Sa ulaskom Firme u skupstinu kluba dosli smo u situaciju da ne mozemo prozivati upravu, a ne mozemo ocekivati nista drugo....Sto bi se kazalo pat pozicija.........
Dzaba nam sad i Fabio Kapelo......
Novce nema ko da obezbedi, a svetla nam buducnost uopste nije svetla....
Sad mozemo prizivati razne Bobe Pavkovice, Baje Sapurice i druge, al sve u svemu svima je jasno u kakvoj smo buli (mada realno receno to je svima jasno bilo vec par godina unazad).....
Vreme je....
1. trener je smenjen
2. smeniti kompletnu upravu + oko 50% ostalih zaposlenih u klubu
3. igračima polomiti noge
i onda mirne duše gledati drugu ligu sledeće sezone, sa olakšanjem da smo bar nešto uradili
2. smeniti kompletnu upravu + oko 50% ostalih zaposlenih u klubu
3. igračima polomiti noge
i onda mirne duše gledati drugu ligu sledeće sezone, sa olakšanjem da smo bar nešto uradili
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Moram da kazem,da mi je mnogo krivo,kao verovatno i svima vama,sto je Djumi morao da ode,ali cinjenice govore protiv njega.Nazalost,coveku nije poslo od ruke da realizuje svoje ideje,i tu je prici kraj.
Jos samo da pitam,cini mi se Red Firma:
-jesi li se pokajao sto si bio u Dvoru (na igru i rezultat mislim)?
-mislis li da sam bio u Dvoru,da ne bih imao argumenata da trazim Djumijevu smenu?
Jos samo da pitam,cini mi se Red Firma:
-mislis li da sam bio u Dvoru,da ne bih imao argumenata da trazim Djumijevu smenu?

Ne mogu da verujem da je jos neko pored Prijatelja trazio rezultate odmah.Voja wrote:Nazalost,coveku nije poslo od ruke da realizuje svoje ideje,i tu je prici kraj.
Za dobar rezultat je potrebno puno novca ili puno vremena. Djumi nije dobio ni jedno ni drugo.
Covek se odlucio za rad na duze staze, i mogu da kazem da je ispao blesav kad je pokusao tako nesto u ovoj zemlji.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Sad cu ja jos odgovarajuci svakome od vas ispasti kao Djumijev NEPRIJATELJ
-licno smatram da je moralo biti pomaka u odnosu na prve utakmice koje je Djumi vodio,a jeste li ga vi videli?Svaka utakmicu igramo mrtvo,bez pet tacnih dodavanja,bez snage... Nije bitan samo rezultat (mada ni njega nismo imali)!!!Ja ne mogu da verujem,da mi protiv Cacka,u prvom kolu,ej, nismo imali volje i snage,za domacinski presing bar u prvih 15 minuta.E tu sam se zestoko razocarao i u fudbal,i igrace i sve.....

-licno smatram da je moralo biti pomaka u odnosu na prve utakmice koje je Djumi vodio,a jeste li ga vi videli?Svaka utakmicu igramo mrtvo,bez pet tacnih dodavanja,bez snage... Nije bitan samo rezultat (mada ni njega nismo imali)!!!Ja ne mogu da verujem,da mi protiv Cacka,u prvom kolu,ej, nismo imali volje i snage,za domacinski presing bar u prvih 15 minuta.E tu sam se zestoko razocarao i u fudbal,i igrace i sve.....

E vidiš ovde se potpuno slažem sa tobomnboya wrote:Covek se odlucio za rad na duze staze, i mogu da kazem da je ispao blesav kad je pokusao tako nesto u ovoj zemlji.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Voja wrote:Jos samo da pitam,cini mi se Red Firma:
Jasno mi je zbog cega me pitas,ali nisam verovatno bio dovoljno jasan u tom predjasnjem tekstu tako da moze da se protumaci na dva nacina.Hteo sam samo da dam do znanja da je izvesna osoba jedva docekala da cuje kriticne komentare prema Djumiju pa makar i od strane onih koji nisu bili na utakmici da bi svima nama davao do znanja ono sto je on tvrdio sve ovo vreme,a mi mu protivrecili.Pa cak iako ne zeli da prizna da su takve tvrdnje nedokazive vec da je to samo licni stav,ipak se uhvatio za tu jednu slamku trazeci u njoj sve ono sto nije mogao da nadje u svima nama sve ovo vreme.Koji je njegov motiv zbog cega sve ovo cini,to je njegova stvar.Ili mozda nije samo njegova?