2 Вукановић
1 Кораћ
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
ZadY C. - 3
Ivanović - 2
Njegoš - 1
Ivanović - 2
Njegoš - 1
3 boda - Seri
2 boda - Korać
1 bod - Petrović
2 boda - Korać
1 bod - Petrović
Za Voju je Seri, sto je Veljko Simic za slanobarca
Nije kriv Seri ,sto nasi ne znaju da iskoriste visak prostora i sanse koje im napravi. I sinoc je izbacio Vukanovica u zicer sansu, pravio dar-mar po levoj strani.
Seri nije centarfor i po meni ne mora dati nijedan gol, da bih mu dao bodove.
Najopasniji je nas igrac u napadu. Pravio je strasnu pometnju i sinoc zvezdinoj odbrani. Sad, najbolje i da se usetao u gol, pored tolike prismotre na njega.
Zasto smo mi sinoc prestali igrati na Serija u drugom poluvremenu?

Nije kriv Seri ,sto nasi ne znaju da iskoriste visak prostora i sanse koje im napravi. I sinoc je izbacio Vukanovica u zicer sansu, pravio dar-mar po levoj strani.
Seri nije centarfor i po meni ne mora dati nijedan gol, da bih mu dao bodove.
Najopasniji je nas igrac u napadu. Pravio je strasnu pometnju i sinoc zvezdinoj odbrani. Sad, najbolje i da se usetao u gol, pored tolike prismotre na njega.
Zasto smo mi sinoc prestali igrati na Serija u drugom poluvremenu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grof Žekula
- Administrator
3 - Кораћ
2 - Сери
1 - Вукановић
2 - Сери
1 - Вукановић
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Korać - 3
Seri - 2
Đorđević - 1
Seri - 2
Đorđević - 1
3 - Korać (imao je nekoliko dobrih reakcija, dosta sigurno je izgledao)
2 - Đorđević (nekoliko inteligentnih poteza koji su sakrili njegove fizičke nedostatke; trebao je biti aktivniji u napadu od starta utakmice)
1 - Vukanović (dao gol, borio se, ali onu priliku na početku utakmice je morao bolje iskoristiti)
2 - Đorđević (nekoliko inteligentnih poteza koji su sakrili njegove fizičke nedostatke; trebao je biti aktivniji u napadu od starta utakmice)
1 - Vukanović (dao gol, borio se, ali onu priliku na početku utakmice je morao bolje iskoristiti)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine