Kup UEFA - sezona 2007/08
U petak žreb za Kup UEFA
U petak se u švajcarskom Nionu održava žreb za 1. kolo kvalifikacija Kupa UEFA 2007/08 u kojem će igrati Partizan, Vojvodina i Bežanija. UEFA prilikom žrebanja za 1. i 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA žreb obavlja po tzv. „regionalnom principu“.
Naši klubovi biće u tzv. „južno-mediteranskoj grupi“, a njen sastav izgleda ovako:
"Nosioci":
Partizan, Liteks, Makabi Tel Aviv, Hajduk, Vojvodina, Bežanija, Anortosis, Gorica, Koprivnica, Omonija, Koper
"Nenosioci":
Široki Brijeg, Zrinjski, Vardar, Rabotnički, Besa, Teuta, Hibernians, Sliema, Libertas, Rudar, Budućnost
"Južno-mediteransku grupu“ čine 22 tima, a klub sa najjačim klupskim koeficijentom je Partizan, koji će biti nosilac br. 1 u žrebu. Moguće je da UEFA u petak prepodne (par sati pre samog žreba) u okviru „južno-mediteranske grupe“ (kao i u ostale dve regionalne grupe) izvrši dodatnu podelu na po dve podgrupe (dve podgrupe „nosilaca“ i 2 pogrupe „nenosilaca“), što bi značilo samo smanjivanje broja potencijalnih protivnika naših klubova sa 11 na 5 (ili 6). Tako je UEFA postupila prošle sezone, ali kada je u pitanju bilo žrebanje za 2. kolo kvalifikacija.
Termini odigravanja mečeva 1. kola kvalifikacija Kupa UEFA su 19.07. i 02.08. Žreb za 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA biće održan 03.08. u središtu UEFA u Nionu od 13:30 časova.
B92
U petak se u švajcarskom Nionu održava žreb za 1. kolo kvalifikacija Kupa UEFA 2007/08 u kojem će igrati Partizan, Vojvodina i Bežanija. UEFA prilikom žrebanja za 1. i 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA žreb obavlja po tzv. „regionalnom principu“.
Naši klubovi biće u tzv. „južno-mediteranskoj grupi“, a njen sastav izgleda ovako:
"Nosioci":
Partizan, Liteks, Makabi Tel Aviv, Hajduk, Vojvodina, Bežanija, Anortosis, Gorica, Koprivnica, Omonija, Koper
"Nenosioci":
Široki Brijeg, Zrinjski, Vardar, Rabotnički, Besa, Teuta, Hibernians, Sliema, Libertas, Rudar, Budućnost
"Južno-mediteransku grupu“ čine 22 tima, a klub sa najjačim klupskim koeficijentom je Partizan, koji će biti nosilac br. 1 u žrebu. Moguće je da UEFA u petak prepodne (par sati pre samog žreba) u okviru „južno-mediteranske grupe“ (kao i u ostale dve regionalne grupe) izvrši dodatnu podelu na po dve podgrupe (dve podgrupe „nosilaca“ i 2 pogrupe „nenosilaca“), što bi značilo samo smanjivanje broja potencijalnih protivnika naših klubova sa 11 na 5 (ili 6). Tako je UEFA postupila prošle sezone, ali kada je u pitanju bilo žrebanje za 2. kolo kvalifikacija.
Termini odigravanja mečeva 1. kola kvalifikacija Kupa UEFA su 19.07. i 02.08. Žreb za 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA biće održan 03.08. u središtu UEFA u Nionu od 13:30 časova.
B92
Ja bih voleo Vardar
Iz više razloga.Prvo, dosta je atraktivno i dobro nam poznato ime.
Drugo, mislim da u Skoplju Vojvodina dosta dobro kotira i da bi tamo bila sportska i fer borba, u kojoj bi pobednik bio odlučen jedino na terenu.
Treće Vardar bi privukao gledaoce i u Novom Sadu.Na kraju, gledajući ih zimus u prijateljskoj utakmici na FC Vujadin Boškov, mislim da ih sigurno prolazimo.
A, ko će biti prvi naš protivnik, nemam nikakvog predosećaja, ali moramo ih, svakako, pobediti.

Iz više razloga.Prvo, dosta je atraktivno i dobro nam poznato ime.
Drugo, mislim da u Skoplju Vojvodina dosta dobro kotira i da bi tamo bila sportska i fer borba, u kojoj bi pobednik bio odlučen jedino na terenu.
Treće Vardar bi privukao gledaoce i u Novom Sadu.Na kraju, gledajući ih zimus u prijateljskoj utakmici na FC Vujadin Boškov, mislim da ih sigurno prolazimo.
A, ko će biti prvi naš protivnik, nemam nikakvog predosećaja, ali moramo ih, svakako, pobediti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ja bih licno voleo neku Koreansku ekipu,pa da im pojavljivanje Drakulica u timu utera strah u kostiTurija wrote:A, ko će biti prvi naš protivnik, nemam nikakvog predosećaja, ali moramo ih, svakako, pobediti.

Zvuci neverovatno,ali posle toliko godina mi opet u Evropi,a ja uopste i ne razmisljam ko bi nam mogao biti protivnik.Ne razmisljam iz prostog razloga jer moguci protivnici su dno dna.... i sto se tice tog naseg izlaska u evropu,mislim da u prvim ovim susretima samo mozemo da izgubimo i srozamo ionako poljuljani renome kluba.Tek mozda prolaskom u trece kolo dolazimo u situaciju da mozemo nesto i ucariti.Dakle,apsolutno me ne zanima ime protivnika,samo molim boga da ga uspesno prebrodimo.Na koji nacin?Ni sam ne znam!!!!

- KoKanidja
Posto bi realno morali bilo koga da prodjemo, evo i ja da lupam i da napisem zelje sto se tice odlaska na evropsko gostovanje 
Kao prvo ako bi mogli da nam bilo dozvoljeno da odemo - najvise bi zeleo Albance.
Posle njih bi zeleo - Siroki Brijeg pa onda Zrinjski.
Zatim Vardar, pa onda Rabotnicki.
San Marino bi bio zelja pre Crne Gore, jer Crnu Goru ne smatram Evropom, a jedino sto nebi mozda bilo lose je sto bi iskoristio priliku da se spustim par dana na more.
Maltu nikako nebi voleo jer bi nas i malo otislo, i daleko je i skupo.

Kao prvo ako bi mogli da nam bilo dozvoljeno da odemo - najvise bi zeleo Albance.
Posle njih bi zeleo - Siroki Brijeg pa onda Zrinjski.
Zatim Vardar, pa onda Rabotnicki.
San Marino bi bio zelja pre Crne Gore, jer Crnu Goru ne smatram Evropom, a jedino sto nebi mozda bilo lose je sto bi iskoristio priliku da se spustim par dana na more.
Maltu nikako nebi voleo jer bi nas i malo otislo, i daleko je i skupo.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Iz sporta...NOSIOCI
Partizan (Srb) 31.256
Liteks (Bug) 19.112
Makabi TA (Izr) 14.338
Hajduk (Hrv) 7.533
Vojvodina (Srb) 6.256
Bežanija (Srb) 6.256
Anortozis (Kip) 5.492
N. Gorica (Slo) 4.272
Slaven (Hrv) 3.533
Omonija (Kip) 3.492
Koper (Slo) 3.272
Š. Brijeg (BiH) 3.190
SLABIJA GRUPA
Zrinjski (BiH) 3.190
Vardar (Mak) 2.925
Rabotnièki (Mak) 1.925
Besa (Alb) 1.265
Teuta (Alb) 1.265
Hibernijans (Mal) 0.550
Sliema (Mal) 0.550
UN Kerjeng (Luk) 0.550
Santa Koloma (And) 0.000
Libertas (S. Mar) 0.000
Rudar P. (CG) 0.000
Buduænost P. (CG) 0.000

STOP MAFIJI!!!
Ma ovo bi bilo preterano!!! More, plaza, jeftin Skenderbeg, ludnica...KoKanidja wrote:Kao prvo ako bi mogli da nam bilo dozvoljeno da odemo - najvise bi zeleo Albance.
Znam lika koji je bio u Dracu i skroz je o.k. Sipusi sa Kosova i ti ljudi tamo su ko dva razlicita naroda. Mediteran 101%!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!