Kup UEFA - sezona 2007/08

Nikola

Post by Nikola »

U petak žreb za Kup UEFA

U petak se u švajcarskom Nionu održava žreb za 1. kolo kvalifikacija Kupa UEFA 2007/08 u kojem će igrati Partizan, Vojvodina i Bežanija. UEFA prilikom žrebanja za 1. i 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA žreb obavlja po tzv. „regionalnom principu“.

Naši klubovi biće u tzv. „južno-mediteranskoj grupi“, a njen sastav izgleda ovako:

"Nosioci":
Partizan, Liteks, Makabi Tel Aviv, Hajduk, Vojvodina, Bežanija, Anortosis, Gorica, Koprivnica, Omonija, Koper
"Nenosioci":
Široki Brijeg, Zrinjski, Vardar, Rabotnički, Besa, Teuta, Hibernians, Sliema, Libertas, Rudar, Budućnost

"Južno-mediteransku grupu“ čine 22 tima, a klub sa najjačim klupskim koeficijentom je Partizan, koji će biti nosilac br. 1 u žrebu. Moguće je da UEFA u petak prepodne (par sati pre samog žreba) u okviru „južno-mediteranske grupe“ (kao i u ostale dve regionalne grupe) izvrši dodatnu podelu na po dve podgrupe (dve podgrupe „nosilaca“ i 2 pogrupe „nenosilaca“), što bi značilo samo smanjivanje broja potencijalnih protivnika naših klubova sa 11 na 5 (ili 6). Tako je UEFA postupila prošle sezone, ali kada je u pitanju bilo žrebanje za 2. kolo kvalifikacija.

Termini odigravanja mečeva 1. kola kvalifikacija Kupa UEFA su 19.07. i 02.08. Žreb za 2. kolo kvalifikacija Kupa UEFA biće održan 03.08. u središtu UEFA u Nionu od 13:30 časova.
B92
Cika_toma

Post by Cika_toma »

ajmo, tipovanja? koga bi voleli, a koga cemo dobiti?

ja bih voleo Buducnost, a kontam da ce rival biti Rabotnicki...
Turija

Post by Turija »

Ja bih voleo Vardar :!:
Iz više razloga.Prvo, dosta je atraktivno i dobro nam poznato ime.
Drugo, mislim da u Skoplju Vojvodina dosta dobro kotira i da bi tamo bila sportska i fer borba, u kojoj bi pobednik bio odlučen jedino na terenu.
Treće Vardar bi privukao gledaoce i u Novom Sadu.Na kraju, gledajući ih zimus u prijateljskoj utakmici na FC Vujadin Boškov, mislim da ih sigurno prolazimo.
A, ko će biti prvi naš protivnik, nemam nikakvog predosećaja, ali moramo ih, svakako, pobediti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Realno bi bilo da očekujemo pobedu protiv bilo kog protivnika u prvom kolu. Govorim na osnovu igre od sada već prošle sezone.
" Dečko je pun zmajova! "
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:A, ko će biti prvi naš protivnik, nemam nikakvog predosećaja, ali moramo ih, svakako, pobediti.
ja bih licno voleo neku Koreansku ekipu,pa da im pojavljivanje Drakulica u timu utera strah u kosti :lol: :lol: :lol: Malo sale nije na odmet....

Zvuci neverovatno,ali posle toliko godina mi opet u Evropi,a ja uopste i ne razmisljam ko bi nam mogao biti protivnik.Ne razmisljam iz prostog razloga jer moguci protivnici su dno dna.... i sto se tice tog naseg izlaska u evropu,mislim da u prvim ovim susretima samo mozemo da izgubimo i srozamo ionako poljuljani renome kluba.Tek mozda prolaskom u trece kolo dolazimo u situaciju da mozemo nesto i ucariti.Dakle,apsolutno me ne zanima ime protivnika,samo molim boga da ga uspesno prebrodimo.Na koji nacin?Ni sam ne znam!!!!
Image
mihailov

Post by mihailov »

Ja bih voleo da dobijemo neke Crnogorce,ali imam osecaj da ce nam uleteti neka Malta,luksemburg,San Marino...taj fazon.
Ne bih voleo Rabotnicki,ozbiljan su tim
lesa

Post by lesa »

[quote="Voja"]ja bih licno voleo neku Koreansku ekipu,pa da im pojavljivanje Drakulica u timu utera strah u kosti :lol: :lol: :lol: Malo sale nije na odmet....[/quote]

lolcina
...ti si nasa prva ljubav...
limanfkv

Post by limanfkv »

Sta bi voleo...Buducnost,Vardar ili Svinjski.
A prognziram izrode...
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Posto bi realno morali bilo koga da prodjemo, evo i ja da lupam i da napisem zelje sto se tice odlaska na evropsko gostovanje :)

Kao prvo ako bi mogli da nam bilo dozvoljeno da odemo - najvise bi zeleo Albance.
Posle njih bi zeleo - Siroki Brijeg pa onda Zrinjski.
Zatim Vardar, pa onda Rabotnicki.
San Marino bi bio zelja pre Crne Gore, jer Crnu Goru ne smatram Evropom, a jedino sto nebi mozda bilo lose je sto bi iskoristio priliku da se spustim par dana na more.
Maltu nikako nebi voleo jer bi nas i malo otislo, i daleko je i skupo.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Cause

Post by Cause »

KoKanidja wrote: jer Crnu Goru ne smatram Evropom, a jedino sto nebi mozda bilo lose je sto bi iskoristio priliku da se spustim par dana na more.
:D
" Dečko je pun zmajova! "
Anonimus

Post by Anonimus »

KoKanidja wrote: Posle njih bi zeleo - Siroki Brijeg pa onda Zrinjski.
Siroki ne mozemo dobiti jer su i oni nosioci,kao i mi.
STOP MAFIJI!!!
mihailov

Post by mihailov »

Anonimus wrote:
KoKanidja wrote: Posle njih bi zeleo - Siroki Brijeg pa onda Zrinjski.
Siroki ne mozemo dobiti jer su i oni nosioci,kao i mi.
Last edited by mihailov on Thu Jun 28, 2007 9:50 pm, edited 1 time in total.
Anonimus

Post by Anonimus »

NOSIOCI

Partizan (Srb) 31.256

Liteks (Bug) 19.112

Makabi TA (Izr) 14.338

Hajduk (Hrv) 7.533

Vojvodina (Srb) 6.256

Bežanija (Srb) 6.256

Anortozis (Kip) 5.492

N. Gorica (Slo) 4.272

Slaven (Hrv) 3.533

Omonija (Kip) 3.492

Koper (Slo) 3.272

Š. Brijeg (BiH) 3.190

SLABIJA GRUPA

Zrinjski (BiH) 3.190

Vardar (Mak) 2.925

Rabotnièki (Mak) 1.925

Besa (Alb) 1.265

Teuta (Alb) 1.265

Hibernijans (Mal) 0.550

Sliema (Mal) 0.550

UN Kerjeng (Luk) 0.550

Santa Koloma (And) 0.000

Libertas (S. Mar) 0.000

Rudar P. (CG) 0.000

Buduænost P. (CG) 0.000
Iz sporta... :?
STOP MAFIJI!!!
DUB

Post by DUB »

KoKanidja wrote:Kao prvo ako bi mogli da nam bilo dozvoljeno da odemo - najvise bi zeleo Albance.
Ma ovo bi bilo preterano!!! More, plaza, jeftin Skenderbeg, ludnica...
Znam lika koji je bio u Dracu i skroz je o.k. Sipusi sa Kosova i ti ljudi tamo su ko dva razlicita naroda. Mediteran 101%!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
mihailov

Post by mihailov »

Ma ja se jedim po ceo dan,u Crnoj Gori sam celo leto-necu moci da gledam 1.kolo,pa bih zato voleo da izvucemo Crnogorce da mogu da prisustvujem gostovanju.Ako ne,vidimo se u 2.kolu ako Bog da
Locked